We wrześniu testujemy i na dwie kreski oczekujemy :)
-
WIADOMOŚĆ
-
EveB trzymam kciuki i koniecznie daj znać 😉
Za wszystkie testujące dziś też trzymam kciuki. ❤️⏸️
Ja zwykle mająca cykle 26-27 dni, w tym miesiącu już jestem 28 dc, ovu wyliczył mi, że jestem 11 dpo, ja liczę 12 dpo, ale dziś zrobiłam test i wydaje mi się, że biało... Także tracę nadzieję, że coś się zmieni 🙄 Chyba jednak ten cykl stracony... czy myślicie, że jednak jeszcze jest szansa, że coś wyjdzie?
Wstawiam fotkę testu z rana.
https://zapodaj.net/07c6a0f590bd8.jpg.html
https://zapodaj.net/7e2ffa1c8de6f.jpg.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2020, 08:19
EveB lubi tę wiadomość
-
aoede wrote:EveB trzymam kciuki i koniecznie daj znać 😉
Ja zwykle mająca cykle 26-27 dni, w tym miesiącu już jestem 28 dc, ovu wyliczył mi, że jestem 11 dpo, ja liczę 12 dpo, ale dziś zrobiłam test i wydaje mi się, że biało... Także tracę nadzieję, że coś się zmieni 🙄 Chyba jednak ten cykl stracony... czy myślicie, że jednak jeszcze jest szansa, że coś wyjdzie?
https://zapodaj.net/7e2ffa1c8de6f.jpg.html -
https://zapodaj.net/7e2ffa1c8de6f.jpg.htmlaoede lubi tę wiadomość
💁♀️28
🙋♂️31
starania o pierwsze dziecko od 01.2020
owulacje potwierdzone monitoringiem, jajeczka rosną/ dosyć późna owulacja i krótka f.lutealna
badania nasienia - 09.2020
morfologia 6%✔️
ruchliwe 80%✔️
bezwzględna ilość prawidłowych 22,8mln✔️
30.11- laparoskopia z histeroskopią, udrożniony lewy jajowód, brak endometriozy
17.05- sono hsg, lewy jajowód drożny, prawy przepuścił kontrast z lekkim opóźnieniem.
21.07 ⏸️ 13dpo beta 80,2❣️
23.07 15dpo beta 278,1 ❣️
26.07 18dpo beta 2246
-
No niestety ja też nic nie widzę, ale to czasem się potrafi w chwilę zmienić.
Eve jak dla mnie najlepszy jest Quixx dla kobiet w ciąży. Mi pomagał na gardło i jest nie drogi, na miodzie.aoede, EveB lubią tę wiadomość
Córka 07.08.2014
Córka 05.04.2016
Córka 28.03.2019
23.10.2020 pozytywny test.
30.10.2020 spadek bety.
1.11. 2020 krwawienie. -
https://zapodaj.net/7e2ffa1c8de6f.jpg.html
Kurczę, też nic nie widzę Jak będzie się przedłużać powtórzaoede lubi tę wiadomość
16.05.2021r. KLARA ❤
Starania o drugiego maluszka od 05.2022r. ❤
27.07.2022r. 10+2 - Aniołek [*] (wada genetyczna )
Styczeń 2023r. - cb 💔 -
MagdaZ, szczęściara 30 Przykro mi, ale mam nadzieję, że kolejny cykl będzie Wasz. ;* Tulę mocno.
Aoede niestety, ja również nie widzę cienia.drugiej kreski.
