Walentynkowe maleństwa! - lutowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny podczytuje was od poczatku I jak mozna to sie podlacze:) z gory przepraszam za brak PL znakow, ale korzystam z klawiatury angielskiej
U mnie w tym miesiacu pierwszy raz wystapilo krwawienie w 14dc, takie jednorazowe, ale dosc obfite..wiec mysle, ze zwiazane z owulacja..I mam cicha nadzieje,ze bedzie to owocny cykl:)
Gratuluje 2 kreseczek wszystkim przyszlym mamom I trzymam kciuki za reszte!Nikodemka, Wik89 lubią tę wiadomość
Udzial w badaniach lkinicznych, Kriobank Bialystok-IVF
AMH 8.62
lekko Policystyczne jajniki
07.03. 19 transfer 5 dniowego kropka 4AA
mamy jeszcze:❄️❄️❄️
15.03.19 8dpt beta 0
Crio 05.04.19 4AA
9dpt--> beta 178 😍 prog 15.53... 11dpt--> beta 389 😊 18dpt-->beta 8630 😄
05.05--> serce wali jak dzwon mamy 11mm
07.07.19--> znamy plec chlopczyk! Gabrys -
Olga witam serdecznie i oczywiście kciuki za staranka
Bożenko -nie trać nadziei, wkoncu się uda ! Ja jeszcze 6dni do @Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2019, 07:02
W oczekiwaniu na czwarty cud z próbą strzału "w synka"
2.05.2016 poronienie 6/7tc -
Wik89 wrote:AnitaK kciuki!
Szczesciaro a no widzisz czyli jeste przykladem ze testy oczywiscie mozna robic ale nie zawsze miarodajne. Ja kiedys slyszalam ze przy PcOS moga wychodzic falszywie pozytywne ale jednak nie tylko.
Dzis u mnie owulak negatywny, takze albo mnie oszukal ten wczorajszy albo faktycznie byla owu np wczoraj w ciagu dnia..
A Wy Szczesciaro jak tam starania?
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Judit wrote:Ja niestety też czekam już na okres chociaż nadal ta glupia nadzieja ze mna została.
Tak sobie myśle nad tą moja wysoką prolaktyną.Byłam juz u endokrynologa i trzech ginekologow.Każdy każe się starać bez lekow I przyjsc za 3 miesiace.A może pójde do zwyklego internisty..moze on mi przepisze bromergon I sprobuje..
(4dc prolaktyna 49
22dc progesteron 12)
11.2015 pjp(*)
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Szczesciaro mam nadzieje ze czegos dobrego sie dowiedzialas:)
Sloneczko jak tam starania ida?
Nikodemko u Ciebie tez 16dc prawda? Moze owu bedzie za 1-2 dni, badz dobrej mysli! U mnie juz po ptakach i czuje przedokresowego dola:( ale jesCze za wczesnie na pms, musze go odgonic..
Olga, trzymam kciuuki oby to byl ten szczesliwy cykl! Ja nie mialam nigdy jeszcze plamienia w okolicy owu jakbym miala to tez na pewno bardzo by mnie to ucieszylo;)II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Nera - wiem, mam na mysli brak owulacji stwierdzonej przeze mnie
Wik - tez 16dc. Temperatura nie wzrosla, wrecz spadla, liczylam, ze moze testy sie myla, ale ja juz dobrze siebie znam. W ogole to pierwszy cykl, w ktorym totalnie, ale to totalnie nie czuje jajników... Zaczynam miec glupie mysli, ze u mnie Inofem cos „zepsul”Zozo lubi tę wiadomość
-
Nikodemka wrote:Nera - wiem, mam na mysli brak owulacji stwierdzonej przeze mnie
Wik - tez 16dc. Temperatura nie wzrosla, wrecz spadla, liczylam, ze moze testy sie myla, ale ja juz dobrze siebie znam. W ogole to pierwszy cykl, w ktorym totalnie, ale to totalnie nie czuje jajników... Zaczynam miec glupie mysli, ze u mnie Inofem cos „zepsul”
Myślisz ze to możliwe?
Przy poprzednich stataniach zaszlam w ciążę w 3cyklu. Przy drugim moja gin powiedziała na kontrolnej wizycie ze nie mam owu i ze moze to jednorazowo ale zebym pila inofolic. I w 1 cyklu inofoliku ciąża. Moze to przypadek a moze cos pomógł wiec teraz tez zaczynam pić od tego cykluhttps://www.maluchy.pl/ci-69827.png -
Axox - z tego co czytalam, to raczej wszystkim pomaga, a nie psuje... Ewentualnie przesuwa owulacje o 2-3 dni. Ale zaczynam szukac przyczyny we wszystkim, bo u mnie to naprawde dziwne, ze nie czuje nic a nic. Za tydzien mam wizyte, wszystko bedzie jasne, ale nie chcialabym przegapic owulacji... trzymam kciuki, zeby u Ciebie znowu zadzialal jesli to jego sprawka!
Szczesciaro - czyli okazuje sie, ze starania dopiero przed Toba w ktorym dniu cyklu mniej wiecej wypadnie Ci owulacja? -
Nikodemka wrote:Axox - z tego co czytalam, to raczej wszystkim pomaga, a nie psuje... Ewentualnie przesuwa owulacje o 2-3 dni. Ale zaczynam szukac przyczyny we wszystkim, bo u mnie to naprawde dziwne, ze nie czuje nic a nic. Za tydzien mam wizyte, wszystko bedzie jasne, ale nie chcialabym przegapic owulacji... trzymam kciuki, zeby u Ciebie znowu zadzialal jesli to jego sprawka!
Szczesciaro - czyli okazuje sie, ze starania dopiero przed Toba w ktorym dniu cyklu mniej wiecej wypadnie Ci owulacja?
11.2015 pjp(*)
Nikodemka wrote:Nera - wiem, mam na mysli brak owulacji stwierdzonej przeze mnie
Wik - tez 16dc. Temperatura nie wzrosla, wrecz spadla, liczylam, ze moze testy sie myla, ale ja juz dobrze siebie znam. W ogole to pierwszy cykl, w ktorym totalnie, ale to totalnie nie czuje jajników... Zaczynam miec glupie mysli, ze u mnie Inofem cos „zepsul”W oczekiwaniu na czwarty cud z próbą strzału "w synka"
2.05.2016 poronienie 6/7tc