Wczesne objawy okresu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMarii876 wrote:Gdyby nie to, że cieszę się że jest Ci lepiej to powiedziałabym, że masz karę bo się wykruszas 😂🤪
-
Marii876 wrote:Gdyby nie to, że cieszę się że jest Ci lepiej to powiedziałabym, że masz karę bo się wykruszas 😂🤪
Haha wiecie jaka ulga 🤣w końcu mogę oddychnac 🤣 nawet ten mój okres jest łaskawy, bo póki co jest tylko przy pocieraniu 🙈więc może szybko przejdzie -
Arletka wrote:Haha wiecie jaka ulga 🤣w końcu mogę oddychnac 🤣 nawet ten mój okres jest łaskawy, bo póki co jest tylko przy pocieraniu 🙈więc może szybko przejdzie
-
6dpo, swędzą mnie piersi po bokach, czuję kłucie w jajniku i pobolewanie w dole brzucha. Wczoraj jak podniosłam lewą nogę poczułam się jakbym miała balon w brzuchu i ucisk w lewym jajniku, do tego zauważyłam że wszystko zaczyna mnie denerwować i irytować 😅
7dpo, w pracy bardzo przeszkadzały mi piersi, lekko bolały, dużo wodnistego śluzu z białym kremem? Zbadałam szyjkę macicy(badam od 3 dni) jest jakby zamknięta, wysoko twarda, po wyciągnięciu palca zobaczyłam tak jakby biały glutek który mogłam rozciągnąć. Boli mni brzuch jak na okres, czuję jakbym zaraz go miała dostać a @ ma być za 7 dni, 28 dniowe cykle zawsze jak w zegarku, jedynie w ciąży był zanik lub opóźnienie z poronieniem.
Jestem niesamowicie zmęczona, w pracy po przejściu kawałka trasy z jakimś obciążeniem musiał stanąć i pooddychać głęboko bo brakowało mi sił, mam kołatanie serca
Czy ktoś miał tak samo? Nie wiem czy myśleć pozytywnie czy dać sobie spokój i nie szukać odchyleń od moich cykli, znam swój organizm.
-
Avkaaa wrote:6dpo, swędzą mnie piersi po bokach, czuję kłucie w jajniku i pobolewanie w dole brzucha. Wczoraj jak podniosłam lewą nogę poczułam się jakbym miała balon w brzuchu i ucisk w lewym jajniku, do tego zauważyłam że wszystko zaczyna mnie denerwować i irytować 😅
7dpo, w pracy bardzo przeszkadzały mi piersi, lekko bolały, dużo wodnistego śluzu z białym kremem? Zbadałam szyjkę macicy(badam od 3 dni) jest jakby zamknięta, wysoko twarda, po wyciągnięciu palca zobaczyłam tak jakby biały glutek który mogłam rozciągnąć. Boli mni brzuch jak na okres, czuję jakbym zaraz go miała dostać a @ ma być za 7 dni, 28 dniowe cykle zawsze jak w zegarku, jedynie w ciąży był zanik lub opóźnienie z poronieniem.
Jestem niesamowicie zmęczona, w pracy po przejściu kawałka trasy z jakimś obciążeniem musiał stanąć i pooddychać głęboko bo brakowało mi sił, mam kołatanie serca
Czy ktoś miał tak samo? Nie wiem czy myśleć pozytywnie czy dać sobie spokój i nie szukać odchyleń od moich cykli, znam swój organizm.
