Warszawianki i inne okoliczanki :P
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie wiem, zawsze się łudzę boję się, że test wyjdzie negatywny, nie wezmę dupka i wywołam poronienie a pierwszą dawkę powinnam wziąć rano tak więc dobrze by było mieć pewność i nie musieć czekać na wynik do 17 czy 22, bo ewentualnie zdążyłabym wziąć 2 dawki
-
Ursynow;) mam pakiet w luxmedzie, ale do gin chodze prywatnie na Zelazna. Staramy sie od slubu, pol roku juz minęło... co prawda Pani ginekolożka powiedziala, ze mamy sie zgłosić na badania dopiero we wrzesniu, ale bym chciala juz![/url]
[/url] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFatim wrote:Dzien dobry, wpadlam sie przywitac z rana jade na 8 na bete na solec, nie trzymajcie kciukow, co ma byc to bedzie sama nie wiem jakby bylo lepiej negatyw normalnie przyjme, bo w nasieniu meza sa bakterie i balabym sie o rozwoj dziecka.
-
Fatim wrote:Dzien dobry, wpadlam sie przywitac z rana jade na 8 na bete na solec, nie trzymajcie kciukow, co ma byc to bedzie sama nie wiem jakby bylo lepiej negatyw normalnie przyjme, bo w nasieniu meza sa bakterie i balabym sie o rozwoj dziecka.
Ja odebrałam wyniki i 3. beta, dziś 17dpo - 597,20Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 12:15
-
nick nieaktualny