Wczesne objawy okresu
-
WIADOMOŚĆ
-
kxllla wrote:Zobaczymy, poszłam zrobić wyniki, ale bety nie robię. Czekam do poniedziałku max i ewentualnie test, ale czuję że @ przyjdzie jak w zegarku w niedzielę 😁
-
Marii876 wrote:Dobrze, że brzuch nie boli 😘 temperatura to zobaczysz jak to u Ciebie będzie. Jak mierzysz to będziesz wiedziała np tak jak teraz o ile np Ci spada, ile dni przed okresem. Poza tym Arletka (Nasza specjalistka od czarów okresowych) pisała, że dopóki okresu brak to jest szansa 😉😘
Dokładnej potwierdzam✊🙂 zwłaszcza biorąc pod uwagę nasze zwariowane cykle 🤣 -
nick nieaktualnyJa też myślę że Marii nie dostanie okresu😁
Arletka, dawaj znać jak sytuacja 😁 pamiętam że w pierwszej ciąży bolał mnie brzuch jakbym zaraz miała dostać @ przez cały czas jej planowego trwania, po tygodniu się uspokoiło i czasem zabolało ale rzadko. Później to już miesiąc przed porodem tylko ból jak na okres co jakiś czas 😁
Ogólnie to ja dzisiaj znowu bez objawow (tylko ból piersi) w dodatku wkłucie do pobrania krwi tak mnie bolało że prawie się popłakałam, jak nigdy🤣🤣 i się zryczałam, że jak wróciłam to partner nie zrobił mi śniadania tylko grał🤣🤣 ale równie dobrze może to oznaczać bliski okres 🤣🤣 -
kxllla wrote:Ja też myślę że Marii nie dostanie okresu😁
Arletka, dawaj znać jak sytuacja 😁 pamiętam że w pierwszej ciąży bolał mnie brzuch jakbym zaraz miała dostać @ przez cały czas jej planowego trwania, po tygodniu się uspokoiło i czasem zabolało ale rzadko. Później to już miesiąc przed porodem tylko ból jak na okres co jakiś czas 😁
Ogólnie to ja dzisiaj znowu bez objawow (tylko ból piersi) w dodatku wkłucie do pobrania krwi tak mnie bolało że prawie się popłakałam, jak nigdy🤣🤣 i się zryczałam, że jak wróciłam to partner nie zrobił mi śniadania tylko grał🤣🤣 ale równie dobrze może to oznaczać bliski okres 🤣🤣
O to to mówiłam, że dużo dziewczyn w ciąży miało podobne objawy do okresowych 😊
Jeju to co Cię tak skuli mocno 😳 śniadanie przyjeżdżaj to Ci machnę 😂
U siebie nie zakładam ciąży bo serio test negatywny 🤷🏽♀️ -
Wiem dziewczyny, że takie bóle się zdarzają nawet w ciąży bo nawet sama miałam bóle podobne do okresowych. Ale myślę że na tyle znam swój organizm, że wiem że dzisiaj już przyjdzie okres 🙈 bo dzis już mam taki typowy ból podbrzusza który zawsze mam kilka godzina przed okresem. Więc niech już przyjdzie bo marzę już o nowym cyklu 🙏
-
nick nieaktualnyArletka wrote:Wiem dziewczyny, że takie bóle się zdarzają nawet w ciąży bo nawet sama miałam bóle podobne do okresowych. Ale myślę że na tyle znam swój organizm, że wiem że dzisiaj już przyjdzie okres 🙈 bo dzis już mam taki typowy ból podbrzusza który zawsze mam kilka godzina przed okresem. Więc niech już przyjdzie bo marzę już o nowym cyklu 🙏
Mnie piersi bolą coraz mniej, więc okres lada chwila 🫠 -
nick nieaktualnyMarii876 wrote:W sumie się zastanawiam myślicie, że np ten mój spadek temperatury to mogła być np owulacja? I że teraz temp wysoka to że to czas do okresu?