Witaj
Jeśli poczytasz nasz watek, to zauważysz że każda z nas ma w tym cyklu mega odchylenia od standardowego okresu, które mogą lub nie muszą wskazywać na ciążę. Trudno jest jednoznacznie stwierdzić, czy to zwykłe odchylenie czy byc może ciąża 🤷
Na swoim przykładzie powiem Ci że ja już 13 dni przed czułam się jakbym miała dostać okres, miałam okropny ból brzucha bolące piersi. Cykle miałam regularne co 24-26 dni. Dziś jest 27 dzień cyklu rano myślałam że rozkręcą mi się okres - podczas wycierania zauważyłam brązowa krew, delikatna plamkę. A do teraz mam podpaskę czystą. Więc takie w tym watku mamy paranormalne cykle 🤣 -
nick nieaktualny
-
Arletka wrote:Witaj
Jeśli poczytasz nasz watek, to zauważysz że każda z nas ma w tym cyklu mega odchylenia od standardowego okresu, które mogą lub nie muszą wskazywać na ciążę. Trudno jest jednoznacznie stwierdzić, czy to zwykłe odchylenie czy byc może ciąża 🤷
Na swoim przykładzie powiem Ci że ja już 13 dni przed czułam się jakbym miała dostać okres, miałam okropny ból brzucha bolące piersi. Cykle miałam regularne co 24-26 dni. Dziś jest 27 dzień cyklu rano myślałam że rozkręcą mi się okres - podczas wycierania zauważyłam brązowa krew, delikatna plamkę. A do teraz mam podpaskę czystą. Więc takie w tym watku mamy paranormalne cykle 🤣
Potwierdzam, że generalnie to nie da się jednoznacznie stwierdzić co i jak. Ja np w 29 dc przechodziłam owulację 😂 miałam 2 tyg bóle absolutnie wszystkiego. Podwyższona temperaturę i nadal nie mam okresu a uwaga ⚠️ test negatywny 🤷🏽♀️ -
kxllla wrote:Arletka może to implantacyjne?😁
Wiecie co… rano pisałam że czuję że zaraz dostanę, a tu dupa. Brzuch znowu nie boli🤣🤣
No może może właśnie implantacja 🤔 ewentualnie paranormalny okres z jedną kroplą 🤪
Serio kxllla nie boli Cię brzuch ju? Może już po okresie jak ja 😂😂😂😂 -
Arletka wrote:Witaj
Na swoim przykładzie powiem Ci że ja już 13 dni przed czułam się jakbym miała dostać okres, miałam okropny ból brzucha bolące piersi. Cykle miałam regularne co 24-26 dni. Dziś jest 27 dzień cyklu rano myślałam że rozkręcą mi się okres - podczas wycierania zauważyłam brązowa krew, delikatna plamkę. A do teraz mam podpaskę czystą. Więc takie w tym watku mamy paranormalne cykle 🤣
Może to plamienie im plantacyjne u Ciebie? ☺️
Właśnie miałam lekką drzemkę i cały czas przeszkadzał mi brzuch.
Nie wiem co jest ale boli jak na okres, nie biorę żadnych tabletek przeciwbólowych żeby później nie żałować ale nie wiem ile jeszcze dam radę 😅 do tego okropny ból głowy codzinnie
-
Avkaaa wrote:Chociaz wy podchodzicie do tego z żartem 😅 wcześniej jak o tym pisałam to specialsci habilitowali ginekologii mnie wyśmiały i zjechały 🤷♂️
Jeżeli to nie ciąża to może spędzę tutaj miło czas oczekiwania na test
Tak to możemy Ci zdecydowanie zagwarantować, że trafiłaś w miłe miejsce 😘
I jeśli będziesz potrzebować wsparcia to napewno je dostaniesz ❤️
A pisałaś wcześniej też tutaj? -
No co Wy dziewczyny. Implantacyjne to raczej powinno być przed terminem a nie po🙈🤣 no nic czekam do jutra czy się rozkręci 🤣
Avkaaa jak możesz zobaczyć w tym wątku nic nie jest normalne - Marii jest podczas ciągłej owulacji, kxllla jedną nogą ma już prawie okres, ale potem wszystko mija, ja mam okres którego w sumie nie ma🤣i bądź tu człowieku mądry 🤣kxllla lubi tę wiadomość