X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Wczesne objawy okresu
Odpowiedz

Wczesne objawy okresu

Oceń ten wątek:
  • Marii876 Przyjaciółka

Wysłany: 20 lipca, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kxllla wrote:
    Zobaczymy, poszłam zrobić wyniki, ale bety nie robię. Czekam do poniedziałku max i ewentualnie test, ale czuję że @ przyjdzie jak w zegarku w niedzielę 😁
    Biorąc pod uwagę dziwne akcje u Nas to nie byłabym taka pewna, że jutro dostaniesz okres 🤪😘

• Marii876 Przyjaciółka

Wysłany: 20 lipca, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boże wczoraj było w miarę „sucho” to dzisiaj znów się wylała ze mnie właśnie tona śluzu 🤦🏽‍♀️to się nieeee kooooooonczyyyyy

• Arletka Przyjaciółka

Wysłany: 20 lipca, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marii876 wrote:
    Tak tak, od tygodnia mamy wrażenie że już nadchodzi 😂😂😂😂

Haha, ale myślę że dzisiaj to już ten dzień. Mam takie pobolewanie w podbrzuszu, które zawsze miałam chwilę przed okresem, więc myślę że sądny dzień nadchodzi 🤣

• Arletka Przyjaciółka

Wysłany: 20 lipca, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marii876 wrote:
    Dobrze, że brzuch nie boli 😘 temperatura to zobaczysz jak to u Ciebie będzie. Jak mierzysz to będziesz wiedziała np tak jak teraz o ile np Ci spada, ile dni przed okresem. Poza tym Arletka (Nasza specjalistka od czarów okresowych) pisała, że dopóki okresu brak to jest szansa 😉😘

Dokładnej potwierdzam✊🙂 zwłaszcza biorąc pod uwagę nasze zwariowane cykle 🤣

• Arletka Przyjaciółka

Wysłany: 20 lipca, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marii876 wrote:
    Boże wczoraj było w miarę „sucho” to dzisiaj znów się wylała ze mnie właśnie tona śluzu 🤦🏽‍♀️to się nieeee kooooooonczyyyyy

Matko ale dziwna sprawa z tym śluzem 🤔 miałaś już tak kiedykolwiek wcześniej?

• Marii876 Przyjaciółka

Wysłany: 20 lipca, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arletka wrote:
    Matko ale dziwna sprawa z tym śluzem 🤔 miałaś już tak kiedykolwiek wcześniej?
    Nie miałam właśnie 🤦🏽‍♀️strasznie długo mi się zbiera na ten okres, już nie mogę wytrzymać 😓

• Arletka Przyjaciółka

Wysłany: 20 lipca, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marii876 wrote:
    Nie miałam właśnie 🤦🏽‍♀️strasznie długo mi się zbiera na ten okres, już nie mogę wytrzymać 😓

To rzeczywiście dziwna sprawa 🫢🫢🫢i ta wysoka temperatura na dodatek. Wszystko wskazuje że raczej okresu nie dostaniesz 🤔

• Marii876 Przyjaciółka

Wysłany: 20 lipca, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arletka wrote:
    To rzeczywiście dziwna sprawa 🫢🫢🫢i ta wysoka temperatura na dodatek. Wszystko wskazuje że raczej okresu nie dostaniesz 🤔
    Test wyszedł negatywny, więc co to może być 😓

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też myślę że Marii nie dostanie okresu😁

Arletka, dawaj znać jak sytuacja 😁 pamiętam że w pierwszej ciąży bolał mnie brzuch jakbym zaraz miała dostać @ przez cały czas jej planowego trwania, po tygodniu się uspokoiło i czasem zabolało ale rzadko. Później to już miesiąc przed porodem tylko ból jak na okres co jakiś czas 😁

Ogólnie to ja dzisiaj znowu bez objawow (tylko ból piersi) w dodatku wkłucie do pobrania krwi tak mnie bolało że prawie się popłakałam, jak nigdy🤣🤣 i się zryczałam, że jak wróciłam to partner nie zrobił mi śniadania tylko grał🤣🤣 ale równie dobrze może to oznaczać bliski okres 🤣🤣

• Marii876 Przyjaciółka

Wysłany: 20 lipca, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kxllla wrote:
    Ja też myślę że Marii nie dostanie okresu😁

