Walentynkowe maleństwa! - lutowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNikodemka wrote:Ach, ja wlasnie ocieram lzy... Maz powiedzial, ze tym razem wyjatkowo nie ma ochoty na starania (nie w zlosci, po prostu szczerze), ja powiedzialam to samo i rozryczalam sie jak dziecko. Naprawde ciezki ten cykl...
ehh... Nie dziwię się... W takich momentach często emocje biorą górę...
Przytulam :* -
nick nieaktualny
-
Szczesciaro - a w ktorym dniu cyklu zazwyczaj masz owulacje?
Ja zaczynam zawsze w 9-10 dc, owulacje mam 13-15 dc (roznie bywa).
-
Nikodemka wrote:Ach, ja wlasnie ocieram lzy... Maz powiedzial, ze tym razem wyjatkowo nie ma ochoty na starania (nie w zlosci, po prostu szczerze), ja powiedzialam to samo i rozryczalam sie jak dziecko. Naprawde ciezki ten cykl...
Meggs, Beti82 lubią tę wiadomość
-
Nikodemka wrote:Szczesciaro - a w ktorym dniu cyklu zazwyczaj masz owulacje?
Ja zaczynam zawsze w 9-10 dc, owulacje mam 13-15 dc (roznie bywa).
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Szczesciaro - ja na Twoim miejscu robiłabym od 10 dc
Przedszkolanko - musiałoby się odmienić i mi i jemu... Mam nadzieję, że tak będzie, bo mimo wszystko nie chciałabym stracic tego cyklu przez to, ze nie mamy zapalu. -
Nikodemko spokojnie nie martw sie.. bardzo dobrze ze zaplanowaliscie ten wypad a do tego czasu moze mniej o tym rozmawiajcie a skupcie sie po prostu na tym ze czeka Was fajny romantyczny wyjazd-moze takie nastawienie spowoduje ze podczas samego wyjazdu oboje bedziecie miec super ochote! Zycze Ci tego!
Ja tez szczerze nie mam poki co nastawienia na starania licze ze mi sie zmieni przed przyszlym weekendem.. prze d chwila byl bzyk na powitanie bo sie nie widzielismy przez weekend ale nawet nie dbalam o to zeby lezec po i powiem Wam ze dobrze mi z tym:pII 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
nick nieaktualny
-
Dzoanka to moze byc objaw ale chyba nie musi, ja mam przed okresem bardziej widoczne zylki takze u mnie jak sie okazalo to nie swiadczy o ciazy. Ale tez czytalam o tym, ze to objaw ciazy..
Sluchajcie myli mi sie cigle ktory mam cykl staran, pisalam rano ze 11 ale chyba jednak 10:p
Sloneczko, no to faktycznie jakos malo informacji przekazuje Ci Twoja gin. I to ze nie daje skierowan na hormony tez troche kiepskie (choc wiem ze gin na nfz nie daja tak latwo, jesli juz to kieruja do endo), no ale z tego co piszesz to tez nie wykazue tu inicjatywy zeby Cie pokierowac). Trzymam kciuki zeby ktorys z tych do ktorych masz namiary sie sprawdzil! Fajnie zebys miala kogos kto jakos pokieruje powie jaki koleiny krokWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2019, 18:18
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
nick nieaktualnyWik89 wrote:Dzoanka to moze byc objaw ale chyba nie musi, ja mam przed okresem bardziej widoczne zylki takze u mnie jak sie okazalo to nie swiadczy o ciazy. Ale tez czytalam o tym, ze to objaw ciazy..
Sluchajcie myli mi sie cigle ktory mam cykl staran, pisalam rano ze 11 ale chyba jednak 10:p
Sloneczko, no to faktycznie jakos malo informacji przekazuje Ci Twoja gin. I to ze nie daje skierowan na hormony tez troche kiepskie (choc wiem ze gin na nfz nie daja tak latwo, jesli juz to kieruja do endo), no ale z tego co piszesz to tez nie wykazue tu inicjatywy zeby Cie pokierowac). Trzymam kciuki zeby ktorys z tych do ktorych masz namiary sie sprawdzil! Fajnie zebys miala kogos kto jakos pokieruje powie jaki koleiny krok
Kochana ja żyłki od pierwszej ciąży mam non stop.karmilam mała 3 lata cycem.... A teraz poprostu anatomia mogę wykładać heh -
Ja tez mam zylki przed okresem.
Wiki - u nas w grudniu i w styczniu byl ogien, kochalismy sie jak wariaci Dlatego ta cisza, ktora jest teraz jest dla mnie az dziwna. Wiem, ze to wynika tez z tych ostatnich niepowodzen, stracilismy motywacje. Mimo wszystko nie jestem podlamana, ciesze sie na wizyte u nowej lekarki i na laparoskopie... W koncu wszystko bedzie jasne. Najbardziej stresuje mnie badanie nasienia
A propo lekarzy, to ja jestem przerazona na jakich ignorantów mozna trafic. Wlasnie pisalam z przyjaciolka, byla na pierwszym monitoringu i lekarz nie powiedzial jej zupelnie nic oprocz tego ile mm ma pecherzyk. Nie wyznaczyl daty kolejnego usg, nie wytlumaczyl nic, zdawkowo odpowiadal na jej pytania, a pozniej oznajmil, ze to monitoring, a nie porada ginekologiczna -_- -
Ehh no nie jest latwo trafic na sensownego i jednoczesnie komunikatywnego lekarza.. mnie troche dziwi ze w sumie nie mialam nigdy pelnego monitoringu i powiedzialam to gin a on mimo to powiedzial ze najpierw hsg i dopiero potem zastanowimy sie nad monitoringami, podczas gdy z tego co widze u Was to jeden z pierwszych krokow. Ale juz trudno nie bede rozkminiac tego tylko sie poslucham..II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
U mnie dziś cały dzień ból jak na @sluz różowy tylko w środku zła jestem ze nie kupiłam sobie tego testu nym sprawdziła i Ew wzięła dupka tak brać bez wiedzy czy to ciąża trochę bez sensu. Jutro rano idę na bete i proga o ile mnie nie zaleje
Anionka trzymam kciuki żeby zaskoczyło mimo przeciwnościWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2019, 19:48