Dzisiaj był pierwszy zastrzyk heparyny. Miałam stracha. 😅 -
Dzien dobry babeczki 🧁
Ja w tym miesiacu odpadam z testowania ale milo sie patrzy na kreski innych
Ja tez z woj. slaskiego ale blizej mi do EveB Miasto slynnej Katarzyny co to na koniu jezdzila.. ale od kilku lat mieszkam zagranica ( nie, nie w Katowicach 😂😂)Nastkaa97 lubi tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 34🧔🏻♂️ 40
💊 Euthyrox N 25
grudzień ❤️🩹 -
Japoneczka z Porcelany wrote:Dzien dobry babeczki 🧁
Ja w tym miesiacu odpadam z testowania ale milo sie patrzy na kreski innych
Ja tez z woj. slaskiego ale blizej mi do EveB Miasto slynnej Katarzyny co to na koniu jezdzila.. ale od kilku lat mieszkam zagranica ( nie, nie w Katowicach 😂😂)
Gdzie jakas Kasiula na koniku śmigała? 😂 Nie kojarzę... -
EveB wrote:Miłego dnia dziewczyny, ktoś dzisiaj testuje? za kogo trzymać kciuki? ✊
Ja za chwilę idę na drugą betę, i znowu trzeba uzbroić się w cierpliwość na wynik. 🤨
W ogóle jestem od ponad tygodnia przeziębiona i mam zawroty głowy. Jak o tych zawrotach powiedziałam lekarce, to powiedziała że to dobrze, bo to objaw ciążowy 😉 ale zapomniałam wspomnieć o tym przeziębieniu. Już jej nie chce truć bo dziewczyna i tak dzwoniła do mnie z wakacji. Na gardło biorę prenalen, ale pomaga chwilowo. A może to jakaś alergia, bo spojówki mnie też swedza czasem a rano mam czerwone?
Na gardło bardzo dobrze jest possac/pogryzc goździki. Dziwne uczucie ale bardzo pomaga 😊EveB lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny cos może być nie tak? Mam za sobą tyle straconych cykli w których doszukiwałam się na siłę objawów, było też tak że nawet beta była ujemna a ja ciągle myślałam że jednak laboratorium się pomyliło i w tym cyklu jak przyszła @ obiecałam sobie przejść przez ten cykl spokojnie. Nie szukać nie testować i oczywiście jak na złość! Coś okropnego od momentu owulacji nie jestem sobą dzień po owu miałam mega mdłości w kolejnym dniu nagły spadek temp później już tylko spałam kręci mi się w głowie codziennie i czuję wszystkie zapachy czułam nawet zapach puszki pepsi, tak tego metalu 🥺 czy to wina jakiś hormonów? Nie stawiam na ciążę to byłoby śmieszne i nielogiczne dlatego pytam was czy to może jakieś hormony? Niedobór czegoś? Mam zrobić jakieś badania?
Dzis doszedł jeszcze niestety okropny smak w ustach kotego nie mogę się pozbyć nawet woda z cytryna wtf?! 😭 -
https://zapodaj.net/7e2ffa1c8de6f.jpg.html
Wydaje się, że całkiem biało. Ale spokojnie, dopóki nie ma @ to zawsze jest szansa. Spróbuj za dwa dni Trzymam kciukiaoede lubi tę wiadomość
Starania od 03.2020
09.2021 👼🏼 Agatka - trisomia 22.
ONA
Hormony OK
Wymazy OK
ON
Mofrologia 3%
HBA 21%
fDNA 11%
-
nick nieaktualnyDastiny wrote:Dziewczyny cos może być nie tak? Mam za sobą tyle straconych cykli w których doszukiwałam się na siłę objawów, było też tak że nawet beta była ujemna a ja ciągle myślałam że jednak laboratorium się pomyliło i w tym cyklu jak przyszła @ obiecałam sobie przejść przez ten cykl spokojnie. Nie szukać nie testować i oczywiście jak na złość! Coś okropnego od momentu owulacji nie jestem sobą dzień po owu miałam mega mdłości w kolejnym dniu nagły spadek temp później już tylko spałam kręci mi się w głowie codziennie i czuję wszystkie zapachy czułam nawet zapach puszki pepsi, tak tego metalu 🥺 czy to wina jakiś hormonów? Nie stawiam na ciążę to byłoby śmieszne i nielogiczne dlatego pytam was czy to może jakieś hormony? Niedobór czegoś? Mam zrobić jakieś badania?
