Walentynkowe maleństwa! - lutowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Hejka dziewczyny, super walentynkowy miesiąc na testowanie życzę samych serduszek
Wzięłam już dziś lute na wywołanie, żeby ten cyrk skończyć, na lutowe testowanie nie zdążę ale trzymam kciukasy mocno!
Słoneczko12, Nera86 lubią tę wiadomość
33 lata, 13cs - w końcu się doczekaliśmy! ❤️
-
Meggs wrote:Dzięki dziewczyny. Alex ❤
Wstałam w parszywym nastroju. Temp. w dól, okresowe bóle brzucha i wiecie o tragedię nie trudno. A jak zaczelam czytac internety to juz w ogole... opinia lekarza ze płyn powwinien utrzymywac sie do miesiączki....
Ale dobrze ze mam Was
Niezapominajko ❤ to jak kiedy wpadniesz? Czekam z niecierpliwoscia dzięki za kopniaka od razu mi lepiej.
Nikodemko u mnie tez tego wzgorka nie bylo. Ale na kilka dni przed owu chyba go nie ma jeszcze.
Nikodemko u nnie teraz płynu nie było wiec w pon się okaże by musi być czy nie -
OlivkowaMama wrote:Hejka dziewczyny, super walentynkowy miesiąc na testowanie życzę samych serduszek
Wzięłam już dziś lute na wywołanie, żeby ten cyrk skończyć, na lutowe testowanie nie zdążę ale trzymam kciukasy mocno!OlivkowaMama lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2019, 23:53
OlivkowaMama lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Tsh 1.68
I beta 31.95
II Beta 92.05
Ani0nka, baksia, Niezapominajka2, Słoneczko12, Evellee, alex0806, Wik89, MałaMi90, Nera86, Beti82, speakyourmind93, Olaa..32, Sasanka5, tęczova, OlivkowaMama, AnitaK, Ania:), Mishigami00, Iga66, patuniek86, Szczęściara, kasia6713, kalcia lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny co polecacie dla facetów do smarowania w okolice intymne gdy ja mam infekcje? clotrimazolum? Coś jeszcze?
-
Meggs - moj pecherzyk mial wtedy 22mm, zazwyczaj peka u mnie jak ma 22-24mm i lekarka powiedziala, ze wzgorek juz powinien byc widoczny. Ze wzgledu na jego brak dostalam wtedy Ovitrelle. Moze byl pusty i dlatego nie wyszlo...
U Was tez dzis taka paskudna pogoda? Czuje sie fatalnie psychicznie i fizycznie, mam ochote nie wychodzic spod koca.
Od jutra zaczynamy starania... -
Meggs a który to dpo? I o ile ten spadek? Bo czasami spadek to nie prawdziwy spadek gorszy nastrój tez wtedy może być. Szczerze mówiąc to i ja i Ty dopiero zaczęłyśmy starania bo tak jak już pisałam, prawdziwe starania zaczynają się przy 4-6 seksach w tygodniu ja wierzę, że Ci się udało i jeszcze będziesz październikową mamą.
Także do roboty dziewuchy! -
Niezapominajka2 wrote:Meggs a który to dpo? I o ile ten spadek? Bo czasami spadek to nie prawdziwy spadek gorszy nastrój tez wtedy może być. Szczerze mówiąc to i ja i Ty dopiero zaczęłyśmy starania bo tak jak już pisałam, prawdziwe starania zaczynają się przy 4-6 seksach w tygodniu ja wierzę, że Ci się udało i jeszcze będziesz październikową mamą.
Także do roboty dziewuchy! -
Meggs zycze cierpliwosci, wlasnie tak jest, trzeba sie mocno starac:)
my dotad tak srednio sie przykladalismy, tzn przykladalismy ale nigdy nie bylo codziennie w okolicach owu, mialam nadzieje ze w tym cyklu sie przylozymy porzadnie, ale jestem teraz w 6 dc, w najbliszym tygodniu mam dwie delegacje a w weekend wizytują u nas tesciowie, takze juz czuje ze nie bedzie latwo znalezc codziennie czas...ale oczywicscie bede probowac...II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Wik - my mamy plan zaczac od jutra i co dwa dni, a przed sama owulacja codziennie. Ale tez nie wiem czy cos nam z tego wyjdzie... W styczniu mielismy zapał, bardzo wierzylismy, ze sie uda, dlatego nawet nie musielismy „planowac”, seks wychodzil spontanicznie i z przyjemnosci. Teraz obydwoje zwatpilismy, a na dodatek maz ma tak ciezki czas w pracy, ze pewnie nie wystarczy mu sily. Mam nadzieje, ze uratuje nas ten owulacyjny wypad do Torunia i tam sie wyluzujemy... Choc naprawde nie pokladam nadziei w tym miesiacu, pokladam nadzieje w laparoskopii.
-
U mnie dzisiaj piekna pogoda.Wiosna :)zapraszam do Kalisza
-
U mnie tez slonce wyszlo:)
Nikodemko rozumiem brak zapalu...ale mysle ze wkrotce nam to minie, im blizej owu tym lepiej:) z kolei moj maz ma badanie nasienia w srode wiec jutro moze starania a potem dopiero w czwartek 11dc.. no nic, starajmy sie i tyle..II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Masz racje, moze nadzieja przyjdzie razem z owulacją, chociaz ja juz jestem tak nastawiona na ta glebsza diagnostyke, ze nawet nie przyjmuje do wiadomosci, ze uda sie bez tego.
Boje sie tego badania nasienia i to strasznie. Mój mąż nie prowadzi jakiegos super zdrowego trybu życia, ciagle jest w biegu i w stresie, czesto choruje... Ale mam wielka nadzieje, ze az tak zle nie bedzie, ze i u mnie i u niego jest cos nie tak. Trochę łaski od losu chyba się nam należyWik89 lubi tę wiadomość
-
Słoneczko12 wrote:Ewelina92, jak beta? Byłaś wczoraj?Synek ❤️
11.03.19: hcg 59.5
13.03.19: hcg 147,1
27.03 jest serduszko ❤️