Walentynkowe maleństwa! - lutowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A wracając do starań i miesięcy temu poświęconych napiszę że po 20 cs jest już dużo łatwiej psychicznie,człowiek przyzwyczaja się do negatywnych testów I do okresu Spływa to jakoś łatwiej po czlowieku. Chociaż wiadomo,życzę Tobie Dzoanka90 i reszcie dziewczyn jak najszybszych 2 kresek;)
Dzoanka90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2019, 23:53
Dzoanka90 lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2019, 23:53
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
tęczova wrote:A nieźle jest, trochę pępek boli ale poza tym ok. Nawet odmówiłam ostatniej dawki ketonalu. Jutro po obchodzie do domu, już przebieram nóżkami. a jak u Ciebie? Jakieś ciążowe przypadłości? Pusto tu bez wszystkich zafasolkowanych w styczniu
a mnie dzisiaj mało ogólnie taki dzień do d.. Rano bez objawów to schizowałam bo Pola przeziębiona. Później byłam tak zmulona,że nie ogarniałam a teraz mnie muli i sen już łapie (pół nocy nie spałyśmy przez kaszel) więc nic ciekawego -
Nera86 wrote:Ewelina92 trzymam kciuki za jutrzejszy dzień !
Miałam się nie nakręcać tym testowaniem, ale wyjątkowo nie mogę
Jutro rano robię chyba ostatni test w tym cyklu. Wstawiam moje testy sprzed 2 h, zielony hcg a różowy LH.
Jak nic na zielonym nie widzicie to spoko
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1f229a601d9d.jpgNiezapominajka2, patuniek86, Słoneczko12, Kluffka lubią tę wiadomość
Synek ❤️
11.03.19: hcg 59.5
13.03.19: hcg 147,1
27.03 jest serduszko ❤️