Walentynkowe maleństwa! - lutowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e52531c16936.jpg
Ryzykować z infekcją intymną czy odpuścić?5ylwian lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2019, 23:55
Beti82 lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
.
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
nick nieaktualny
-
tęczova wrote:Miło takie rzeczy się czyta, szczególnie w takim ciężkim czasie z podejściem u mnie co prawda bywa różnie, ale mam mega męża, który zeskrobie mnie po upadku z ziemi i postawi na nogi. U Ciebie też z górki, bierz clo i atakujemy fiolety! Tak swoją drogą, długo się zastanawiam, czy to Twoje rzeczywiste w awatarze. Jeśli tak to śliczna z Ciebie kobieta
tęczova, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
Ani0nka wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e52531c16936.jpg
Ryzykować z infekcją intymną czy odpuścić? -
Ja tez mysle, ze teczovej szybciutko sie uda! Najwazniejsze, ze sytuacja jest opanowana, wszystko naprawione i bedziesz mogla dzialac ze swiadomoscia, ze masz wieksze szanse niz wczesniej.
tęczova lubi tę wiadomość
-
Nikodemka wrote:Ja tez mysle, ze teczovej szybciutko sie uda! Najwazniejsze, ze sytuacja jest opanowana, wszystko naprawione i bedziesz mogla dzialac ze swiadomoscia, ze masz wieksze szanse niz wczesniej.
-
.
Wik89, Nona lubią tę wiadomość
.
Beti82 lubi tę wiadomość
Ani0nka a co to za infekcja? Przypuszczam,że skoro jesteś po antybiotyku,to chyba grzybicza infekcja? Powiem Ci co myślę o tym ja Podczas infekcji grzybiczej właśnie jest zbyt mało kwaśno-to odczyn kwaśny jest naturalny w pochwie i on pomaga chronić nas przed atakiem grzybów.W czasie anybiotykoterapii ta równowaga zostaje bardzo zachwiana i gdy środowisko pochwy jest mniej kwaśne niz zazwyczaj-to do ataku przystępują grzyby.Z grzybicą jest tak,że można ją łatwo wyleczyć ale są kobiety,które mają częste nawroty i grzybica może mieć charakter przewlekły-no a wtedy to już jest skomplikowane...Pamiętaj,że tym rodzajem infekcji zarażasz partnera i on może w ogóle nie mieć objawów a co się wyleczysz-bedzie Cię stale zarażać,dlatego ja bym w życiu nie współżyła mając grzybicę ale to oczywiście Twój wybór.Nie wiem-może jeśli tak bardzo nie chcesz zrezygnować-to w gumce spróbujcie i ją przedziurawcie haha
kasia6713 lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2019, 23:56
Ach, ja wlasnie ocieram lzy... Maz powiedzial, ze tym razem wyjatkowo nie ma ochoty na starania (nie w zlosci, po prostu szczerze), ja powiedzialam to samo i rozryczalam sie jak dziecko. Naprawde ciezki ten cykl...
-
nick nieaktualnyNikodemka wrote:Ach, ja wlasnie ocieram lzy... Maz powiedzial, ze tym razem wyjatkowo nie ma ochoty na starania (nie w zlosci, po prostu szczerze), ja powiedzialam to samo i rozryczalam sie jak dziecko. Naprawde ciezki ten cykl...
Nie ten to następny marzec będzie twój główka do góry.... -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2019, 23:56
Dzoanka90, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
Nikodemka wrote:Ach, ja wlasnie ocieram lzy... Maz powiedzial, ze tym razem wyjatkowo nie ma ochoty na starania (nie w zlosci, po prostu szczerze), ja powiedzialam to samo i rozryczalam sie jak dziecko. Naprawde ciezki ten cykl...
-
Może ten weekend w Toruniu cos zmieni i nabierzemy ochoty. Na pewno nie bedziemy sie zmuszac, byle by tylko bylo „serduszko”. Smutno mi tylko, ze juz nawet moj maz sie poddaje, a on jest z tych, ktorzy zawsze walcza do konca, pozytywnie mysla itd. Obydwoje mamy chyba ciezki czas...
Beti82 lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2020, 13:44
ultra długi protokół:
8dojrzałych komórek
7 się zapłodniło
❄4AA na pokładzie-jest z nami na świecie 👣
została ❄ 4AA
13.02 kriotransfer ❄️4AA
14.03 jest serduszko❤️
endometrioza 2/3st,hashimoto, kir aa, ANA 1,2