Walentynkowe maleństwa! - lutowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Och, Wy już na etapie sprawdzania! Trzymam kciuki za wszystkie!
U mnie dopiero 4dpo. Martwi mnie moja temperatura, że nie ma znaczącego wzrostu, nie ma takiego pięknego skoku jak u Was. W piątek i poniedziałek idę zbadać progesteron, bo może to on robi psikusa.2020-2022: 3 procedury -> 2 transfery -> 0 ciąż
16.12.2022 - Reprofit • AZ • cykl naturalny z ovitrelle • transfer zarodka po PGT (encorton, equoral, accofil, neoparin, acard, cyclogest, atosiban) - klapa
6.03.2023 - Reprofit • AZ • cykl naturalny z ovitrelle • przebadany zarodek (intralipid, immunoglobuliny - Bioven, clexane, aspirin cardio, utrogestan, estrofem, atosiban)
🍀7dpt - beta 67,67, prog 28,80
🍀9dpt - beta 196,70, prog 32,30
🍀14dpt - beta 1931, prog 43,40
🍀24dpt - beta 33812, prog 32,20, CRL 4,3mm i ♥️
🍀30dpt - CRL 8,6mm
🍀8+2 - CRL 1,72cm
🍀9+1 - CRL 2,71cm
🍀16.05 prenatalne - wszystko ideolo
🍀3.07 19+5 połówkowe 👍
-
nick nieaktualny
-
Miska _a wrote:U mnie wykres ladny , niby dwa dni do@ , zylki na piersiach, sluzu nie ma ,ale szyjka wysoko , robiłam test dwa dni temu biało... szyjka wysoko ?
Ale czytałam i widziałam wykresy różnych osób zakończonych ciąża i jedne miały nisko a inne wysoko.Miska _a lubi tę wiadomość
23.03.2019 Aniołek ❤️ - 9 tc Poronienie zatrzymane
6.06.2019 - puste jajo płodowe
12.11.2019 Aniołek ❤️ - 8tc poronienie zatrzymane
Problemy immunologiczne-szczepienia limfocytami
Pomorskie -
Łudzilam się, że może jeszcze nie było zagniezdzenia i stąd ta ujemna beta. Dzisiaj niby dostałam @, niby bo jest to dużo śluzu zabarwionego na różowo i jak na razie wystarcza wkładka A zawsze mnie od razu zalewalo krwią ze skrzepami
-
No i dziwne, bo brzuch w ogóle mnie nie boli, żadnych boli miesiaczkowych.
Gdzie zawsze byłam na tabletkachWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2019, 14:30
-
Czy któraś z Was stosowała niepokalanek? Wpłynął on na prolaktyne? Ile tabl dziennie stosowałyście ?ultra długi protokół:
8dojrzałych komórek
7 się zapłodniło
❄4AA na pokładzie-jest z nami na świecie 👣
została ❄ 4AA
13.02 kriotransfer ❄️4AA
14.03 jest serduszko❤️
endometrioza 2/3st,hashimoto, kir aa, ANA 1,2 -
Judit wrote:Czy któraś z Was stosowała niepokalanek? Wpłynął on na prolaktyne? Ile tabl dziennie stosowałyście ?
-
Ja biore 1 tab dziennie a wlasciwie bralam przez ostatnie dwa cykle i pczatek obecnego (60 tabletek), mam prolaktyne w gornej granicy normy, lekarz nie chcial na razie przepisac nic na zbicie ale powiedzial ze castagnus nie zaszkodzi a moze nawet pomoc (nie nusi). W marcu zbadam prolaktyne to bede wiedziala czy cos dziala, dam znac;)
Witam sie ze stoku, nie wzielam na wyjazd termometru wiec juz musze wyluzowac czy chce czy nie chce;) podejrzewam ze ten cykl stracony, za tydzien wyniki posiewu odbiore i wyniki nasienia i zdecyduje czy ide w kolejnym cyklu na hsg, pewnie tak...
