Wczesne objawy okresu
-
WIADOMOŚĆ
-
Arletka wrote:Dokładnie gdyby jakimś cudem okazało się że do 30 dnia okres nie przyjdzie to wtedy zrobię test, bo jeszcze nigdy w życiu nie miałam cyklu dłuższego niż 30 dni.
Choć przez ostatnie pół roku miałam od 24 do 26 dni maks. Ale ja wiedziałam że z tym cyklem coś jest nie tak 🤣 nie dość że objawy okresowe od 15 DC to jeszcze cykl się wydłuża.....no po prostu świetnie 🤣🙆
A jak u Was śluz przed okresem? -
nick nieaktualny
-
Marii876 wrote:A to tak to jest hit 😂 nie dość, że bóle trwały milion lat to jeszcze będą trwać dłużej przez wydłużenie samego cyklu 😂
A jak u Was śluz przed okresem?
Jednym słowem dramat. Ja po prostu marzę żeby ten cykl już dobiegł końca 🙏
Ja tak naprawdę od zawsze miałam służ Tylko w okolicach owulacji. Przed okresem raczej go nie było i tak tez jest teraz ( jedynie jakaś niewielka ilość w szyjce). Ale powiem Wam że ja jak była w ciąży to śluzu też nie miałam 🤷 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMarii876 wrote:Ja z centralnej 😊a planów jeszcze brak 🤷🏽♀️
Ja z Pomorza zachodniego 😁 i urlop nad morzem, o zgrozo 🤣 wolałabym góry, ale jedziemy fajną paczką więc jakoś przeboleję 🤣
Nad morze to ja lubię jeździć na dzień/dwa 🤣
Ale urlop dopiero za miesiąc, pociesza mnie to że już wszyscy będą po, a ja dopiero pójdę 🤣 -
kxllla wrote:A tak ogólnie, odbiegając od ciężkiego tematu…🤣 z jakich części Polski pochodzicie? Jakieś plany na urlop, czy już po? 😁
Ja jestem z południowej części Polski - bliżej mi do do gór niż morza - ale żeśmy się do dobrały 🤣
Na szczęście jestem dopiero przed urlopem, a w planach mamy własnie wypad w góry na parę dni i wesele szwagrakxllla lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny