Walentynkowe maleństwa! - lutowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitajcie! Czytam forum od dwóch dni i tylko dzięki temu żyje 19 dc w sumie 9dpo.... Psychicznie nie daje rady...13 CS... 29 stycznia wizyta u gin dała mi nadzieję owu była szybciej.... Czekam na testowanie 11-12 luty.
AnitaK, Nera86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEhhh od dwóch dni siedzę i czytam... ja już mam dwójkę maluchów jedno moje ur SN a drugie przysposobione...tak bardzo pragniemy mieć malutkiego bobaska że szok...doluje mnie to pragnienie ciąży w domu córka w przedszkolu opowiada co msc że będzie mieć siostrę mąż kupuje testy owu i ciążowe hurtowo.... A ja psychicznie wsiadam....
-
nick nieaktualny
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/abe514d50a16.jpg
To mój bieżący wykres. Może jakas szansa jeszcze jest, ale jakoś mało optymizmu we mnie :pWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2019, 15:31
Synek ❤️
11.03.19: hcg 59.5
13.03.19: hcg 147,1
27.03 jest serduszko ❤️ -
Dzoanka90 wrote:Problemy zaczęły się z owu od roku.... Bardzo bolesne.... Lekarze badania i co się okazuje? Że mam niski próg bólu....30 lat
Listopad 2011 - syn ❤️
2015-2016 - 4 poronienia
Styczeń 2017 - syn ❤️
Hashimoto
Dodatnie ANA
Mikrozakrzepy -
nick nieaktualnyKluffka dla mnie to nie jest normalne...córkę rodZilam 10 min... SN i wspominam to idealnie ból może minimalny a teraz owu nie mogę wytrzymać... Chodzę od lekarza do lekarza...nikt nie rozumie że ja przez ból owu nie mogę zajść w ciążę... Czy jest przytualnko czy nie ma... Za 2 tyg kolejny gin zobaczymy co ten wymyśli. W ciągu roku poznałam już z 30 nowych... Ja się ludze co miesiąc że @ nie będzie.. A z.drugiej strony czuje ze ja nie mogę zajść w ciążę Przez to...
-
nick nieaktualny
-
Dzoanka90 wrote:Nikodemka woj wlkp.. Ale jeżdżę tak naprawdę po całej Polsce... Nie ma znaczenia ile km...byle by mieć ukochane dzieciątko...
-
nick nieaktualnyDo 11 lutego to ja zwariuje... Teoretycznie 29 stycznia powinna być owu... 24_27 bolał brzuch 25-26 najmocniej usiąść nie mogłam... Mąż wymyślił 25 nowa metodę jak bez przytulanek mieć finisz w środku heh...może głupie ale...i 25-26 tak żeśmy się " bawili " jako trening przed owu. Mnóstwo śmiechu itp bez spiny.29 wizyta u gin cytologia usg dopochwowe i lekarka mówi że już po owu.. Czyli dzień który niemoglam usiąść bo tak bolało był owu czyli naszych zabaw.... Dlatego mam taką nadzieję że @ nie przyjdzie...
-
nick nieaktualny
-
Dzoanka90 wrote:Swarzędz
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU mnie ogólnie po tych bólowych torturach w owu mam później spokój nic nie boli... A w tym cyklu boli jak cholera... Prawy jajnik i krzyż.... Wczoraj takie krótkie skurcze macicy dwa mocniejsze aż ala powiedziałam... I ten głód mnie dobija... Ja czasem jadam dopiero obiad nie jadam śniadań... Dziś nie wytrzymałem musiałam zjeść.... Wczoraj zaplanowane przytualnki cały dzień nakrecania się....A ja usnelam.... Ale pewnie to ciąża psychiczna
-
nick nieaktualny