Walentynkowe serduszka, czyli lista testujących w LUTYM ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ok, pozwoliłam sobie zrobić mały research, żeby uzupełnić listę.
Lenamadzia dostaje prezencik, gratulacje!
przyszła mama 2 - nie ma wykresu
Neytira - nie ma wykresu
MamaAli - usunęła konto, więc wykreśliłam z listy
Emiśka - nie ma wykresu
martabmarta - nie ma wykresu
Po 3 latach starań, w końcu z nami Pola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
Dziewczyny, skusiłam się na badania [5DC] przed laparoskopią i jestem trochę zaskoczona, proszę Was o interpretację i ewentualne wskazówki co i jak mogę zmienić.
TSH III 3,35 uU/mL [0,340 - 5,600]
FT3 3,13 [2,50 - 3,90]
FT4 0,94 [0,60 - 1,12]
FSH 7,36 [faza folikularna: 3,85 - 8,78]
LH 8,82 [faza folik: 2,12 - 10,89]
Estriadol 44,52 pg/mL [faza folik: 0-160]
Prolaktyna: 26,96 [kobiety przed menopauza: 3,34-26,72]
Bardzo dziękuję -
Od pazdziernika biorę Letrox 25, w grudniu robiłam badania:
TSH 2,0005 uU/mL [0,340 - 5,600]
FT3 2,88 pg/mL [2,50 - 3,90]
FT4 0,93 ng/mL [0,60 - 1,12]
TSH to pikuś, tylko dlaczego ft3 tak skacze..
Martwi mnie poziom estradiolu oraz taka prolaktyna
btw - dzięki ina -
Morwa- całus dla Ciebie! Tak myślałam, że ft3/ft4 się polepszylo i tsh dostało skoku, przez prolaktyne albo estradiol (nie jest za wysoki?)
Ostatnio prolaktyna wyszła koło 17, ale byłam zmęczona i wtedy dostałam letrox, były objawy niedoczynności i lekarz się wstrzymał z lekiem na prolaktyne. We wtorek będę działać, wielkie dzięki :*
Lh do Fsh jest ok?
Musze doczytać o tych stosunkachWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2016, 19:15
-
Po moim lh/fsh też nie widać, że mam PCOS, bo mam niewiele wyższe niż Morwa Więc olej to. Jedyne stosunki, które powinny Cię teraz interesować, to te które kończą się zapłodnieniem
Dziewczyny, ostatnie szczanka przed Wami, trzymam kciuki!Jagah, Morwa, midnight lubią tę wiadomość
-
Ania-nowa wrote:lu.iza co u Ciebie jak się czujesz?
Hej czuje sie tak jakbym nie była w ciazy :p tzn. Normalnie, nic nie czuje, 0 mdłości, nie wybrzydzam jeśli chodzi o jedzienia dzisiaj czuje lekko podbrzusze wiec mam nadzieje ze przechodzi tam jakis powiększający sie remoncie w środę ide do gina, mam nadzieje usłyszeć małe bijące serduszko dziewczyny! Trzymam za Was z całych sił kciuki nie myślcie o tym non stop pogoda piekna, wiosna idzie... uciekać mi na spaceryAnia-nowa, kattalinna lubią tę wiadomość
-
Rossanna z 26 może z ogromną przyjemnością oznajmić że się udało !!!
Ania-nowa, Paula 44, kate55, kattalinna, Agata25, Morwa, Adziulka92, Foto_Anna, Bella93, Allmita, Eniana, Bajka111 lubią tę wiadomość
-
lu.iza wrote:Hej czuje sie tak jakbym nie była w ciazy :p tzn. Normalnie, nic nie czuje, 0 mdłości, nie wybrzydzam jeśli chodzi o jedzienia dzisiaj czuje lekko podbrzusze wiec mam nadzieje ze przechodzi tam jakis powiększający sie remoncie w środę ide do gina, mam nadzieje usłyszeć małe bijące serduszko dziewczyny! Trzymam za Was z całych sił kciuki nie myślcie o tym non stop pogoda piekna, wiosna idzie... uciekać mi na spacery
-
Morwa wrote:Nie lubię przed rozpoczęciem starań wiele z nas było zdrowymi ludźmi, a z miesiąca na miesiąc okazuje się ,że to w co wierzyłyśmy dotychczas było nieprawdą. Ja już łykam więcej tabletek niż niejedna babcia , co mnie często bardzo przyłącza. Wcześniej nawet gdy byłam chora tabletki omijałam szerokim łukiem, a teraz ledwo się przebudzę a one już spoglądają na mnie z nocnej szafki
No ale co zrobić. ..
Mam mnóstwo wątpliwości. ...aczkolwiek wiele objawów się potwierdza... no i jednak to ciąża się nie utrzymujeSzczęśliwa mama
styczniówka 2015 i listopadówka 2016(chociaż miał być grudzień -
Rosanna gratulacje!! Wpiszę Ci prezencik wieczorem
Paula, przykro mi
Morwa, dokładnie! Mi też zaczęło się wszystko sypać po rozpoczęciu starań - tzn jak zaczęłam robić badania, to wszystko powychodziło.Po 3 latach starań, w końcu z nami Pola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc