Walentynkowe maleństwa! - lutowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nona u mnie w sumie nigdy takiego nie było zazwyczaj był przy podcieraniu brąz i dzień później okres a teraz taki bardzo jasny beżowy, różowy i to już 3 dzień hnmm dziwny ten cykl to już 32 cykl nigdy tal długiego nie miałam sle znowu ponoć ta owulka się przesunęła
-
Ja jutro lece to tez pewnie postoje w kolejce wrrr .Musze zrobic tsh bo dawno nie robilam.To zrobie sobie proga bo bedzie 7 dpo.A ja nigdy jakos nie moglam bo zawsze mi to na week przypadalo.Tak zrobie z ciekawosci jakiego mam.Bo dupka nie biore.Chociaz i tak wiem,ze nic z tego w tym cyklu i czekam na nastepny
-
nick nieaktualny
-
Cała się trzese!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3dc754721d54.jpgalex0806, Ani0nka, baksia, Beti82, Nera86, speakyourmind93, Szczęściara, Słoneczko12, kark, Lady_Dior, kasia6713, Magda - mbc, Nona, OlivkowaMama, Sasanka5, Ewelina92, tęczova, Wik89, Mishigami00, becia1982, KAL, Iga66, Agagusia lubią tę wiadomość
-
Meggs no i pięknie.Lecisz na bete?
Masz wpierdziel za płyn w zatoceWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2019, 09:34
kark, Nona, OlivkowaMama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny. U mnie intensywny weekend. Gdyby nie to że nie byliśmy sami w mieszkaniu chyba byśmy z moim z łóżka nie wychodzili dobrze ze ja mojego nie muszę namawiać na seks. Czasami jest odwrotnie hahha u mnie temperatura poszła do góry. Ale 2czorah zaobserwowałam u siebie ponownie wodnisty śluz... Hmm? Mozexie mi powiedziec czemu tak się może dziać?
kasia6713 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
11 dpo.
Beti wiem. Ale serio miałam dzień płaczka i załamki! Wszystko bylo nie tak!
I tak mam lab blisko domu a ze dzis mam homeoffice to pójde. Boze moja pierwsza beta w zyciu!speakyourmind93, Nera86, Ani0nka, Beti82, kark, baksia, Nona, Ewelina92, Agagusia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A to normalka (ten wykres tutejszy jest z lekka poświrowany bo nie można koloru śluzu zaznaczyć a przede wszystkim osobno z wewnątrz i na zewnątrz )
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2019, 09:43
W oczekiwaniu na czwarty cud z próbą strzału "w synka"
2.05.2016 poronienie 6/7tc -
nick nieaktualnyNera86 wrote:A to normalka (ten wykres tutejszy jest z lekka poświrowany bo nie można koloru śluzu zaznaczyć a przede wszystkim osobno z zewnątrz i na zewnątrz )