Dzis doszedł jeszcze niestety okropny smak w ustach kotego nie mogę się pozbyć nawet woda z cytryna wtf?! 😭
To wszystko zasługa hormonów
Ja, odkąd zaczęłam wsłuchiwać się w swoje ciało, zauważyłam że każdy cykl jest inny. Nasza psychika jest niesamowita i jak duzy wpływ ma na nasze samopoczucie. Wszystkie objawy, które odczuwamy możemy przypisać albo ciąży albo jakiejs chorobie, czy zaburzeniom.. mam nadzieję, ze Twoje objawy wywróżą Ci nowe życie
jeśli w tym cyklu mi sie nie uda, planuje zbadać sobie poziom hormonów w 3 dc i zobaczymy. Kiedy miałam 20 lat zdiagnozowano u mnie hiperprolaktynemię, objawiało sie to brakiem miesiączki. teraz mam w miare regularne, wiec mam nadzieję, ze wszystko ok.. -
Dzień dobry dziewczynki,
Co tam u Was w planach na dzisiaj?
Ja właśnie w drodze w góry, chociaż nogi po wczorajszej wyprawie wciąż dają o sobie znać.
Dzisiaj teoretycznie powinna zacząć się @ ale jak na razie objawów brak. Dzisiaj 14 dpo, temperatura dalej na tym samym poziomie... Może jeszcze jest szansa w tym cyklu. Trzymajcie kciuki, może ten wczorajszy chiński test z allegro oszukiwałSiilike, Nastkaa97, Olinka1329, joka789 lubią tę wiadomość
starania o 👶 od 1.2020 🍀
08.2021 - 16 tc 💔 ♀️
04.2023 - 11 tc 💔 ♀️
10.2023 - 14 tc 💔 ♂️
03.2024 - 10 tc 💔♀️
07.2024 - ciąża pozamaciczna
MTHFR C677T (homo)
PAI-1 4G/5G (hetero)
W końcu będzie dobrze 💚 jeśli jeszcze nie jest dobrze to znaczy, że to jeszcze nie koniec 💪 -
Magda_Z wrote:Dzień dobry dziewczynki,
Co tam u Was w planach na dzisiaj?
Ja właśnie w drodze w góry, chociaż nogi po wczorajszej wyprawie wciąż dają o sobie znać.
Dzisiaj teoretycznie powinna zacząć się @ ale jak na razie objawów brak. Dzisiaj 14 dpo, temperatura dalej na tym samym poziomie... Może jeszcze jest szansa w tym cyklu. Trzymajcie kciuki, może ten wczorajszy chiński test z allegro oszukiwał
Oh.. zazdroszczę kocham góry... mogłabym tam spędzać cały swój wolny czas
Mogę zapytać gdzie wyprawa ?
Trzymam kciuki za Twój cykl i wierzę, że ten chiniol oszukał
Mnie dzisiaj okropnie głowa boli.. chyba jakaś zmiana ciśnienia ale czuję, że zbliża się ta owulacja bo jakiś przypływ energii mam i czuję się taka sexi... hahaha tak wiem to głupie, ale na prawdę... dzisiaj rano mój chłop tak ładnie się ubrał elegancko, że miałam ochotę go schrupać w całości.
16.05.2021r. KLARA ❤
Styczeń 2023r. - cb 💔 -
Dastiny wrote:Dziewczyny cos może być nie tak? Mam za sobą tyle straconych cykli w których doszukiwałam się na siłę objawów, było też tak że nawet beta była ujemna a ja ciągle myślałam że jednak laboratorium się pomyliło i w tym cyklu jak przyszła @ obiecałam sobie przejść przez ten cykl spokojnie. Nie szukać nie testować i oczywiście jak na złość! Coś okropnego od momentu owulacji nie jestem sobą dzień po owu miałam mega mdłości w kolejnym dniu nagły spadek temp później już tylko spałam kręci mi się w głowie codziennie i czuję wszystkie zapachy czułam nawet zapach puszki pepsi, tak tego metalu 🥺 czy to wina jakiś hormonów? Nie stawiam na ciążę to byłoby śmieszne i nielogiczne dlatego pytam was czy to może jakieś hormony? Niedobór czegoś? Mam zrobić jakieś badania?
