Walentynkowe maleństwa! - lutowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2019, 23:53
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2019, 23:54
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
tęczova wrote:Nie chcę nakręcać ale zdecydowanie coś tam widzę
Jutro siknę i się powinno już wyklarować.
Tak w ogóle to właśnie jutro jest mój faktyczny dzień testowania, ale jak to ja- musiałam zacząć kombinować już 2 dni temuSynek ❤️
11.03.19: hcg 59.5
13.03.19: hcg 147,1
27.03 jest serduszko ❤️ -
Nera86 wrote:Ja póki bladziocha różowego nie zobaczę to się nie nakręcam bo cień cienia niestety mam co drugi cykl. Lecę na Bete a tam 1,20
Ja w tym cyklu szaleję z testami, bo brałam clo i pokladam w nim jakieś nadzieje na powodzenie ^^ ale już coraz mniej tej nadziei pozostaje...
Synek ❤️
11.03.19: hcg 59.5
13.03.19: hcg 147,1
27.03 jest serduszko ❤️ -
nick nieaktualny
-
Nona wrote:mialam tak w środę-bo zmuszałam go prawie do seksu, ech ciche dni, słabo bylo.
a Twój załamany plamieniem? Ja to nawet mu nie mówię szczegołów kiedy test itp.
Powiedziałam bo przez to wstawanie o 4 zeby zjeść i ostatnio słabe moje samopoczucie tak się nakręcił na ciąże ze chciałam trochę ostudzić ten zapał -
nick nieaktualny
-
Nona to było tak jednorazowo przy podtarciu przy robieniu 2haha i oczywiście musiałam pogmerac i tam już był taki bardziej różowo czerwony teoretycznie 8 dni po ostatnim różowym śluzie No nic jutro się wyjaśni
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2019, 22:49
-
nick nieaktualny
-
Ewelina widzę na ciązowym piękny cień, jutro bedzie normalna krecha!
Kozgo tule. Jutro na pewno z męzem bedzie lepiej. To samo przechodziłam ze swoim w tym tygodniu. I oby jednak okres nie przyszedl!Nona lubi tę wiadomość