Kciuki za Was testerkiII 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Judit wrote:Czy któraś z Was stosowała niepokalanek? Wpłynął on na prolaktyne? Ile tabl dziennie stosowałyście ?Wrzesień 2018-ciąża biochemiczna,
niedoczynność tarczycy-Letrox50
hiperprolaktynemia(dostinex) wyrownana-tsh-1,2,prolaktyna-11,
-badanie nasienia uległo poprawie(profertil)
-Hyfosy - 27grudnia 2019 drozne!
-Ureaplasma... - pokonana!!!!!
15.01.20-betahcg 247,56 🐻progesteron 39,70
17.01.20-beta 626,7
29.01.20-❣️😘
Walczę o cud:) -
Cześć dziewczyny. Jestem nowa. Jak mogę dołączyć to będe ucieszona. @ miałam mieć w niedziele. Test wczoraj zrobiony biały.No nic czekam dalej na rozwój sytuacji.Bety nie mam możliwości zrobić. Trzymam kciuki za wszystkie lutowe testy:-)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2019, 16:56
Miska _a, Wik89, AnitaK, Nera86 lubią tę wiadomość
-
Hej, Staraczki! Jestem nowa i mam nietypową sytuację. Dziś jest mój 30dc. Owu potwierdzona 31.01 - dwie tłuste krechy ALE.. Jutro powinnam dostać miesiączkę... Nie mam kompletnie żadnych objawów,prócz tego, że od 25dc pobolewa mnie brzuch. Poszłam na betę 28dc, (nie mogłam się doczekać), a to dlatego, że test owu wyszedł pozytywny 27dc, kreska aż fioletowa. Beta wykazała 1,9.. Czy ktoś spotkał się z podobną sytuacja? Pani z okienka powiedziała że ciąży nie ma... Ale czy to nie powinno być mniej niż 1,2? Taka jest norma w szpitalu
-
AleksandraKF wrote:Hej, Staraczki! Jestem nowa i mam nietypową sytuację. Dziś jest mój 30dc. Owu potwierdzona 31.01 - dwie tłuste krechy ALE.. Jutro powinnam dostać miesiączkę... Nie mam kompletnie żadnych objawów,prócz tego, że od 25dc pobolewa mnie brzuch. Poszłam na betę 28dc, (nie mogłam się doczekać), a to dlatego, że test owu wyszedł pozytywny 27dc, kreska aż fioletowa. Beta wykazała 1,9.. Czy ktoś spotkał się z podobną sytuacja? Pani z okienka powiedziała że ciąży nie ma... Ale czy to nie powinno być mniej niż 1,2? Taka jest norma w szpitalu
-
AleksandraKF wrote:Hej, Staraczki! Jestem nowa i mam nietypową sytuację. Dziś jest mój 30dc. Owu potwierdzona 31.01 - dwie tłuste krechy ALE.. Jutro powinnam dostać miesiączkę... Nie mam kompletnie żadnych objawów,prócz tego, że od 25dc pobolewa mnie brzuch. Poszłam na betę 28dc, (nie mogłam się doczekać), a to dlatego, że test owu wyszedł pozytywny 27dc, kreska aż fioletowa. Beta wykazała 1,9.. Czy ktoś spotkał się z podobną sytuacja? Pani z okienka powiedziała że ciąży nie ma... Ale czy to nie powinno być mniej niż 1,2? Taka jest norma w szpitalu
-
nick nieaktualnyAleksandraKF wrote:Hej, Staraczki! Jestem nowa i mam nietypową sytuację. Dziś jest mój 30dc. Owu potwierdzona 31.01 - dwie tłuste krechy ALE.. Jutro powinnam dostać miesiączkę... Nie mam kompletnie żadnych objawów,prócz tego, że od 25dc pobolewa mnie brzuch. Poszłam na betę 28dc, (nie mogłam się doczekać), a to dlatego, że test owu wyszedł pozytywny 27dc, kreska aż fioletowa. Beta wykazała 1,9.. Czy ktoś spotkał się z podobną sytuacja? Pani z okienka powiedziała że ciąży nie ma... Ale czy to nie powinno być mniej niż 1,2? Taka jest norma w szpitalu
Beti82, ladgim lubią tę wiadomość
-
U mnie @ rozkręcił się więc nowy cykl, nowe szanse do zobaczenia w marcowym testowaniu A tym którym się udało życzę spokojnej ciąży