Walentynkowe maleństwa! - lutowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Kozgo ja też trzymam kciuki! I nawet, jeśli nie wyjdzie to nie puszczę, bo przecież nie zatrzymujemy się
Ja jestem 6-7 dpo wiec w najbliższych dniach czekam na jednodniowy spadek temp albo wzrost, obojętnie. Jeśli będzie płasko to moje nadzieje z 30% spadną do 0.
Czasami cieszę się, że mój mąż ma taki spokój w sobie i niezłomną wiarę, że się uda - prędzej czy później. Nie ekscytuje się, nie odlicza, tylko czasami mu się o staraniach przypomni. Dzisiaj jak smolił cholewy a ja powiedziałam, że mi się nie chce to stwierdził "ooo, chyba już minął ten plodny czas"... ku*wa tydzień temu minął! xD ale to nic, okłamałam go, że nie minął i seks ostatecznie był. Jak go zmyle to będzie łatwiej. Dzisiaj też głaskał mnie po brzuchu i pytał gdzie jest dzidziuś, to mu odpowiedziałam tam, gdzie go włożyłeś xD no, w każdym razie blisko.
Jest zabawnie. Ale żebyście nie myślały, że tylko Wasi faceci czują się wykorzystani przy staraniach. Odkąd mówię mojemu kiedy są dni płodne to tak delikatnie czuję jego wycofanie. Ciężko mi to opisać - kochamy się, ale to ja jestem inicjatorką bardziej. Dlatego muszę go oszukać żeby to on mnie ciągnął, jak to było dawniejprzedszkolanka:), Słoneczko12, Wik89, baksia, Kluffka, tęczova, Pestkaa lubią tę wiadomość
-
Kozgo - przylaczam sie do kciukow za bete!
Ach, jacy Ci nasi faceci biedni Pamietam jak jeszcze rok temu to ja bylam adorowana i namawiana do seksu wiecej niz raz w tygodniu. Myslalam, ze jak zaczniemy sie starac o dziecko to małż bedzie wniebowziety, a jednak czasem musze go niezle pobajerowac
Ciesze sie na ten wspollny weekend. Zaplanowalismy sobie wszystko po kolei i glownym punktem programu jest upicie sie w jakiejs knajpce i powrot do hotelu. Korzystam z rad naszych ciezaroweczek z fioletuprzedszkolanka:), Beti82, Niezapominajka2, Nona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nona - za tydzien bedzie wiadomo, ze sie przenosisz na dobre na fiolet
Słoneczko12, Nona, kark lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja musze zamowic Nordtesty. Mam ambitny plan, zeby testowac 9dpo, czyli w dzien wizyty, a pozniej dopiero 14dpo jesli @ nie przyjdzie. Moze wytrwam
-
Nona Twoje starania nie mogą pójść na marne, wiec ja Ci wróżę dwie piękne kreski ❤️
Dzień dobry i życzę Wam cudownego dnia! mam świetny humor z ranaWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2019, 06:21
Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny