Wczesne objawy okresu
-
WIADOMOŚĆ
-
Anikaa wrote:Beta 18.900 ale progesteron chyba za niski 9.46. Czekam na telewizyte lekarka ma dzwonić
-
Anikaa wrote:Dobra uspokoiłam się trochę. Lekarka mówi, że to jest na tyle wcześnie jeszcze, że powinien progesteron wzrosnąć i powtórzyć w środę z betą i że ona by się nie przejmowała za bardzo 😊 czyli może będzie dobrze
Bardzo się cieszę! Mega infoAnikaa lubi tę wiadomość
-
Arletka wrote:Celu sól? Co się dzieje? Ja miałam długi dzień w pracy ;/ ból brzucha daje mi coraz bardziej we znaki, i jeszcze ten upał.....to jest jakiś dramat 🙈
Mnie też coś boli brzuch i czuję się zmęczona, ale nie tak żeby spać 🤦🏽♀️ tak źle i tak niedobrze ech.
Już też mogłabym dostać ten okres bo się męczę.
Tak upał dramat, dopiero teraz jest chłodniej akurat jak jest milion komarów.
-
Marii876 wrote:Nie wiem kurczę, ale jakoś mnie złapało i jest słabo 😒
Mnie też coś boli brzuch i czuję się zmęczona, ale nie tak żeby spać 🤦🏽♀️ tak źle i tak niedobrze ech.
Już też mogłabym dostać ten okres bo się męczę.
Tak upał dramat, dopiero teraz jest chłodniej akurat jak jest milion komarów.
Ja się pocieszam tym, że już niedługo mi zostało. Chociaż u mnie jest tak, że im bliżej okresu tym większy ból 🙈
Mam nadzieję że wkrótce Ci się poprawi humor, na szczęście już ten dzień dobiega końca -
Arletka wrote:Ja się pocieszam tym, że już niedługo mi zostało. Chociaż u mnie jest tak, że im bliżej okresu tym większy ból 🙈
Mam nadzieję że wkrótce Ci się poprawi humor, na szczęście już ten dzień dobiega końca
Dziękuję to kochane bardzo 😘
Ciężki miesiąc…
A ten cykl jeszcze jakiś dziwny. Wgl normalnie też mam przed biegunke, a teraz wszystko odwrotnie. Jak tak ma być co miesiąc to boże.
Oby kolejny był dla Nas lepszy -
Marii876 wrote:Dziękuję to kochane bardzo 😘
Ciężki miesiąc…
A ten cykl jeszcze jakiś dziwny. Wgl normalnie też mam przed biegunke, a teraz wszystko odwrotnie. Jak tak ma być co miesiąc to boże.
Oby kolejny był dla Nas lepszy
Miejmy nadzieję, że tylko ten cykl jest taki dziwny, a kolejny będzie za to dla nas łagodny. Musi być sprawiedliwość -
Arletka wrote:Miejmy nadzieję, że tylko ten cykl jest taki dziwny, a kolejny będzie za to dla nas łagodny. Musi być sprawiedliwość
Nie wiem jak u Ciebie, ale ja zaczęłam puchnąć. Czuję się jak balon. To jest jedna z rzeczy przed okresem, której mega nie lubię -
Marii876 wrote:Tego się trzymajmy bo ja to już umieram.
Nie wiem jak u Ciebie, ale ja zaczęłam puchnąć. Czuję się jak balon. To jest jedna z rzeczy przed okresem, której mega nie lubię
Ja już nie wiem czy pulchne od okresu czy od gorąca. Natomiast w tym cyklu oprócz bólu brzucha bolą mnie też piersi i to jest dramat 🤦 -
nick nieaktualnyHej dziewczyny, witam się po raz pierwszy mimo, że podglądam forum od pół roku.
Też staramy się od czerwca zeszłego roku (średnio co dwa/trzy cykle, partner był za granicą), jednak po tym czasie zaczynam czuć presję i złość, że się nie udaje..
Od dwóch miesięcy jest już na miejscu, poprzedni cykl nieudany.
Obecnie jestem w 26dc. silny okresowy ból brzucha od 24dc., ból piersi od wczoraj... czuję się jakby za chwile okres miał przyjść. Czuję, że znów się nie udało.
Od nowego cyklu zaczynam mierzyć temperaturęAnikaa lubi tę wiadomość
-
kxllla wrote:Hej dziewczyny, witam się po raz pierwszy mimo, że podglądam forum od pół roku.
Też staramy się od czerwca zeszłego roku (średnio co dwa/trzy cykle, partner był za granicą), jednak po tym czasie zaczynam czuć presję i złość, że się nie udaje..
Od dwóch miesięcy jest już na miejscu, poprzedni cykl nieudany.
Obecnie jestem w 26dc. silny okresowy ból brzucha od 24dc., ból piersi od wczoraj... czuję się jakby za chwile okres miał przyjść. Czuję, że znów się nie udało.
Od nowego cyklu zaczynam mierzyć temperaturę
Jak długie masz cykle? I który to dzień po owulacji?
Koalaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny