Walentynkowe maleństwa! - lutowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
a tak wogulę to muszę się pochwalić ze w końcu dostałam @ ,i naprawdę się ucieszyłam ,jak nigdy ,no i wizytę będę miała w 14dc chyba nie za pózno , testy ovu też juz zamówiłam i czekam na przesylke w środę pewnie będzie , jakoś na ten miesiac nastawiam sie mega pozytywnie
Nera86, Nikodemka, Nona lubią tę wiadomość
-
wiecie u mnie ze sluzem ,to masakra ,naprawdę nie rodziłam naturalnie bo mialam cc ,ale przed ciążą nie narzekałam na suchosc no, a teraz niestety susza ,fakt ze jak juz się mój postara to cos tam wilgoci jest ,no ale nie tak samo jak kiedyś ,że tylko małe pieszczoty i odrazu kisiel w majtach
-
becia1982 wrote:ale to przed owu go pić ????
kurczę zaciekawiłam sie
3-4 dni przed i koniec (niby 3x dziennie po łyżce ale ja pije 2x dziennie . To mój pierwszy cykl z tym syropem)
5dni to za dużoWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2019, 17:51
W oczekiwaniu na czwarty cud z próbą strzału "w synka"
2.05.2016 poronienie 6/7tc -
Czyż nie mówiłam,że ten wątek zaraz przestanie istnieć hahaha
Kozgo gratuluję takiej wystrzalowej bety -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2019, 02:05
Wik89 lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
A chcialam zakladac pozniej watek.marcowy.A tu zaraz nie bedzie dla kogo..hah
-
Nikodemka wrote:Beti - bedziemy we dwie, pamietaj o mnie!!! Jak mowilam, ze zostane ostatnia to nikt mi nie wierzyl :d
-
Kozgo mega GRATULACJE!!!!! JA ale czad... Chyba nikt tu nie wyskoczył z takim wynikiem przy pierwszej becie i bez testu super moja sąsiadkao ja czekam na @ oo grudniowe laparo i łyżeczkowaniu ale dziś 38 dzień i cisza.... Więc pewnie testowac będę w marcu dopiero...
Megss Robię też gratki i każdej innej ja mam relaks w wannieAkceptacja! -
Judit wrote:Co do owulakow ja robiłam w tym miesiącu z rossmanna.Wyszedł tylko jeden pozytyw w 14dc a 15dc mialam skok temperatury.
Bolą mnie bardzo piersi od 17dc, pierwszy raz tak mam co daje mi jakąś tam nadzieję.Chociaż może być to też skutek wysokiej prolaktyny..
Jutro ide na progesteron na zalecenie lekarza.Powiedzcie czy ma znaczenie godzina I czy musze byc na czczo?
Judit ja robilam na czczo choc czy jest to oblig to nie wiem. Ale wazne zeby bylo 7-8 dpoII 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023