We wrześniu testujemy i na dwie kreski oczekujemy :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
szczesciara30 wrote:Wracam jednak bez forum życ nie mogę i bez Was pogodziłam się już z @ nicy cykl nowe szansę dobrego dnia
A ja mam pytanie, czy te testy z roska to które lepiej wybrać? Słupkowe czy paskowe? -
justa33 wrote:Dziewczyny, jak to jest z tym nasieniem? Jeżeli podczas dni plodnych będziemy się kochać z mężem 2-3 razy na dobę to nasienie będzie gorszej jakości, a plemniki niedojrzałe? O co chodzi z tym dojrzewaniem plemników?
justa33 lubi tę wiadomość
-
EveB no nie takich wieści się spodziewałam. Trzymaj się, jeszcze się uda.
-
Magda_Z wrote:Jestem w Kotlinie Kłodzkiej, wczoraj był Śnieżnik a dzisiaj to nawet nie wiem bo to mąż ogarnia tym razem trasy 😅
Trzymam kciuki za owocną owulację, my w tym cyklu musieliśmy się trochę mobilizować żeby 🐝 w dobrym dniu. Mamy nawet na to określenie- seks techniczny 🤪
U mnie nie ma opcji technicznej.. szczególnie po ciąży „składanie jajka” wiąże się z tym, ze łaszę się do swojego jak porąbana i jest to nie do opanowania 😂 chodzę za nim krok w krok 🤪
I teraz jest ten temat od kilku dni ⚡️justa33 lubi tę wiadomość
-
aoede wrote:Dziewczyny, tak jak obiecałam i uprzedzałam - zamęcze Was zdjęciami testów. 🙈
A tutaj widzicie coś? Pojawiło się po minucie.
https://naforum.zapodaj.net/5053ea455d73.jpg.html
wiec podejdz do tego z rezerwą, zeby sie nie zawieść..aoede lubi tę wiadomość
💁♀️28
🙋♂️31
starania o pierwsze dziecko od 01.2020
owulacje potwierdzone monitoringiem, jajeczka rosną/ dosyć późna owulacja i krótka f.lutealna
badania nasienia - 09.2020
morfologia 6%✔️
ruchliwe 80%✔️
bezwzględna ilość prawidłowych 22,8mln✔️
30.11- laparoskopia z histeroskopią, udrożniony lewy jajowód, brak endometriozy
17.05- sono hsg, lewy jajowód drożny, prawy przepuścił kontrast z lekkim opóźnieniem.
21.07 ⏸️ 13dpo beta 80,2❣️
23.07 15dpo beta 278,1 ❣️
26.07 18dpo beta 2246
-
aoede wrote:Ja bym poczekała na jeszcze jeden wynik bety. Jestem pielęgniarką i wiem, że czasem są błędy w wynikach. 🙂
Nie sądzę, a to dlatego że testy też nie ciemnieją.
Także tego. Zastanawiam się tylko dlaczego...
Niemniej dzięki za wiarę 😉Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2020, 17:09
-
EveB wrote:Mam za 48 h powtórzyć betę i zbadać protesteron.
Ale ja już nadziei nie mam.😭 Obym tylko nie musiała iść do szpitala na zabieg. 😔 -
szczesciara30 wrote:co do bety zawsze mi gin moiw zeby robic w dniu spodziewanej miesiaczki masymalnie dzien przed bo zdazaja sie samoistne poronienia cize biochemiczne itp do 8 tygodnia zabiegu raczej nie przeprowadzaja ja mialam w 8 tyg samoistne poronienie i nie mialam zabiegu. Ale nie marwt sie badz spokojna moze wszystko sie ulozy. Ile masz dpo teminu ?
Dzisiaj 14 dpo czyli dzień @.