Arletka, dawaj znać jak sytuacja 😁 pamiętam że w pierwszej ciąży bolał mnie brzuch jakbym zaraz miała dostać @ przez cały czas jej planowego trwania, po tygodniu się uspokoiło i czasem zabolało ale rzadko. Później to już miesiąc przed porodem tylko ból jak na okres co jakiś czas 😁

Ogólnie to ja dzisiaj znowu bez objawow (tylko ból piersi) w dodatku wkłucie do pobrania krwi tak mnie bolało że prawie się popłakałam, jak nigdy🤣🤣 i się zryczałam, że jak wróciłam to partner nie zrobił mi śniadania tylko grał🤣🤣 ale równie dobrze może to oznaczać bliski okres 🤣🤣

O to to mówiłam, że dużo dziewczyn w ciąży miało podobne objawy do okresowych 😊

Jeju to co Cię tak skuli mocno 😳 śniadanie przyjeżdżaj to Ci machnę 😂

U siebie nie zakładam ciąży bo serio test negatywny 🤷🏽‍♀️

• Szelka Znajoma

Wysłany: 20 lipca, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam kciuki żeby ten wątek okazał się jednak ekstremalnie paranormalny i żebyśmy wszystkie w lipcu wysikały pozytywne testy :D

kxllla, Marii876 lubią tę wiadomość

2023 👦🏼🖤

Starania o drugiego dzidziusia od 02.2024 🤞🏻

11.10.2024 pozytywny test 🥳🖤
  • Arletka Przyjaciółka

Wysłany: 20 lipca, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem dziewczyny, że takie bóle się zdarzają nawet w ciąży bo nawet sama miałam bóle podobne do okresowych. Ale myślę że na tyle znam swój organizm, że wiem że dzisiaj już przyjdzie okres 🙈 bo dzis już mam taki typowy ból podbrzusza który zawsze mam kilka godzina przed okresem. Więc niech już przyjdzie bo marzę już o nowym cyklu 🙏

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arletka wrote:
    Wiem dziewczyny, że takie bóle się zdarzają nawet w ciąży bo nawet sama miałam bóle podobne do okresowych. Ale myślę że na tyle znam swój organizm, że wiem że dzisiaj już przyjdzie okres 🙈 bo dzis już mam taki typowy ból podbrzusza który zawsze mam kilka godzina przed okresem. Więc niech już przyjdzie bo marzę już o nowym cyklu 🙏
    W takim razie trzymam kciuki, żeby się męczarnie skończyły ❤️
    Mnie piersi bolą coraz mniej, więc okres lada chwila 🫠

• Marii876 Przyjaciółka

Wysłany: 20 lipca, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szelka wrote:
    Trzymam kciuki żeby ten wątek okazał się jednak ekstremalnie paranormalny i żebyśmy wszystkie w lipcu wysikały pozytywne testy :D
    Nooo powiem Ci, że byłoby grubo 😂😂😂😂

• Arletka Przyjaciółka

Wysłany: 20 lipca, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kxllla wrote:

Dziękuję kochana ❤️

• Marii876 Przyjaciółka

Wysłany: 20 lipca, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kxllla wrote:
    Pewnie zostawcie mnie z tym sama 😂😂😂

• Arletka Przyjaciółka

Wysłany: 20 lipca, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marii876 wrote:
    Pewnie zostawcie mnie z tym sama 😂😂😂

Gorzej jak my już zaczniemy drugi cykl, a Ty nadal będziesz miała owulację 🤣

• Marii876 Przyjaciółka

Wysłany: 20 lipca, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arletka wrote:
    Gorzej jak my już zaczniemy drugi cykl, a Ty nadal będziesz miała owulację 🤣
    I znowu się poplulam ze śmiechu 😂😂 czujesz jakby tak było? Hit 😂

• Marii876 Przyjaciółka

Wysłany: 20 lipca, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W sumie się zastanawiam myślicie, że np ten mój spadek temperatury to mogła być np owulacja? I że teraz temp wysoka to że to czas do okresu?

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marii876 wrote:
    W sumie się zastanawiam myślicie, że np ten mój spadek temperatury to mogła być np owulacja? I że teraz temp wysoka to że to czas do okresu?
    Pewnie że może tak być, ale to dziwne że o 2 tyg by się przesunęła… no chyba że masz jakieś stresy albo coś, albo przez upały? Dziwne 🙈

‹‹ 33 34 35 36 37 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