Walentynkowe maleństwa! - lutowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2019, 23:51
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Mam pytanie do dziewczyn które chodzą na monitoring owu czy zapisać się do gin 12,15 i 19 dc czy mogę darować sobie ten 12dc? 3 miesiące temu jak u niej byłam to powiedziała mi ze mam przyjść na wizytę w15-17dc. Cykle mam 29-30 dniowe. Będę miała pierwszy raz monitoring owu.
23.03.2019 Aniołek ❤️ - 9 tc Poronienie zatrzymane
6.06.2019 - puste jajo płodowe
12.11.2019 Aniołek ❤️ - 8tc poronienie zatrzymane
Problemy immunologiczne-szczepienia limfocytami
Pomorskie -
Tęczova - haha, w takim razie jak zaczynam od lzejszego kalibru i teraz pije, a w marcu bede dawac w zyle tak, jak Ty
Ja jestem z tych „slaboglowych”, wiec wystarczyly mi 2 drinki i juz jest wesolo, ale tego mi bylo trzeba. Moja przyjaciolka bierze slub, bede druhna, wiec caly wieczor przegadalysmy o przygotowaniach i oderwalam mysli -
baksia wrote:Mam pytanie do dziewczyn które chodzą na monitoring owu czy zapisać się do gin 12,15 i 19 dc czy mogę darować sobie ten 12dc? 3 miesiące temu jak u niej byłam to powiedziała mi ze mam przyjść na wizytę w15-17dc. Cykle mam 29-30 dniowe. Będę miała pierwszy raz monitoring owu.
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2019, 23:51
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Teczova hahahahah przeciez jeszcze z lozka nie wyszłas a ta juz o wyproznieniu
Ja po pobraniu krwi na bete nr 2.
Bardzo sie boje bo mi sie śniło ze beta slabo przyrosla bo tylko do ok 40. Mam nadzieje ze wynik bedzie odpowiedni bo na tym etapie chyba bym sie zalamala. Trzymajcie kciuki. Wyniki ok 13.Ani0nka, Wik89, baksia, Iga66, AnitaK, Słoneczko12, Agagusia, Pestkaa, Mishigami00, kasia6713 lubią tę wiadomość
-
Teczova nie ma to jak zacząć dzień od porządnej kupy Haha
Nikodemka i super taki wieczór.
Ja kolejna bezsenna noc brzuch mnie bolał w każdej pozycji a o 4 rano zjadłam kanapkę No nie mogłam z głodu wytrzymać boje się ze się okaże ze to nie ciąża tylko ze jestem nienormalna może ten żołądek boli od inofem nie miała tak któraś ? Cycki tez bolą coraz mniej Hmm zobaczymy co to będzie
Monia mocno trzymam kciuki -
Czesc kochane jakies nowe kropki.Ja wczoraj zaliczylam wizyte u ginekologa pecherzyk wynosil 0.32 a to odpowiednik 4 tygodnia i 1 dnia. kolejna wizyta za 4 tygodnie ale to naszczescie bedzie w polsce :)Caluje was :*
Ani0nka, Wik89, baksia, Iga66, AnitaK, Słoneczko12, Lady_Dior, Agagusia, Nona, Pestkaa, kasia6713, blair. lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
AnitaK wrote:A prowadzisz obserwacje cyklu?
Pomorskie -
XxMoniaXx wrote:Teczova hahahahah przeciez jeszcze z lozka nie wyszłas a ta juz o wyproznieniu
Bardzo sie boje bo mi sie śniło ze beta slabo przyrosla bo tylko do ok 40. Mam nadzieje ze wynik bedzie odpowiedni bo na tym etapie chyba bym sie zalamala. Trzymajcie kciuki. Wyniki ok 13.
XxMoniaXx lubi tę wiadomość
Pomorskie -
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2019, 23:52
XxMoniaXx lubi tę wiadomość
baksia wrote:Mam pytanie do dziewczyn które chodzą na monitoring owu czy zapisać się do gin 12,15 i 19 dc czy mogę darować sobie ten 12dc? 3 miesiące temu jak u niej byłam to powiedziała mi ze mam przyjść na wizytę w15-17dc. Cykle mam 29-30 dniowe.
Będę miała pierwszy raz monitoring owu.
Przy pierwszych monitoringach zrobiłbym pełny monitoring zeby poznac swoj organizm, chodź i to co zaproponowała Twoja gin będzie wystarczające
Ja mam cykle 26 dni i u mnie wygląda to tak:
Solidny monitoring to usg w pierwszej fazie U mnie 10dc aby ocenic czy jest pęcherzyk dominujący, grubość endo, potem usg przed owu 13-14dc widać przyrost pęcherzyka i Endo oraz można określić spodziewana owy i ostatni po owy- widać czy pęcherzyki pękł, czy jest płyn i Endo.
Teraz chodzę na monitoring w wersji szybkiej czyli usg w 10-12dc żeby zobaczyć czy jest pęcherzyk i zmierzyć Endo, a prowadzę wykresy i badam proga żeby potwierdzić owu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2019, 08:18
-
Ja już globulke z rana wsadziłam i wierzch cipeczki posmarowałam clotrimazolum. Śluz kremowy chyba przez to zakarzenie. Ten cykl odpuszczam i proszę dziewczynki nie namawiajcie mnie oki? Ja chce mieć dziecko listopadowe jak ja albo grudniowe
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2019, 23:52
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
XxMoniaXx wrote:Teczova hahahahah przeciez jeszcze z lozka nie wyszłas a ta juz o wyproznieniu
Bardzo sie boje bo mi sie śniło ze beta slabo przyrosla bo tylko do ok 40. Mam nadzieje ze wynik bedzie odpowiedni bo na tym etapie chyba bym sie zalamala. Trzymajcie kciuki. Wyniki ok 13.