We wrześniu testujemy i na dwie kreski oczekujemy :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
szczesciara30 wrote:Wiem właśnie ale taki był wiec wzięłam. Moja kuzynka miała cień cienia np a beta ponad 100. W moim przypadku się na nic nie nastawiam boję się że to może być np pozamaciczna ale mnie ani brzuch nie boli ani nic tylko głową i spać mi się chce.. A przecież już tydzien temu miałam "miesiaczke" nie mam pojęcia o co Kaman u mnie..
myślę że nawet jeśli dziś beta byłaby ok 30 to nie kaZdy test jednak to wykaże . druga neta jutro na tak wczesnym etapie może trochę rozjaśni -
Gosia0623 wrote:Bardzo Ci dziękuję za odpowiedź. Czy to oznacza ze jeżeli nie dostane dziś okresu to warto już testować?
Batylda przykro mi ale najważniejsze że są te nowe szanse.
ja dziś coś 7/8 dpo ... z jednej strony nie miałam objawu jak zawsze po którym wiedziałam że nic z tego a z drugiej strony ten śluz nie taki jak w poprzedniej ciąży ..się okaże za niedługoBatylda lubi tę wiadomość
-
Batylda wrote:Szczęściara, można mi wpisać 🐒
Tyle dobrego że przyszła o czasie i już mogę rozpocząć nowy cykl 🙂 termometr zamówiony, będę teraz dodatkowo mierzyć temperaturę.
Jeszcze raz gratuluję wszystkich dwóch kreseczek o trzymam kciuki za te z Was, które testowanie mają jeszcze przed sobą 🍀
Widzimy się w październikowym wątku, oby był już ostatnim ❤️Starania od 03.2020
09.2021 👼🏼 Agatka - trisomia 22.
ONA
Hormony OK
Wymazy OK
ON
Mofrologia 3%
HBA 21%
fDNA 11%
-
Batylda wrote:Szczęściara, można mi wpisać 🐒
Tyle dobrego że przyszła o czasie i już mogę rozpocząć nowy cykl 🙂 termometr zamówiony, będę teraz dodatkowo mierzyć temperaturę.
Jeszcze raz gratuluję wszystkich dwóch kreseczek o trzymam kciuki za te z Was, które testowanie mają jeszcze przed sobą 🍀
Widzimy się w październikowym wątku, oby był już ostatnim ❤️Batylda lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry dziewczynki
Szczesciara - trzymam kciuki za wynik bety, mam nadzieję, że będzie ładnie rosła
Batylda - głowa do góry, październik będzie lepszy, widzimy się w przyszłym miesiącu na nowym wątku z nowymi szansami
My jesteśmy po seminogramie, czekamy na wyniki - mają być do 2 dni roboczych, a ja już siedzę jak na szpilach. Jeszcze mąż podał swój mail do wysłania wyników więc nie mogę sprawdzać co minutę czy już są. Trzymam kciuki żeby były dobre. W sobotę zaciągnę go na badania krwi i poszukam jakiegoś lekarza żeby je skonsultować. Wydaje mi się, że nawet jak będą dobre to warto iść żeby je pooglądał, może coś zaproponuje żeby zwiększyć szanse.
Ogólnie to wrzesień mamy przeznaczony na badania i lekarzy, chcemy wszystko zamknąć w tym miesiącu, ja ginekolog i endokrynolog, on androlog i urolog. Przynajmniej będziemy wiedzieć na czym stoimy.Batylda, szczesciara30, Lolipop, PaulaSza, Olinka1329 lubią tę wiadomość
starania o 👶 od 1.2020 🍀
08.2021 - 16 tc 💔 ♀️
04.2023 - 11 tc 💔 ♀️
10.2023 - 14 tc 💔 ♂️
03.2024 - 10 tc 💔♀️
07.2024 - ciąża pozamaciczna
MTHFR C677T (homo)
PAI-1 4G/5G (hetero)
W końcu będzie dobrze 💚 jeśli jeszcze nie jest dobrze to znaczy, że to jeszcze nie koniec 💪 -
szczesciara jestem ciekawa jak to u Ciebie bedzie.
