Walentynkowe maleństwa! - lutowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
O Boze Meggs!!! Gratulacje mowilysmy Ci! Widocznie ta zalamka to tez ciazowy objaw, sprawdzilo sie i u Przedszkolanki i u Ciebie
przedszkolanka:), Meggs lubią tę wiadomość
-
Meggs gratulacje! Uwielbiam oglądać wasze testy dziewczyny
A takie pytanie mam, czy któraś miała wysyp pryszczy po inofemie? Biorę dopiero kilka dni, a tak mnie wysypało, że aż strach, nie miałam kłopotów z cerą już od dawna.30 lat
Listopad 2011 - syn ❤️
2015-2016 - 4 poronienia
Styczeń 2017 - syn ❤️
Hashimoto
Dodatnie ANA
Mikrozakrzepy -
Kluffka - bierzesz raz czy dwa razy dziennie? Ja biore juz prawie miesiac i nie widze zadnych zmian. Dziewczyny na forach pisza o jakichs bolach jajnikow itd, a u mnie cisza.
-
nick nieaktualny
-
Meggs super kresunia-gratulacje
Kto zapoczątkował tą zieloną falę? Chyba Ty Przedszkolanko co Zobaczycie-zaraz nie będzie komu tu pisaćNona, Meggs lubią tę wiadomość
-
Nikodemka wrote:Kluffka - bierzesz raz czy dwa razy dziennie? Ja biore juz prawie miesiac i nie widze zadnych zmian. Dziewczyny na forach pisza o jakichs bolach jajnikow itd, a u mnie cisza.30 lat
Listopad 2011 - syn ❤️
2015-2016 - 4 poronienia
Styczeń 2017 - syn ❤️
Hashimoto
Dodatnie ANA
Mikrozakrzepy -
nick nieaktualny
-
Dziękuje dziewczyny! Krew oddana. Zobaczymy co wyjdzie. Ale przez te pół roku starań nigdy nawet mikro cienia nie miałam. Trzymam za Was kciuki! Przyjdzie pora na kazda z Was!
speakyourmind93, Ani0nka, przedszkolanka:), Wik89, Słoneczko12, Nona, baksia, Nera86 lubią tę wiadomość
-
A ja mam pytanie jeśli nie ma skoku temperatury oznacza to jednoznacznie, że nie było owulacji?Starania od sierpnia 2018
09.2019 - 10tc puste jajo płodowe 💔
09.2020 - cb 😔
13.08.2021 - II 🍀
25.08.2021 - 6mm człowieka z bijącym💚
15.09.2021 - 2,43cm/❤️177
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2019, 23:56
Meggs lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2019, 23:56
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”