Dzis doszedł jeszcze niestety okropny smak w ustach kotego nie mogę się pozbyć nawet woda z cytryna wtf?! 😭
Też uważam, że to umysł może płakać figle. Najlepiej spróbować się wyciszyć. Wiem, że to tak łatwo się mówi ale może spróbować zająć głowę czymś innym, a co do objawów to ja sobie zawsze mówię że takie same objawy mogą też wróżyć okres... jeżeli bardzo Ci przeszkadzają Twoje dolegliwości to możesz wybrać się na konsultacje ale wg mnie bardzo dużo siedzi w naszych głowach.Nastkaa97 lubi tę wiadomość
-
Dastiny wrote:Dziewczyny cos może być nie tak? Mam za sobą tyle straconych cykli w których doszukiwałam się na siłę objawów, było też tak że nawet beta była ujemna a ja ciągle myślałam że jednak laboratorium się pomyliło i w tym cyklu jak przyszła @ obiecałam sobie przejść przez ten cykl spokojnie. Nie szukać nie testować i oczywiście jak na złość! Coś okropnego od momentu owulacji nie jestem sobą dzień po owu miałam mega mdłości w kolejnym dniu nagły spadek temp później już tylko spałam kręci mi się w głowie codziennie i czuję wszystkie zapachy czułam nawet zapach puszki pepsi, tak tego metalu 🥺 czy to wina jakiś hormonów? Nie stawiam na ciążę to byłoby śmieszne i nielogiczne dlatego pytam was czy to może jakieś hormony? Niedobór czegoś? Mam zrobić jakieś badania?
Ja też w pierwszym cyklu to miałam wszystkie objawy ciążowe.. mdłości, zgaga , metaliczny posmak w ustach (czy coś takiego), zawroty głowy... oczywiście wszystko wymyślone, a część z nich to było po prostu PMS. I niestety tak jest, że człowiek wiele jest w stanie sobie wmówić swojego czasu jako nastolatka, wmawiałam sobie wiele chorób na przykład. Miałam białaczkę, chłoniaka, guzy w przeróżnych miejscach... objawy wszystkie, a oczywiście zdrowa jak ryba byłam. Także wmówić można sobie na prawdę wszystko
Na szczęście ten okres już za mną i mam nadzieje, że już nie wróci
Ale Tobie kochana życzę aby te objawy nie był wymyślone tylko faktycznie wskazywały na ciąże Jestem dobrej myśli !16.05.2021r. KLARA ❤
Styczeń 2023r. - cb 💔 -
Patka22 wrote:
jutro chce tu widzieć zielony ogonek!
i ile serduszek!!!! dajesz czadu😆♥️
mi temp dzis w dół ale to mój pierwszy cykl ..może coś źle robie hah
wszystkie znaki na niebie mi mówiły że ovu prawdopodobnie odbyła się wczoraj także no zobaczymy jak to się rozwinie bo czasem jest tak że myślimy że wiemy wszystko a tak naprawdę nie wiemy nic😆
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2020, 12:12
-
Nastkaa97 wrote:Oh.. zazdroszczę kocham góry... mogłabym tam spędzać cały swój wolny czas
Mogę zapytać gdzie wyprawa ?
Trzymam kciuki za Twój cykl i wierzę, że ten chiniol oszukał
Mnie dzisiaj okropnie głowa boli.. chyba jakaś zmiana ciśnienia ale czuję, że zbliża się ta owulacja bo jakiś przypływ energii mam i czuję się taka sexi... hahaha tak wiem to głupie, ale na prawdę... dzisiaj rano mój chłop tak ładnie się ubrał elegancko, że miałam ochotę go schrupać w całości.
Jestem w Kotlinie Kłodzkiej, wczoraj był Śnieżnik a dzisiaj to nawet nie wiem bo to mąż ogarnia tym razem trasy 😅
Trzymam kciuki za owocną owulację, my w tym cyklu musieliśmy się trochę mobilizować żeby 🐝 w dobrym dniu. Mamy nawet na to określenie- seks techniczny 🤪Nastkaa97, awE, mgielka lubią tę wiadomość
starania o 👶 od 1.2020 🍀
08.2021 - 16 tc 💔 ♀️
04.2023 - 11 tc 💔 ♀️
10.2023 - 14 tc 💔 ♂️
03.2024 - 10 tc 💔♀️
07.2024 - ciąża pozamaciczna
MTHFR C677T (homo)
PAI-1 4G/5G (hetero)
W końcu będzie dobrze 💚 jeśli jeszcze nie jest dobrze to znaczy, że to jeszcze nie koniec 💪