X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Wczesne objawy okresu
Odpowiedz

Wczesne objawy okresu

Oceń ten wątek:
  • Marii876 Przyjaciółka

Wysłany: 20 lipca, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kxllla wrote:
    Pewnie że może tak być, ale to dziwne że o 2 tyg by się przesunęła… no chyba że masz jakieś stresy albo coś, albo przez upały? Dziwne 🙈
    Nie pomagasz 😂 ja tu próbuje śledztwo prowadzić 🤪

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha, Arletka chyba czuję ten sam ból co Ty. Na pewno zaraz przyjdzie okres 🤣🤣
    Marii a robiłaś znowu owulacyjny?

• Marii876 Przyjaciółka

Wysłany: 20 lipca, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kxllla wrote:
    Haha, Arletka chyba czuję ten sam ból co Ty. Na pewno zaraz przyjdzie okres 🤣🤣
    Marii a robiłaś znowu owulacyjny?
    Nie robiłam bo już nawet szkoda mi się denerwować 🤦🏽‍♀️
    Śmiesznie jak dostaniemy wszystkie w tym samym czasie 🤪

• Arletka Przyjaciółka

Wysłany: 20 lipca, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, wszystkie zadziałało. Przyszedł okres - co prawda nieśmiało ale w końcu czuję ulgę 🙏

kxllla lubi tę wiadomość

• Marii876 Przyjaciółka

Wysłany: 20 lipca, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arletka wrote:
    Dziewczyny, wszystkie zadziałało. Przyszedł okres - co prawda nieśmiało ale w końcu czuję ulgę 🙏
    Gdyby nie to, że cieszę się że jest Ci lepiej to powiedziałabym, że masz karę bo się wykruszas 😂🤪

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marii876 wrote:
    Gdyby nie to, że cieszę się że jest Ci lepiej to powiedziałabym, że masz karę bo się wykruszas 😂🤪
    O tak🤣 a ja byłam pewna że to już, od rana chodzę z podpaską, a tu dalej nic, ból się wyciszył 🤣🤣 zwariuję, ze wszystkimi w domu się już pokłóciłam i 5 razy popłakałam 🤣

• Marii876 Przyjaciółka

Wysłany: 20 lipca, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kxllla wrote:
    O tak🤣 a ja byłam pewna że to już, od rana chodzę z podpaską, a tu dalej nic, ból się wyciszył 🤣🤣 zwariuję, ze wszystkimi w domu się już pokłóciłam i 5 razy popłakałam 🤣
    Loooooooo czyli w domu dymy 🤪🤪🤪🤪

• Arletka Przyjaciółka

Wysłany: 20 lipca, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kxllla wrote:
    Ja od paru dni tak chodziłam z podpaska 🤣

• Arletka Przyjaciółka

Wysłany: 20 lipca, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marii876 wrote:

Haha wiecie jaka ulga 🤣w końcu mogę oddychnac 🤣 nawet ten mój okres jest łaskawy, bo póki co jest tylko przy pocieraniu 🙈więc może szybko przejdzie ;)

• Marii876 Przyjaciółka

Wysłany: 20 lipca, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arletka wrote:
    Haha wiecie jaka ulga 🤣w końcu mogę oddychnac 🤣 nawet ten mój okres jest łaskawy, bo póki co jest tylko przy pocieraniu 🙈więc może szybko przejdzie ;)
    Dziecko szczęścia 🤪 a tak poważnie to dobrze, że jest Ci lepiej i już zaczęłaś nowy paranormalny cykl 😘😉

• Arletka Przyjaciółka

Wysłany: 20 lipca, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marii876 wrote:
    Dziecko szczęścia 🤪 a tak poważnie to dobrze, że jest Ci lepiej i już zaczęłaś nowy paranormalny cykl 😘😉

Haha oby był jak najmniej paranormalny ;)
    Teraz czekam z ogromną ciekawością jak u Was się wszystko potoczy,🙈

• Avkaaa Koleżanka

Wysłany: 20 lipca, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    6dpo, swędzą mnie piersi po bokach, czuję kłucie w jajniku i pobolewanie w dole brzucha. Wczoraj jak podniosłam lewą nogę poczułam się jakbym miała balon w brzuchu i ucisk w lewym jajniku, do tego zauważyłam że wszystko zaczyna mnie denerwować i irytować 😅

7dpo, w pracy bardzo przeszkadzały mi piersi, lekko bolały, dużo wodnistego śluzu z białym kremem? Zbadałam szyjkę macicy(badam od 3 dni) jest jakby zamknięta, wysoko twarda, po wyciągnięciu palca zobaczyłam tak jakby biały glutek który mogłam rozciągnąć. Boli mni brzuch jak na okres, czuję jakbym zaraz go miała dostać a @ ma być za 7 dni, 28 dniowe cykle zawsze jak w zegarku, jedynie w ciąży był zanik lub opóźnienie z poronieniem.
    Jestem niesamowicie zmęczona, w pracy po przejściu kawałka trasy z jakimś obciążeniem musiał stanąć i pooddychać głęboko bo brakowało mi sił, mam kołatanie serca

Czy ktoś miał tak samo? Nie wiem czy myśleć pozytywnie czy dać sobie spokój i nie szukać odchyleń od moich cykli, znam swój organizm.

