Walentynkowe maleństwa! - lutowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Nera - jestem w 16dc, ostatnie cykle „ksiazkowe”. Owulacja w 13-14 dniu (potwierdzana monitoringiem), faza lutealna 14 dniowa, skok temperatury dzien po owulacji itd.
Nera86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2020, 13:47
ultra długi protokół:
8dojrzałych komórek
7 się zapłodniło
❄4AA na pokładzie-jest z nami na świecie 👣
została ❄ 4AA
13.02 kriotransfer ❄️4AA
14.03 jest serduszko❤️
endometrioza 2/3st,hashimoto, kir aa, ANA 1,2 -
Judit wrote:Ja niestety też czekam już na okres chociaż nadal ta glupia nadzieja ze mna została.
Tak sobie myśle nad tą moja wysoką prolaktyną.Byłam juz u endokrynologa i trzech ginekologow.Każdy każe się starać bez lekow I przyjsc za 3 miesiace.A może pójde do zwyklego internisty..moze on mi przepisze bromergon I sprobuje..
(4dc prolaktyna 49
22dc progesteron 12)
Judit ja też miałam podwyższoną prolaktyne coś ok 36 ( nie pamiętam jednostek ) i lekarza gin, od razu przepisał mi bromocorn, brałam od października do stycznia, lek obniza prolaktyne, reguluje cykl, a dodatkowo 'zwiększa płodność' dodatkowo piłam infolic ale i tak nie udało mi się zajść. Teraz mam skierowania na badania od lekarza specjalizującego się w leczeniu niepłodnośći , mam zrobić badania hormonalne w 4dc, ciekawe co wyjdzie z moją prolaktyną..
Czytałam też że pytałaś kiedyś o dobrego specjalistę z okolic Katowic, my chodzimy do Angeliusa, do doktora Tomanka. -
nick nieaktualny
-
Evelle - to tym bardziej, pomysł idealny Mój za to ciągle w trasie, na dodatek zdarza mu się za szybko jeździć, więc moze podziałałoby na niego psychologicznie
-
nick nieaktualnyNikodemka wrote:Evelle - to tym bardziej, pomysł idealny Mój za to ciągle w trasie, na dodatek zdarza mu się za szybko jeździć, więc moze podziałałoby na niego psychologicznie
Nera86 lubi tę wiadomość
-
Nikodemka, czasami podczytuje fioletowa stronę i tam jest wątek odnośnie ciąż w cyklu bezowulacyjnym. Ile tam jest przypadków zdrowych ciąż! Bardzo często nawet podczas gdy monitoring nie wykrył owulacji, była z tego ciąża.. Czyli coś jest na rzeczy.. Moja przyjaciółka ostatnio też przeżywała że po raz pierwszy cykl bezowulacyjny miała.. I co? Z tego cyklu jest już w 4mc ciąży
Także trzymam kciuki!Wik89 lubi tę wiadomość
Udzial w badaniach lkinicznych, Kriobank Bialystok-IVF
AMH 8.62
lekko Policystyczne jajniki
07.03. 19 transfer 5 dniowego kropka 4AA
mamy jeszcze:❄️❄️❄️
15.03.19 8dpt beta 0
Crio 05.04.19 4AA
9dpt--> beta 178 😍 prog 15.53... 11dpt--> beta 389 😊 18dpt-->beta 8630 😄
05.05--> serce wali jak dzwon mamy 11mm
07.07.19--> znamy plec chlopczyk! Gabrys -
Nikodemka wrote:Nera - jestem w 16dc, ostatnie cykle „ksiazkowe”. Owulacja w 13-14 dniu (potwierdzana monitoringiem), faza lutealna 14 dniowa, skok temperatury dzien po owulacji itd.W oczekiwaniu na czwarty cud z próbą strzału "w synka"
2.05.2016 poronienie 6/7tc -
Olga - dzięki Ja tak naprawde nie martwie sie o to, ze owulacji nie bedzie, tylko ze bedzie w czasie, kiedy musimy zrobic przerwe przed badaniem nasienia. A mysl o „zmarnowaniu” cyklu staran mnie stresuje. No, ale bedzie co ma byc, walcze ze soba, bo jak trace nad czyms panowanie, to glupieje, to moja najwieksza wada
Nera - mozliwe, ze stres...Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2019, 13:28
Nera86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Swoją drogą byłam na 99% pewna, że to ciąża więc teraz patrząc na wykresy i ciążowe i nieciazowe zglupialam, miałam wszystko tak jak w poprzedniej ciąży A tu zonk he he
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2020, 13:47
ultra długi protokół:
8dojrzałych komórek
7 się zapłodniło
❄4AA na pokładzie-jest z nami na świecie 👣
została ❄ 4AA
13.02 kriotransfer ❄️4AA
14.03 jest serduszko❤️
endometrioza 2/3st,hashimoto, kir aa, ANA 1,2 -
Ech szkoda Anita.
Ja już nie wiem, czy sugerować się wykresem, czy nie. Moje wydają mi się za bardzo płaskie... Ale pocieszające jest to, że niektórym dziewczynom nawet owulacja niby nie wyszła, a jednak zaszły w ciążęNikodemka lubi tę wiadomość
2020-2022: 3 procedury -> 2 transfery -> 0 ciąż
16.12.2022 - Reprofit • AZ • cykl naturalny z ovitrelle • transfer zarodka po PGT (encorton, equoral, accofil, neoparin, acard, cyclogest, atosiban) - klapa
6.03.2023 - Reprofit • AZ • cykl naturalny z ovitrelle • przebadany zarodek (intralipid, immunoglobuliny - Bioven, clexane, aspirin cardio, utrogestan, estrofem, atosiban)
🍀7dpt - beta 67,67, prog 28,80
🍀9dpt - beta 196,70, prog 32,30
🍀14dpt - beta 1931, prog 43,40
🍀24dpt - beta 33812, prog 32,20, CRL 4,3mm i ♥️
🍀30dpt - CRL 8,6mm
🍀8+2 - CRL 1,72cm
🍀9+1 - CRL 2,71cm
🍀16.05 prenatalne - wszystko ideolo
🍀3.07 19+5 połówkowe 👍
-
nick nieaktualny