Wczesne objawy okresu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyArletka wrote:Hahah, ja Ci mówię Ty się nie śmiej, bo jeszcze będę Ci sprzedawać patent 🤣
Zobaczcie że w weekend ruszy 💪
Nie na razie nie wywołuję, wróciłam do domu, patrzę a na majtkach gesty lepki śluz, trochę taka niedoeeebana galaretka🙈 taki to miałam serio w ciąży ostatnio🤣🤣🤣 -
Arletka wrote:Hahah, ja Ci mówię Ty się nie śmiej, bo jeszcze będę Ci sprzedawać patent 🤣
Zobaczcie że w weekend ruszy 💪
Serio dziewczyny - mam ostatnio gorszy czas, a z Wami tu lepiej mi 😘😘😘Arletka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny! Ten wątek spadł mi z nieba. Wszystko przeczytałam
Moj cykl spisałam już na straty (jeszcze dzień lub dwa do @) ale zdecydowanie objawy miałam paranormalne!
Przydarzyło mi się to o czym pisałyście. Kilka dni po owulacji czułam ból podbrzusza - w mojej opinii lekkie skurcze (już kiedyś rodziłam ), trwało to parę dni. Normalnie nic mnie nie boli i nie potrzebuje żadnych leków. Dziś tak mnie bolał brzuch że nie mogłam się wyprostować... Oczywiście dwa razy zrobiłam już testy ale były bardzo białe Niech ta @ już przyjdzie...kxllla, Marii876 lubią tę wiadomość
2023 👦🏼🖤
Starania o drugiego dzidziusia od 02.2024 🤞🏻
11.10.2024 pozytywny test 🥳🖤 -
Szelka wrote:Cześć dziewczyny! Ten wątek spadł mi z nieba. Wszystko przeczytałam
Moj cykl spisałam już na straty (jeszcze dzień lub dwa do @) ale zdecydowanie objawy miałam paranormalne!
Przydarzyło mi się to o czym pisałyście. Kilka dni po owulacji czułam ból podbrzusza - w mojej opinii lekkie skurcze (już kiedyś rodziłam ), trwało to parę dni. Normalnie nic mnie nie boli i nie potrzebuje żadnych leków. Dziś tak mnie bolał brzuch że nie mogłam się wyprostować... Oczywiście dwa razy zrobiłam już testy ale były bardzo białe Niech ta @ już przyjdzie...
Witaj
Po pierwsze podziwiam, że przebrnęłaś przez cały ten zwariowany wątek 🙈
Po drugie z tego co piszesz, widzę że idealne tu pasujesz, bo nasze cykle w tym miesiącu są totalnie zwariowane
Twoje objawy są niemal identyczne do moich - ja od 15 DC czuję się mega okresowo, w ostatnich dniach ( łącznie z dzisiaj miałam mega silne bóle i myślałam że to już okres, ale nadal jest cicho 🙈). Powinien być wczoraj, i póki co czaruje żeby pojawił się w weekend 🤣
Ciekawe jak to się rozwinie u Ciebie -
Od razu z rana testowałam - negatywny 🥴 Niby mówię że już pogodziłam się z porażką, a jednak nadzieja umiera ostatnia.
Dziś 27 dzień cyklu. Probujemy od marca i zdarzyly mi się w tym czasie zarówno cykle 25 jak i 29 dniowe.
Ból podbrzusza już nie wrócił ale zawsze chwilkę przed okresem tak mam 😩2023 👦🏼🖤
Starania o drugiego dzidziusia od 02.2024 🤞🏻
11.10.2024 pozytywny test 🥳🖤 -
Arletka wrote:Witaj
Po pierwsze podziwiam, że przebrnęłaś przez cały ten zwariowany wątek 🙈
Po drugie z tego co piszesz, widzę że idealne tu pasujesz, bo nasze cykle w tym miesiącu są totalnie zwariowane
Twoje objawy są niemal identyczne do moich - ja od 15 DC czuję się mega okresowo, w ostatnich dniach ( łącznie z dzisiaj miałam mega silne bóle i myślałam że to już okres, ale nadal jest cicho 🙈). Powinien być wczoraj, i póki co czaruje żeby pojawił się w weekend 🤣
Ciekawe jak to się rozwinie u Ciebie
Hej hej,
Witamy w paranormalnych cyklach 😂
Szok i szacun, że udało Ci się przeczytać ten wątek i nie zwariować 🤪🤪🤪🤪
Dawaj znać co u Ciebie 😊
Szelka lubi tę wiadomość
-
Szelka wrote:Od razu z rana testowałam - negatywny 🥴 Niby mówię że już pogodziłam się z porażką, a jednak nadzieja umiera ostatnia.
Dziś 27 dzień cyklu. Probujemy od marca i zdarzyly mi się w tym czasie zarówno cykle 25 jak i 29 dniowe.
Ból podbrzusza już nie wrócił ale zawsze chwilkę przed okresem tak mam 😩
Ja też mam 27 DC Cykle mam regularne 24-26 dni , ale w tym roku raz zdarzyło mi się że miałam okres 29 SC dlatego też jeszcze czekam. Jak przekrocze 30 DC to wtedy zatestuje. Ale myślę że okres przyjdzie 🫢Szelka lubi tę wiadomość
-
Marii876 wrote:Dzień dobry dziewczyny 🥰
Jak brzuchy? Temperatury? Inne dolegliwości?
Melduję z rana temp 37,2, cycki coś zaczęły boleć 🤷🏽♀️, brzuch póki co cisza 😊
Dzień dobry ❤️
Ja czekam dalej na efekty moich czarów haha. Brzuch od wczoraj popołudnia prawie nie boli ( w końcu), pobolewaja piersi. Okresu nadal brak, ale mam dziwne przeczucie, że dziś lub jutro się pokaże 🙈 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySzelka wrote:Cześć dziewczyny! Ten wątek spadł mi z nieba. Wszystko przeczytałam
Przydarzyło mi się to o czym pisałyście. Kilka dni po owulacji czułam ból podbrzusza - w mojej opinii lekkie skurcze (już kiedyś rodziłam ), trwało to parę dni. Normalnie nic mnie nie boli i nie potrzebuje żadnych leków. Dziś tak mnie bolał brzuch że nie mogłam się wyprostować... Oczywiście dwa razy zrobiłam już testy ale były bardzo białe Niech ta @ już przyjdzie...
Szok, że dotrwałaś do końca 😁 Witaj 🥰Szelka lubi tę wiadomość
-
Arletka wrote:Dzień dobry ❤️
Ja czekam dalej na efekty moich czarów haha. Brzuch od wczoraj popołudnia prawie nie boli ( w końcu), pobolewaja piersi. Okresu nadal brak, ale mam dziwne przeczucie, że dziś lub jutro się pokaże 🙈
-
kxllla wrote:Hej wam❤️
U mnie temperatura spadła aż o 0,4 stopnia więc pozostało mi już tylko czekać na @😞
Brzuch na razie dalej nie boli, coś ćmi lekko, a cycki bolą nadal.. -
nick nieaktualny