Walentynkowe maleństwa! - lutowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Wik89 wrote:Beti Ty tez testujesz w lutym! I ja tez tu z Wami jestem (ale tez czuje, ze sie wyludnia...:p)
-
Dziękuje dziewczyny naprawdę szok nie wiem ile dpo bo nie wiem kiedy była owu 15dc lekarz zapowiedział cykl bezowulacyjny a na wizycie w 25dc powiedział ze ovu byłam nie prowadzę temp itd wiec nie mam pojęcia szczerze
Kal tak testu się bałam i tyle czekałam ze taka beta z synkiem była pierwsze Ok 350 hahaWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2019, 19:00
Iga66 lubi tę wiadomość
-
Beti82 wrote:A chcialam zakladac pozniej watek.marcowy.A tu zaraz nie bedzie dla kogo..hah
Beatko ja będę napewno,mimo iż się mało udzielam,ale ja zielona jestem jeszcze dopiero się tu na forum wiele dowiedziałam a i tak głupia jestem wy macie ogromną wiedzę.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
becia1982 wrote:Dzięki nona to idę jutro,i jak by wyszło nie tak to wtedy amh ???
Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKozgo moje gratulacje. A ja dziś mam wkurw do potęgi entej. Wkurwia mnie siostrzenica mojego faceta. Mała flądra, raz ja widziałam a nie lubię jej. Teraz jej na feriach u jego matki, on tam tymczasowo mieszka. Dziewczyna ma 13 lat a lepie się do niego, tuli jak mała dziewczynka. I to co ona sobie zażyczy to mój ma zrobić. No Bladz mała. Do tego jest zazdrosna o mnie i to widać gołym okiem. Ot wygadac się musiałam
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2019, 02:05
Beti82 lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Teczova - super, ze sie nigdzie nie wybierasz chociaz nic nie wiadomo, moze sie jednak uda! A jak sie teraz czujesz? Odpoczywasz?
Czuje wlasnie jajniki, chyba jeden i drugi na zmiane i boli mnie krzyz... Nie umiem odroznic czy ze zmeczenia czy promieniuje od jajnikow
Nona - testuj wczesniej, jestem taka ciekawatęczova, Nona lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2019, 02:06
przedszkolanka:), Nona, Niezapominajka2 lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Nikodemko, Wik, Beti, Tęczova - też tu jestem
U mnie dziś 7 dc, a tu zaczął się rozciągliwy śluz. Chyba nie wyślę męża na badanie haha Szkoda plemniorówWik89, Beti82, tęczova lubią tę wiadomość
Czekamy na pierwszy cud - owoc naszej miłości
“Cierpliwy do czasu dozna przykrości,
ale później radość dla niego zakwitnie.”
Syr 1, 23
[/u -
Sloneczko - pamietam o Tobie! Ale Ty chuba nie planiujesz zostac tu na marzec? :d Jak masz piekny sluz, to nie wysylaj, przelozcie o kilka dni. Ja bym sobie nie darowala!
-
Nikodemka wrote:Sloneczko - pamietam o Tobie! Ale Ty chuba nie planiujesz zostac tu na marzec? :d Jak masz piekny sluz, to nie wysylaj, przelozcie o kilka dni. Ja bym sobie nie darowala!
Zostać bym nie chciała, ale wiesz jak to jest :d Zresztą, wszystkie niedługo idziemy na fiolet! No też właśnie mi szkoda i trzeba przełożyć, bo później będę sobie w brodę pluć..Czekamy na pierwszy cud - owoc naszej miłości
“Cierpliwy do czasu dozna przykrości,
ale później radość dla niego zakwitnie.”
Syr 1, 23
[/u