Batylda nowy cykl, nowe moce do staran :*
Ja nie mam w ogole śluzu, powinien jakiś być aby wskazywać na ciążę?Batylda lubi tę wiadomość
Starania od 03.2020
09.2021 👼🏼 Agatka - trisomia 22.
ONA
Hormony OK
Wymazy OK
ON
Mofrologia 3%
HBA 21%
fDNA 11%
-
Szyszka90 wrote:szczesciara jestem ciekawa jak to u Ciebie bedzie.
Batylda nowy cykl, nowe moce do staran :*
Ja nie mam w ogole śluzu, powinien jakiś być aby wskazywać na ciążę?
to trzeba pod siebie. bo często kobietom dopiero po miesiączce Zaczyna się produkcją.
ja w ciazach mleczny gęsty zaraz po ovu i więcej a od 10 dpo woda i dużo ..potem znów mleczny
błyszczący tak normalnie mam i przed okresem się rozrzedza z reguły no ale zawsze może być inaczej bo jak to mówią ..każda ciąża inna jest 😆
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2020, 12:39
-
szczesciara30 wrote:Wiem właśnie ale taki był wiec wzięłam. Moja kuzynka miała cień cienia np a beta ponad 100. W moim przypadku się na nic nie nastawiam boję się że to może być np pozamaciczna ale mnie ani brzuch nie boli ani nic tylko głową i spać mi się chce.. A przecież już tydzien temu miałam "miesiaczke" nie mam pojęcia o co Kaman u mnie..
Chyba trzeba poczekać do jutra i wziąć wszystko na luzie, żeby nie było rozczarowania, ewentualnie miła niespodzianka -
justa33 wrote:Test o czulosci 25 jest gorszy od czułości 10. 10 wykrywa ciąże od 2-4 dni po zagniezdzeniu. 25 dopiero pozniej.
PaulaSza lubi tę wiadomość
Mama Piątki
2005 🐭
2019 🐹
2021🐭
2021 👼🏻 8tc
2022 🐹🐹 -
Przykro mi z powodu dziewczyn które dostały @... Tak przykro się to czyta ;(
Szczesciara twoja sytuacja Trzyma mnie w napieciu, jestem ciekawa co z tego wszystkiego wyniknie.
A ze mną coś nie tak, farbowalam włosy i zamiast do farby dodać utleniacza, to dodałam odżywki. Gdyby tego było mało, zorientowałam się jak nalozylam już mieszankę na pół głowy. Do reszty co mi zostało w misce wcisnela ten utleniacz, ale nie wiem co z tego będzie. Zawsze wszystko czytam, sprawdzam po 10 razy a tym razem taka wtopa.. Ehhh
PaulaSza wrote:noo, więc nie ma sensu wydawać kasy na testy, najlepiej zrobić 2 - 3 dni po terminie, bo wcześniej rodzi to naszą frustrację, wpadamy w doła, myślymy o tym, że nie mamy ani okresu, ani ciąży. Na opakowaniach testów możemy przeczytać, że wykryją 6 dniową ciążę, ale to jest minimalny % , więc to jest okropny chwyt marketingowy. Ja już nie zamierzam się tym stresować. Test powtarzam w poniedziałek i na 100% będę pewna chyba że wcześniej dostanę okres
No nie tak bez sensu, bo jak wyjdzie kilka dni Przed miesiączka, to można mieć podejrzenie o bliźniaki Sens zawsze jest, a pieniądze raz są, a raz ich nie ma. A robienie testów ciążowych, to dla staraczek coś w stylu hobby W sumie ja to odbieram jako swojego rodzaju "zabawę" przed terminem @.Córka 07.08.2014
Córka 05.04.2016
Córka 28.03.2019
23.10.2020 pozytywny test.
30.10.2020 spadek bety.