• Arletka Przyjaciółka

Wysłany: 20 lipca, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Avkaaa wrote:
    6dpo, swędzą mnie piersi po bokach, czuję kłucie w jajniku i pobolewanie w dole brzucha. Wczoraj jak podniosłam lewą nogę poczułam się jakbym miała balon w brzuchu i ucisk w lewym jajniku, do tego zauważyłam że wszystko zaczyna mnie denerwować i irytować 😅

7dpo, w pracy bardzo przeszkadzały mi piersi, lekko bolały, dużo wodnistego śluzu z białym kremem? Zbadałam szyjkę macicy(badam od 3 dni) jest jakby zamknięta, wysoko twarda, po wyciągnięciu palca zobaczyłam tak jakby biały glutek który mogłam rozciągnąć. Boli mni brzuch jak na okres, czuję jakbym zaraz go miała dostać a @ ma być za 7 dni, 28 dniowe cykle zawsze jak w zegarku, jedynie w ciąży był zanik lub opóźnienie z poronieniem.
    Jestem niesamowicie zmęczona, w pracy po przejściu kawałka trasy z jakimś obciążeniem musiał stanąć i pooddychać głęboko bo brakowało mi sił, mam kołatanie serca

Czy ktoś miał tak samo? Nie wiem czy myśleć pozytywnie czy dać sobie spokój i nie szukać odchyleń od moich cykli, znam swój organizm.

Witaj :)

Jeśli poczytasz nasz watek, to zauważysz że każda z nas ma w tym cyklu mega odchylenia od standardowego okresu, które mogą lub nie muszą wskazywać na ciążę. Trudno jest jednoznacznie stwierdzić, czy to zwykłe odchylenie czy byc może ciąża 🤷

Na swoim przykładzie powiem Ci że ja już 13 dni przed czułam się jakbym miała dostać okres, miałam okropny ból brzucha bolące piersi. Cykle miałam regularne co 24-26 dni. Dziś jest 27 dzień cyklu rano myślałam że rozkręcą mi się okres - podczas wycierania zauważyłam brązowa krew, delikatna plamkę. A do teraz mam podpaskę czystą. Więc takie w tym watku mamy paranormalne cykle 🤣

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arletka może to implantacyjne?😁

Wiecie co… rano pisałam że czuję że zaraz dostanę, a tu dupa. Brzuch znowu nie boli🤣🤣

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca, 18:40

• Marii876 Przyjaciółka

Wysłany: 20 lipca, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arletka wrote:

Jeśli poczytasz nasz watek, to zauważysz że każda z nas ma w tym cyklu mega odchylenia od standardowego okresu, które mogą lub nie muszą wskazywać na ciążę. Trudno jest jednoznacznie stwierdzić, czy to zwykłe odchylenie czy byc może ciąża 🤷

Na swoim przykładzie powiem Ci że ja już 13 dni przed czułam się jakbym miała dostać okres, miałam okropny ból brzucha bolące piersi. Cykle miałam regularne co 24-26 dni. Dziś jest 27 dzień cyklu rano myślałam że rozkręcą mi się okres - podczas wycierania zauważyłam brązowa krew, delikatna plamkę. A do teraz mam podpaskę czystą. Więc takie w tym watku mamy paranormalne cykle 🤣

Potwierdzam, że generalnie to nie da się jednoznacznie stwierdzić co i jak. Ja np w 29 dc przechodziłam owulację 😂 miałam 2 tyg bóle absolutnie wszystkiego. Podwyższona temperaturę i nadal nie mam okresu a uwaga ⚠️ test negatywny 🤷🏽‍♀️

• Marii876 Przyjaciółka

Wysłany: 20 lipca, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kxllla wrote:
    Arletka może to implantacyjne?😁

Wiecie co… rano pisałam że czuję że zaraz dostanę, a tu dupa. Brzuch znowu nie boli🤣🤣

No może może właśnie implantacja 🤔 ewentualnie paranormalny okres z jedną kroplą 🤪

Serio kxllla nie boli Cię brzuch ju? Może już po okresie jak ja 😂😂😂😂

• Avkaaa Koleżanka

Wysłany: 20 lipca, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arletka wrote:

Może to plamienie im plantacyjne u Ciebie? ☺️
    Właśnie miałam lekką drzemkę i cały czas przeszkadzał mi brzuch.

Nie wiem co jest ale boli jak na okres, nie biorę żadnych tabletek przeciwbólowych żeby później nie żałować ale nie wiem ile jeszcze dam radę 😅 do tego okropny ból głowy codzinnie

• Avkaaa Koleżanka

Wysłany: 20 lipca, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chociaz wy podchodzicie do tego z żartem 😅 wcześniej jak o tym pisałam to specialsci habilitowali ginekologii mnie wyśmiały i zjechały 🤷‍♂️

Jeżeli to nie ciąża to może spędzę tutaj miło czas oczekiwania na test :)

kxllla lubi tę wiadomość

• Marii876 Przyjaciółka

Wysłany: 20 lipca, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Avkaaa wrote:
    Chociaz wy podchodzicie do tego z żartem 😅 wcześniej jak o tym pisałam to specialsci habilitowali ginekologii mnie wyśmiały i zjechały 🤷‍♂️

Jeżeli to nie ciąża to może spędzę tutaj miło czas oczekiwania na test :)

Tak to możemy Ci zdecydowanie zagwarantować, że trafiłaś w miłe miejsce 😘
    I jeśli będziesz potrzebować wsparcia to napewno je dostaniesz ❤️

A pisałaś wcześniej też tutaj?

• Arletka Przyjaciółka

Wysłany: 20 lipca, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No co Wy dziewczyny. Implantacyjne to raczej powinno być przed terminem a nie po🙈🤣 no nic czekam do jutra czy się rozkręci 🤣

Avkaaa jak możesz zobaczyć w tym wątku nic nie jest normalne - Marii jest podczas ciągłej owulacji, kxllla jedną nogą ma już prawie okres, ale potem wszystko mija, ja mam okres którego w sumie nie ma🤣i bądź tu człowieku mądry 🤣

kxllla lubi tę wiadomość

‹‹ 34 35 36 37 38 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