X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Wczesne objawy okresu
Odpowiedz

Wczesne objawy okresu

Oceń ten wątek:
  • Marii876 Przyjaciółka

Wysłany: 19 lipca 2024, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arletka wrote:
    Ciiii....wcale nie wykluczają że dziś też będę takie czary robić jak nie przyjdzie 🤣
    Jakbyś planowała odprawiać modły to ogarnij też Nasze okresy 😂

kxllla lubi tę wiadomość

• Arletka Przyjaciółka

Wysłany: 19 lipca 2024, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marii876 wrote:
    Jakbyś planowała odprawiać modły to ogarnij też Nasze okresy 😂

Z wami się jeszcze powstrzymam 🤣 Ty przed modłami napewno musisz zrobić test, tylko ten najmniej czuły ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lipca 2024, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zrobiłam znowu test i dalej negatywny, więc odpuszczam wszelkie nadzieje i czekam na @ 🤣 obym tylko jutro zdążyła nasikać do pudełka 🤣

• Arletka Przyjaciółka

Wysłany: 19 lipca 2024, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kxllla wrote:
    Ja zrobiłam znowu test i dalej negatywny, więc odpuszczam wszelkie nadzieje i czekam na @ 🤣 obym tylko jutro zdążyła nasikać do pudełka 🤣

Nic nie odpuszczaj bo jeszcze przecież jesteś przed terminem ;)

Zdążysz, zdążysz ;) oznacz sobie od razu betę ;)

• Arletka Przyjaciółka

Wysłany: 19 lipca 2024, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kxllla wrote:

A jak tam Twoje samopoczucie? Przeszłym Ci Nike brzucha?

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lipca 2024, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arletka wrote:
    A jak tam Twoje samopoczucie? Przeszłym Ci Nike brzucha?

No właśnie całkowicie nie boli mnie dziś brzuch, za to cycki bolą okrutnie.
    Ogólnie przestałam się czuć okresowo🙈już naprawdę nie wiem co myśleć, zrobiłam test bo pomyślałam że jeśli to objawy ciążowe to powinien wyjść, no ale cóż…
    Pewnie @ przyjdzie w niedzielę, w terminie.

• Marii876 Przyjaciółka

Wysłany: 19 lipca 2024, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arletka wrote:
    Z wami się jeszcze powstrzymam 🤣 Ty przed modłami napewno musisz zrobić test, tylko ten najmniej czuły ;)
    Robiłam jakiś z action co niby pokazuje 4 dni przed okresem 🤦🏽‍♀️ Musiał się właśnie cykl przesunąć. Zobaczę rano jak temperatura. Piersi mi się twardsze zrobiły więc może nadejdzie niebawem

• Marii876 Przyjaciółka

Wysłany: 19 lipca 2024, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kxllla wrote:
    Ogólnie przestałam się czuć okresowo🙈już naprawdę nie wiem co myśleć, zrobiłam test bo pomyślałam że jeśli to objawy ciążowe to powinien wyjść, no ale cóż…
    Dobrze, że brzuch Cię nie boli 😊 i dobrze, że wiesz kiedy masz ewentualnie termin okresu bo ja np już nie wiem 😂🤪🤪🤪🤪

• Arletka Przyjaciółka

Wysłany: 19 lipca 2024, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kxllla wrote:

Jesteś jeszcze przed terminem więc wszystko możesz się wydarzyć :) ja rano jak byłam w pracy to miałam mega bóle, biegunkę...na bank byłam pewna że już dostanę okres, ale popołudniu brzuch nagle przestał boleć l, jakby Nigdy nic🤷 czekam więc dalej i cieszę się że przynajmniej narazie mam spokój, tymi bólami.

Jak jesteś prawie 2 dni przed okresem to test może jeszcze nie wyjść

• Marii876 Przyjaciółka

Wysłany: 19 lipca 2024, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arletka wrote:
    Jesteś jeszcze przed terminem więc wszystko możesz się wydarzyć :) ja rano jak byłam w pracy to miałam mega bóle, biegunkę...na bank byłam pewna że już dostanę okres, ale popołudniu brzuch nagle przestał boleć l, jakby Nigdy nic🤷 czekam więc dalej i cieszę się że przynajmniej narazie mam spokój, tymi bólami.