1.11. 2020 krwawienie. -
Ewciia wrote:No nie tak bez sensu, bo jak wyjdzie kilka dni Przed miesiączka, to można mieć podejrzenie o bliźniaki Sens zawsze jest, a pieniądze raz są, a raz ich nie ma. A robienie testów ciążowych, to dla staraczek coś w stylu hobby W sumie ja to odbieram jako swojego rodzaju "zabawę" przed terminem @.
Ja to traktuję jak zabawę w zdrapki drapię/sikam i widzę że znowu nie nie wygrałam
Nie wiem co jest ze mną ostatnio ale jestem taka zmęczona... mogłabym spać i spać. Jak zawsze wstaję po 6 tak teraz ledwo wstaję po 9 a i tak ziewam cały dzieńWiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2020, 14:36
Nastkaa97, PaulaSza, Ekta lubią tę wiadomość
starania o 👶 od 1.2020 🍀
08.2021 - 16 tc 💔 ♀️
04.2023 - 11 tc 💔 ♀️
10.2023 - 14 tc 💔 ♂️
03.2024 - 10 tc 💔♀️
07.2024 - ciąża pozamaciczna
MTHFR C677T (homo)
PAI-1 4G/5G (hetero)
W końcu będzie dobrze 💚 jeśli jeszcze nie jest dobrze to znaczy, że to jeszcze nie koniec 💪 -
Magda_Z wrote:Ja to traktuję jak zabawę w zdrapki drapię/sikam i widzę że znowu nie nie wygrałam
Nie wiem co jest ze mną ostatnio ale jestem taka zmęczona... mogłabym spać i spać. Jak zawsze wstaję po 6 tak teraz ledwo wstaję po 9 a i tak ziewam cały dzień
Mam dokładnie tak samo ciągle chodzę niewyspana. Chyba coś z pogodą bo normalnie w pracy nie mogę usiedzieć.. głowa mi leci sama, a oczy zamykają a za nie długo zacznie się przesilenie jesienne... mega na to reaguję. A wy ?
Ale powiem Wam, że jestem nadzwyczaj spokojna ostatnim razem to 6dpo i już szalałam, z niecierpliwością czekałam na to aż będę mogła zrobić test. Teraz to albo jestem za bardzo słaba, żeby się tym przejmować i zastanawiać albo wykończyło mnie oczekiwanie na owulację i już mi wszystko jedno Ale to mega uczucie życzę każdej oczekującej na testowanie Ten błogi spokój hahaMagda_Z, Ekta, Siilike lubią tę wiadomość
16.05.2021r. KLARA ❤
Starania o drugiego maluszka od 05.2022r. ❤
27.07.2022r. 10+2 - Aniołek [*] (wada genetyczna )
Styczeń 2023r. - cb 💔 -
Ooo tak, właśnie zabawa jak w zdrapki, tylko tu gramy o najlepsza wygrana jaka może być
A takie zmęczenie też mnie dopada. Coś chyba w powietrzu wisi.
Cały czas mam przeczucie, że w ciąży nie jestem...wkurzaja mnie takie myśli.Magda_Z, Nastkaa97, PaulaSza lubią tę wiadomość
Córka 07.08.2014
Córka 05.04.2016
Córka 28.03.2019
23.10.2020 pozytywny test.
30.10.2020 spadek bety.
1.11. 2020 krwawienie. -
Właśnie sobie myślę o tej całej mojej sytuacji i co jest grane ale jakoś się nie nastawiam byle to nie pozamaciczna dziwię się tylko tym krwawieniem przez kilka dni... Zawsze miesiączkę miałam 4 dni a tu w 5 dniu takie plamy krwi mnie zalaly o wtedy myślę co się dzieje.. Później minimalnie na brązowo choć zawsze jest tego przez dwa dni.. No nie mam pojęcia. Modlę się tylko żeby nie była pozamaciczna a co ma być to będzie. Jeszcze te badania takie dziwne powychodzily później ten test ta beta.. Nosz kurde i to słabe samopoczucie i ten śluz rozciągliwy wczoraj
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2020, 15:03
Nastkaa97 lubi tę wiadomość