Walentynkowe maleństwa! - lutowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Nera86 wrote:Beti - Owulacja częściej przy spadku czy przy wzroście Ci się pojawia?
-
Słoneczko12 wrote:Odebrałam wynik prolaktyny i jestem tak pozytywnie zaskoczona
Prolaktyna 123 μlU/ml norma 102-496
Miesiąc temu było ponad normęSłoneczko12 lubi tę wiadomość
-
Beti82 wrote:Przy spadku a dlaczego pytasz?
Z ciekawości bo dziś mam spadek z 36,71 na 36,12 . O 8 rano(popijając kawę ) test owulacyjny był pozytywny ,o 9:40 serduszko a o 10:20 juz byl negatywny
W oczekiwaniu na czwarty cud z próbą strzału "w synka"
2.05.2016 poronienie 6/7tc -
Nera86 wrote:Z ciekawości bo dziś mam spadek z 36,71 na 36,12 . O 8 rano(popijając kawę ) test owulacyjny był pozytywny ,o 9:40 serduszko a o 10:20 juz byl negatywny
Nera86 lubi tę wiadomość
-
Pikanie jajnika (takie pulsowanie ) czulam o 9 . Ciekawe czy jutro podskoczy. Wczoraj śluz jak bj a dziś wodnisty śliski przeźroczysty z rana a teraz tylko uczucie wilgotności czuje . Szyjka otwarta 100% i rozpulchniona jak poduszka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2019, 15:20
2.05.2016 poronienie 6/7tc -
nick nieaktualny
-
Sloneczko to super! Mialam taka prolaktyne rok temu tuz przed rozpoczeciem staran a w grudniu juz mialam czterysta coś, w gornej granicy... mega sie zdziwilam tez, tyle ze na niekorzysc:pII 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Cześć,mam wyniki ale bez norm bo zapomniałam tego kodu by sprawdzić w Internecie i w placówce tylko dostałam w formie tabeli ,jutro mam odebrać całościowy wynik ,mniejsza o to ,mam prośbę bo wy się znacie więc proszę co mogą świadczyć następujące wyniki
FSH 2,31 mIU/ml
LH 4,52 mIU/ml
ESTRADIOL 72,00pg/ml -
becia1982 wrote:Cześć,mam wyniki ale bez norm bo zapomniałam tego kodu by sprawdzić w Internecie i w placówce tylko dostałam w formie tabeli ,jutro mam odebrać całościowy wynik ,mniejsza o to ,mam prośbę bo wy się znacie więc proszę co mogą świadczyć następujące wyniki
FSH 2,31 mIU/ml
LH 4,52 mIU/ml
ESTRADIOL 72,00pg/ml -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2020, 13:44
ultra długi protokół:
8dojrzałych komórek
7 się zapłodniło
❄4AA na pokładzie-jest z nami na świecie 👣
została ❄ 4AA
13.02 kriotransfer ❄️4AA
14.03 jest serduszko❤️
endometrioza 2/3st,hashimoto, kir aa, ANA 1,2 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nona owulaki wychodzą mniej więcej wtedy co ciążowe. Musi być beta w moczu. No i niektóre kobiety mają chyba zwiększone lh przed @, bo owulaki wychodzą a ciążowe nie. Także ja tam bym ich nie traciła. Może bliżej terminu testowania.
Edit : chociaż w sumie rozumiem zabawę w sikanie na cokolwiek sama chętnie bym się pobawila xD ale mam tylko jeden ciążowy! Zero owulakow. Jeśli temp. odbije w górę to może w piątek test? To będzie wg mnie 12 dpo a wg owu 11... kurde... to lepiej chyba nie. Lepiej w sobotę 12/13 dpo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2019, 18:37
Nona lubi tę wiadomość
-
Nona wrote:Negatyw owulak. Druga blada bardzo. Kiedy wychodzą owulaki? Mam allegro zgnita zieleń opakowanie, w środku różowe.
Owulak może wyjść od 7dni po owulacji ale nie koniecznie muszą wyjśćNona lubi tę wiadomość
2.05.2016 poronienie 6/7tc