Jak jesteś prawie 2 dni przed okresem to test może jeszcze nie wyjść

To jest dobra informacja! Nikogo z Nas aktualnie nie boli brzuch 😂

Arletka lubi tę wiadomość

• Marii876 Przyjaciółka

Wysłany: 19 lipca 2024, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny bo miałam zapytać i mi wyleciało z głowy.
    Jak jest u Was ze współżyciem przed okresem jeśli chodzi o komfort i ból?

• Arletka Przyjaciółka

Wysłany: 19 lipca 2024, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marii876 wrote:
    Dziewczyny bo miałam zapytać i mi wyleciało z głowy.
    Jak jest u Was ze współżyciem przed okresem jeśli chodzi o komfort i ból?

U mnie wszystkie normalnie. Nie odczuwam żadnego dyskomfortu a nie bólu.

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lipca 2024, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja odczuwam więcej przyjemności, pewnie przez ukrwienie. Partner mówi że jestem wtedy ciaśniejsza 😁 żadnego bólu, a czasem nawet łagodzi ten okresowy.

Wiem że jeszcze dwa dni, ale już mnie nosi z niecierpliwości 🤣🤣 jakoś nie czuję że mogłoby się udać

• Marii876 Przyjaciółka

Wysłany: 19 lipca 2024, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyli tylko ja mam teraz taką przypadłość 🤦🏽‍♀️ no wykończy mnie ten cykl

• Arletka Przyjaciółka

Wysłany: 19 lipca 2024, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kxllla wrote:
    Ja odczuwam więcej przyjemności, pewnie przez ukrwienie. Partner mówi że jestem wtedy ciaśniejsza 😁 żadnego bólu, a czasem nawet łagodzi ten okresowy.

Wiem że jeszcze dwa dni, ale już mnie nosi z niecierpliwości 🤣🤣 jakoś nie czuję że mogłoby się udać

Rozumiem. Ja co prawda termin miałam wczoraj, a okresu nadal brak, ale też nie czuję że mogłoby się udać, zwłaszcza przez te silne bóle. Więc czekam dalej cierpliwie 🙈 2 razy zdarzyło mi się że cykl przesunął mi się raz do 27 dnia, a drugi raz do 30 dnia. Więc myślę że może teraz historia się powtarza i cykl z jakiejś przyczyn się przesuwa więc czekam dalej ...

• Marii876 Przyjaciółka

Wysłany: 19 lipca 2024, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arletka wrote:
    Rozumiem. Ja co prawda termin miałam wczoraj, a okresu nadal brak, ale też nie czuję że mogłoby się udać, zwłaszcza przez te silne bóle. Więc czekam dalej cierpliwie 🙈 2 razy zdarzyło mi się że cykl przesunął mi się raz do 27 dnia, a drugi raz do 30 dnia. Więc myślę że może teraz historia się powtarza i cykl z jakiejś przyczyn się przesuwa więc czekam dalej ...
    A test robiłaś?

• Arletka Przyjaciółka

Wysłany: 19 lipca 2024, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marii876 wrote:
    A test robiłaś?

Nie ;) bo dalej myślę że okres przyjdzie 🙈 teraz trochę mi bóle odpuściły, ale rano to był dramat. Więc myślę że do całości tego okropnego cyklu doszło to że mi się on wydłużą 🥲

• Marii876 Przyjaciółka

Wysłany: 19 lipca 2024, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arletka wrote:
    Nie ;) bo dalej myślę że okres przyjdzie 🙈 teraz trochę mi bóle odpuściły, ale rano to był dramat. Więc myślę że do całości tego okropnego cyklu doszło to że mi się on wydłużą 🥲
    To wychodzi na to, że mamy klątwę i cykle Nam świrują z terminem 😂🤪🤪🤪

• Arletka Przyjaciółka

Wysłany: 19 lipca 2024, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marii876 wrote:
    To wychodzi na to, że mamy klątwę i cykle Nam świrują z terminem 😂🤪🤪🤪

Dokładnie :/ gdyby jakimś cudem okazało się że do 30 dnia okres nie przyjdzie to wtedy zrobię test, bo jeszcze nigdy w życiu nie miałam cyklu dłuższego niż 30 dni.
    Choć przez ostatnie pół roku miałam od 24 do 26 dni maks. Ale ja wiedziałam że z tym cyklem coś jest nie tak 🤣 nie dość że objawy okresowe od 15 DC to jeszcze cykl się wydłuża.....no po prostu świetnie 🤣🙆

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lipca 2024, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przerąbane mamy🙈🤣

‹‹ 30 31 32 33 34 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