Walentynkowe maleństwa! - lutowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2019, 23:56
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Gula wrote:A ja mam pytanie jeśli nie ma skoku temperatury oznacza to jednoznacznie, że nie było owulacji?
Teoretycznie tak i wtedy następne krwawienie/plamienie traktujemy jako śródcykliczne.Ale niektóre kobiety nie mają skoku a zachodzą Na temperaturę ma wpływ wiele czynników. A jaką różnicę temperatur masz?
Brak owulacji może potwierdzić tylko i wyłącznie monitoring
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2019, 13:54
Gula lubi tę wiadomość
W oczekiwaniu na czwarty cud z próbą strzału "w synka"
2.05.2016 poronienie 6/7tc -
Nona wrote:Meggs standardowo-dawaj patenty!
1) duuuzo seksu o róznych porach - u nas był wieczor, po pracy , na rano taki miks
2) wino i spontan
3) seks po skoku temp. - bo ja zawsze skok brałam za ok juz po owu i koniec , a jednak u mnie skok temp jest przed owu a owu dopiero z 2-3 dni pozniej. Taki franca numer robiła!
Aaa i po owu zarlam ananasa! Pierwszy raz mi sie uddalo
No i polecam po owu zajecie fizyczne odrywajace mysli u mnie tydzien malowania ścian!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2019, 14:16
speakyourmind93, Nona, przedszkolanka:), Nera86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dobrze ze mam ananasa w puszce dziś idę na monitoring, który pokaże ze wczoraj była owulacja. Dziś lepiej tez się starać?
Nona lubi tę wiadomość
-
Nona wrote:ja wiedzialam ze u Ciebie zero problemu tylko musisz trafic w te dni!!!!pamietasz, pisalam ze jestem spokojna o Ciebie!
To jest jak człowiek sie stara i mu nie wychodzi. Szuka przyczyny. Zwlaszcza tak niecierpliwa osoba jak ja.
Ale jestem pewna ze u Was wiecej seksu przyniesie efektNona lubi tę wiadomość
-
Meggs trzymam kciuki za betę chociaż to tylko formalność - tak jak pisały wcześniej dziewczyny
A ja dzisiaj zrobiłam test owu i od razu wyskoczyła mega ciemna krecha :o to dopiero 12 dc a wizytę u gin mam w czwartek ... kazała mi przyjść w 15-17 dc. A chciałam strasznie monitoring zrobić w tym miesiącu ... a wgl moja temperatura w tym miesiącu szaleje ... raz słyszałam ze liczy się pierwszy pozytywny test owu a ostatnio gdzieś przeczytałam ze jak test wychodzi pozytywny to owu może być do 2 dni. Ktoś może wie coś na ten temat ? I spróbować umówić się do gin czy zostawić już ta czwartkowa wizytę ?
https://zapodaj.net/46ef6e6ba788e.jpg.html
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2019, 14:31
23.03.2019 Aniołek ❤️ - 9 tc Poronienie zatrzymane
6.06.2019 - puste jajo płodowe
12.11.2019 Aniołek ❤️ - 8tc poronienie zatrzymane
Problemy immunologiczne-szczepienia limfocytami
Pomorskie -
Nera86 wrote:Teoretycznie tak i wtedy następne krwawienie/plamienie traktujemy jako śródcykliczne.Ale niektóre kobiety nie mają skoku a zachodzą Na temperaturę ma wpływ wiele czynników. A jaką różnicę temperatur masz?
Brak owulacji może potwierdzić tylko i wyłącznie monitoring
Dziękuję za odpowiedź różnica jest minimalna - 0,2 między najniższą a najwyższą dotychczas. Temperaturę zaczęłam mierzyć dopiero w tym cyklu, i niestety dopiero od 14 dnia. Zamówiłam już testy owulacyjne i termometr owulacyjny z dokładnością do 2 miejsc po przecinku Aktualnie sytuacja wygląda jak poniżej, udostępniłam swój wykresNera86 lubi tę wiadomość
Starania od sierpnia 2018
09.2019 - 10tc puste jajo płodowe 💔
09.2020 - cb 😔
13.08.2021 - II 🍀
25.08.2021 - 6mm człowieka z bijącym💚
15.09.2021 - 2,43cm/❤️177
-
Meggs wrote:Nona specjalnie dla Ciebie moje patenty:
1) duuuzo seksu o róznych porach - u nas był wieczor, po pracy , na rano taki miks
2) wino i spontan
3) seks po skoku temp. - bo ja zawsze skok brałam za ok juz po owu i koniec , a jednak u mnie skok temp jest przed owu a owu dopiero z 2-3 dni pozniej. Taki franca numer robiła!
Aaa i po owu zarlam ananasa! Pierwszy raz mi sie uddalo
No i polecam po owu zajecie fizyczne odrywajace mysli u mnie tydzien malowania ścian! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Meggs, Szczęściara, Ewelina92, Niezapominajka2, baksia, tęczova, Wik89, Kluffka, przedszkolanka:), Evellee, Nera86, Słoneczko12, basia1987, becia1982, Ani0nka, kalcia64, Agagusia lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
od pewnego czasu śledzę Wasze losy i postanowiłam też coś napisać o sobie.. no więc tak, staramy się z męzem już 14 cykl i dalej nic.. na wizytach u lekarzy, słyszę tylko, że wszystko jest okej i to tylko kwestia czasu.
W styczniu mieliśmy pierwszą wizytę w klinice leczenia niepłodności. Ja dostałam cały zestaw badań hormonlanych, które muszę zrobić w 4dc, mąż ma wykonać badanie nasienia.
Pocieszam się tym, że przynajmniej teraz będziemy wiedzieć jakieś konkrety...
Jestem tydzień przed miesiączką więc testuje razem z Wami w lutym.
Powodzenia!
Beti82, Nona lubią tę wiadomość
-
Allanowa wrote:Cześć dziewczyny
od pewnego czasu śledzę Wasze losy i postanowiłam też coś napisać o sobie.. no więc tak, staramy się z męzem już 14 cykl i dalej nic.. na wizytach u lekarzy, słyszę tylko, że wszystko jest okej i to tylko kwestia czasu.
W styczniu mieliśmy pierwszą wizytę w klinice leczenia niepłodności. Ja dostałam cały zestaw badań hormonlanych, które muszę zrobić w 4dc, mąż ma wykonać badanie nasienia.
Pocieszam się tym, że przynajmniej teraz będziemy wiedzieć jakieś konkrety...
Jestem tydzień przed miesiączką więc testuje razem z Wami w lutym.
Powodzenia! -
Hej Allanowa, fajnie ze wpadlas!
To kciuki za Twoje testowanie!
U mnie 10cs ale tak naprawde o pare dluzej tylko po prostu od maja 2018 z wiekszym zaangazowaniem.. tez do tej pory slyszalam tylko ze mamy cierpliwie sie starac i bedzie dobrze ale ostatnio psychicznie bardzo mnie te niepowodzenia obciazyly:( postanowilismy podzialac, moj maz tez wkrotce ma badania nasienia (w srode, juz sie stresuję) i zobaczymy. Wierze ze kiedys nadejdzie czas kazdej z nas, oby jak najszybciej:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2019, 15:54
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023