Wczesne objawy okresu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
kxllla wrote:Ja zrobiłam znowu test i dalej negatywny, więc odpuszczam wszelkie nadzieje i czekam na @ 🤣 obym tylko jutro zdążyła nasikać do pudełka 🤣
Nic nie odpuszczaj bo jeszcze przecież jesteś przed terminem
Zdążysz, zdążysz oznacz sobie od razu betę -
nick nieaktualnyArletka wrote:A jak tam Twoje samopoczucie? Przeszłym Ci Nike brzucha?
No właśnie całkowicie nie boli mnie dziś brzuch, za to cycki bolą okrutnie.
Ogólnie przestałam się czuć okresowo🙈już naprawdę nie wiem co myśleć, zrobiłam test bo pomyślałam że jeśli to objawy ciążowe to powinien wyjść, no ale cóż…
Pewnie @ przyjdzie w niedzielę, w terminie. -
Arletka wrote:Z wami się jeszcze powstrzymam 🤣 Ty przed modłami napewno musisz zrobić test, tylko ten najmniej czuły
-
kxllla wrote:No właśnie całkowicie nie boli mnie dziś brzuch, za to cycki bolą okrutnie.
Ogólnie przestałam się czuć okresowo🙈już naprawdę nie wiem co myśleć, zrobiłam test bo pomyślałam że jeśli to objawy ciążowe to powinien wyjść, no ale cóż…
Pewnie @ przyjdzie w niedzielę, w terminie. -
kxllla wrote:No właśnie całkowicie nie boli mnie dziś brzuch, za to cycki bolą okrutnie.
Pewnie @ przyjdzie w niedzielę, w terminie.
Jesteś jeszcze przed terminem więc wszystko możesz się wydarzyć ja rano jak byłam w pracy to miałam mega bóle, biegunkę...na bank byłam pewna że już dostanę okres, ale popołudniu brzuch nagle przestał boleć l, jakby Nigdy nic🤷 czekam więc dalej i cieszę się że przynajmniej narazie mam spokój, tymi bólami.
Jak jesteś prawie 2 dni przed okresem to test może jeszcze nie wyjść -
Arletka wrote:Jesteś jeszcze przed terminem więc wszystko możesz się wydarzyć ja rano jak byłam w pracy to miałam mega bóle, biegunkę...na bank byłam pewna że już dostanę okres, ale popołudniu brzuch nagle przestał boleć l, jakby Nigdy nic🤷 czekam więc dalej i cieszę się że przynajmniej narazie mam spokój, tymi bólami.
Jak jesteś prawie 2 dni przed okresem to test może jeszcze nie wyjść
To jest dobra informacja! Nikogo z Nas aktualnie nie boli brzuch 😂Arletka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kxllla wrote:Ja odczuwam więcej przyjemności, pewnie przez ukrwienie. Partner mówi że jestem wtedy ciaśniejsza 😁 żadnego bólu, a czasem nawet łagodzi ten okresowy.
Wiem że jeszcze dwa dni, ale już mnie nosi z niecierpliwości 🤣🤣 jakoś nie czuję że mogłoby się udać
Rozumiem. Ja co prawda termin miałam wczoraj, a okresu nadal brak, ale też nie czuję że mogłoby się udać, zwłaszcza przez te silne bóle. Więc czekam dalej cierpliwie 🙈 2 razy zdarzyło mi się że cykl przesunął mi się raz do 27 dnia, a drugi raz do 30 dnia. Więc myślę że może teraz historia się powtarza i cykl z jakiejś przyczyn się przesuwa więc czekam dalej ... -
Arletka wrote:Rozumiem. Ja co prawda termin miałam wczoraj, a okresu nadal brak, ale też nie czuję że mogłoby się udać, zwłaszcza przez te silne bóle. Więc czekam dalej cierpliwie 🙈 2 razy zdarzyło mi się że cykl przesunął mi się raz do 27 dnia, a drugi raz do 30 dnia. Więc myślę że może teraz historia się powtarza i cykl z jakiejś przyczyn się przesuwa więc czekam dalej ...
-
Arletka wrote:Nie bo dalej myślę że okres przyjdzie 🙈 teraz trochę mi bóle odpuściły, ale rano to był dramat. Więc myślę że do całości tego okropnego cyklu doszło to że mi się on wydłużą 🥲
-
Marii876 wrote:To wychodzi na to, że mamy klątwę i cykle Nam świrują z terminem 😂🤪🤪🤪
Dokładnie gdyby jakimś cudem okazało się że do 30 dnia okres nie przyjdzie to wtedy zrobię test, bo jeszcze nigdy w życiu nie miałam cyklu dłuższego niż 30 dni.
Choć przez ostatnie pół roku miałam od 24 do 26 dni maks. Ale ja wiedziałam że z tym cyklem coś jest nie tak 🤣 nie dość że objawy okresowe od 15 DC to jeszcze cykl się wydłuża.....no po prostu świetnie 🤣🙆 -
nick nieaktualny