Walentynkowe maleństwa! - lutowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2019, 23:50
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Mąż odebrał moje wyniki badań! Nigdy nie miałam tak dobrego tsh zawsze było 2,5 2,2 a teraz zobaczcie! I to bez leków chociaż tyle dobrego z tego dnia i znów zaczynam łapać nadzieje na ten cykl...
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/02192cf7d2b2.jpgNona, Pestkaa lubią tę wiadomość
-
Ani0nka wrote:Mąż odebrał moje wyniki badań! Nigdy nie miałam tak dobrego tsh zawsze było 2,5 2,2 a teraz zobaczcie! I to bez leków chociaż tyle dobrego z tego dnia i znów zaczynam łapać nadzieje na ten cykl...
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/02192cf7d2b2.jpg -
Tęczova - oby kochana, oby... U Ciebie pyknie w tym cyklu, czuje to u mnie nie pyknie, dopoki nie zrobie laparo ;( to tez czuje.
-
Dzięki Beti! Tydzień nie jedzenia słodyczy, normalnie na bank tez bym miała wysoki cukier. Przez to, że miałam antybiotyk i nie miałam ochoty na słodycze przez osłabienie tak wyszło
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
.
Nona, Beti82 lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
.
Nona, Wik89 lubią tę wiadomość
Mi moja ginekolog opowiadala to samo. Czyli wedlug tej zasady tez powinnam teraz zajsc ale chyba przez to, ze mam tego swiadomosc, to u mnie to nie zadziala
-
No i ja jestem pewna ze tez mam endomende... Teczova a czy u Ciebie ona sie jakos objawiala? Bole miedzymiesiaczkowe, bolesne @ itd?
-
.
Witam serdecznie. Jestem nowa na forum. Testowanie przypadnie mi 21-24 lutego W tym miesiącu dni płodne rozpoczęły mi się 7dc także szybciej jak na 31 dniowe cykle (@24.01)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2019, 11:34
AnitaK, Nona, Słoneczko12 lubią tę wiadomość
W oczekiwaniu na czwarty cud z próbą strzału "w synka"
2.05.2016 poronienie 6/7tc -
.
XxMoniaXx, Nona lubią tę wiadomość
XxMoniaXx wrote:A ze mialam dzis termin testu a zrobilam juz wczoraj. Test oficjalny z dzis prosze o serduszko :* https://naforum.zapodaj.net/thumbs/42fbb14ef850.jpg
serdecznie gratuluję !
XxMoniaXx lubi tę wiadomość
W oczekiwaniu na czwarty cud z próbą strzału "w synka"
2.05.2016 poronienie 6/7tc