Walentynkowe serduszka, czyli lista testujących w LUTYM ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A u mnie negatyw
Coffee, to walczymy razem w marcu
Zaraz pouzupełniam listę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2016, 08:59
Po 3 latach starań, w końcu z nami Pola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
kate55 możesz mnie przepisać na 15.02? miałam testować jutro, ale owulkę mi przesunęło i pewnie jest jeszcze za wcześnie, chociaż kusi mnie okrutnie, ale nie raz już testowałam i na drugi dzień @, już mam dość takich zawodów, więc wolę poczekać...
3mam kciuki za Was dziewczynki - te które będą dopiero testować, a reszcie smacznego winka życzę - trzeba się napić, żeby nie zwariować -
Cześć. Ja zaczynam jak w tamtym cyklu. Przy podcieraniu widzę brązowy śluz wiec pewnie za dwa dni będzie Ridż. Dziewczyny czy moja faza lutealna nie jest za krótka? Dzisiaj wyniki progesteronu, może za niski jest i stad to plamienie...?
Zaczynam łapać doła jeszcze jak wasze historie poczytam dzielne jesteście :* bardzo dzielne!listopad 2011 - Oluś
od 2011 - Hashimoto
7 cykl starań udany -
Zapisałam się dziewczynki na środę do innego lekarza. Mam nadzieje że inaczej mnie potraktuje, nie że za wcześnie na leki, badania.
Z tego co czytałam progesteron poniżej 3 świadczy o tym że owulacji nie było. U mnie raczej była - był pęcherzyk, test owu +, no i temperatura wzrosła.
DZIEWCZYNY przepraszam, jedynkę mi zjadlo- progesteron 11!listopad 2011 - Oluś
od 2011 - Hashimoto
7 cykl starań udany -
Ehh.. co za Rydż
Wyjeżdżamy dziś na weekend, także kolejne uzupełnienia dopiero w poniedziałek Muszę zapić ten negatywny testFoto_Anna lubi tę wiadomość
Po 3 latach starań, w końcu z nami Pola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
Kate - przyjemnego weekendowania %%
Dzisiaj coś krwawo sie zrobiło.
Mnie zeszło ciśnienie w temacie daty zabiegu i już planuje co zrobię i jak wykorzystam ten czas dla siebie i swojego ciała
Dla pewności, badanie prolaktyny najpewniej zrobic 3-5dc? Akurat może mi się uda zgrać początek cyklu z urlopem w Pl to zbadam temat.