We wrześniu złote liście zwiastują dziecka przyjście🍁🍂🍄🤰👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, wątek październikowy już jest ale wy tutaj możecie dalej pisać i wstawiać swoje sikańce😍😁 zostały jeszcze 2 dni🍁✊
Marti1984, Kira lubią tę wiadomość
24.03.21 ➡️ poronienie zatrzymane 8/12 tydz.
13.10.22 ➡️ II kreski
27.06.22 ➡️ Moja tęczowa Maja jest już z nami💓 3760g/57cm
01.03.23 ➡️ zaczynamy starania o rodzeństwo👨👩👧👧❤
08.10.23 ➡️ II kreski 🍀
11.12.23 ➡️ prenatalne: zdrowy bobas👶
17.06.24➡️ Mikołaj 3680g/59cm♥️ -
No ja myślę! Ekipo sikaczek z 30tego proszę się tu pojutrze meldować😄KaJa wrote:Dziewczyny, wątek październikowy już jest ale wy tutaj możecie dalej pisać i wstawiać swoje sikańce😍😁 zostały jeszcze 2 dni🍁✊
KaJa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ej bo Celina prowadzi nowy wątek a nam tu 30ego jeszcze wysika coś🤪😂😁
Marti1984 lubi tę wiadomość
24.03.21 ➡️ poronienie zatrzymane 8/12 tydz.
13.10.22 ➡️ II kreski
08.10.23 ➡️ II kreski 🍀
KaJa wrote:Ej bo Celina prowadzi nowy wątek a nam tu 30ego jeszcze wysika coś🤪😂😁
Nie sądzę 😆👰🏻M&M🤵🏻
06.22 ciąża biochemiczna (4+5) 💔
07.22 usunięcie jajowodu z ciążą pozamaciczną (6+5) 💔
24.02.23 🤰🏻 - FET ❄️4AA + naturalny cud 🍀
19.10.23 - nasze cuda świata- 2730 misi ❤️ i 2080 małego 💙

-
KaJa wrote:Dziewczyny, wątek październikowy już jest ale wy tutaj możecie dalej pisać i wstawiać swoje sikańce😍😁 zostały jeszcze 2 dni🍁✊
Mnóstwo czasu jeszcze na wysikane dobrych rzeczy ⏸️🤞🤭 -
Dziękuję, mam nadzieję, że w październiku wejdę na drugi wątek i zobaczę Twoje ⏸☺🤞KaJa wrote:Cudowne wiadomości😍 rośnijcie zdrowo😊
KaJa lubi tę wiadomość
2019 💝👶💖
2021 💔
2022 💔💔
2023 💝👶💖
"Wszystkim głosić będę jak dobrotliwie obeszłaś się ze mną 💙" Nowenna Pompejańska -
Na razie tylko senność, ale miałam ciężkie przeżycia, bo badałam betę, wyszedł spadek, oplakiwalam swoją stratę i modliłam się o cud do św Rity dwa dni a potem wyszedł mega wzrost. Lab zbadał ponownie próbki i okazało się, że wystąpił błąd analityczny i beta cały czas przyrastala. Do tej pory się nie pozbierałam i najchętniej przeniosłabym się w czasie do 2 trymestru. Albo przynajmniej do serduszka. Ciążę odkryłam w 11 dpo z bety, więc bardzo wcześnieGwiazdeczka 93 wrote:Cudownie! Gratulacje śliczne ❤️ spokojnej ciąży ☺️który dpo? ☺️Jakieś objawy?☺️
Wczoraj na usg bylo widac jakaś kropke w endometrium, ale lekarz nie byl w stanie mi zagwarantować, że to zarodek, bo to bylo 3+5 😁 Także pozostaje czekać i się modlić. 🙏
Nawet na sorze byłam, żeby ratowali mi tą ciążę ze "spadającą" betą. A pani dr powiedziala, ze cos jej tu nie pasuje, nie widać wprawdzie ciąży bo 13 dpo ale i poronienia nie widać i zaczelam drążyć. 😫 Ehh nie życzę nikomu takich przeżyć 😔2019 💝👶💖
2021 💔
2022 💔💔
2023 💝👶💖
"Wszystkim głosić będę jak dobrotliwie obeszłaś się ze mną 💙" Nowenna Pompejańska -
Potrzymacie za mnie jeszcze chwilę kciuki? Jadę na drugą betę 😱
Gwiazdeczka 93, MałaMi*, anka, Zagadka919, BuBu90, AgaOs, a.ky.ska, Kira, KaJa, Czytoto, Milixx, Mel11, Vivian, Anciaancia, Paulina1106, Britta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Trzymam bardzo mocno ✊🏻😊Marti1984 wrote:Potrzymacie za mnie jeszcze chwilę kciuki? Jadę na drugą betę 😱
Marti1984 lubi tę wiadomość
2021 -Starania o pierwsze 👶🏻🥰
19.02.2022- ⏸🥺🤰🏻
22.02.2022- beta 3752,6💞🥺🥺
24.02.2022- beta 7111,7 💞🥺😍
28.02.2022- dzidzia 4,5mm, mamy ❤
14.03.2022- dzidzia 17,1mm ❤
13.04.2022- I prenatalne, dzidzia 6.67cm 🎀🤰🏻💞
09.05.2022- babyBOY! 160g szczęścia💙
01.06.2022- badania połówkowe 350g szczęścia 💙
16.10.2022 - Ignacy 🥰♥️
Cudzie trwaj! 🥰😊
👰-24 PCOS? IO
Fertistim, PregnaStart, Euthyrox 37.5, Glucophage,Wit.D, Wit.B12
🤵-26 Fertistim, Wit.D, MACA, NAC, Q10, Wit.B12, Wit.C, Cynk, Selen
4lata po 👰🤵
👫+🐕 -
Tak obym już limit stresu w te dni wyczerpała 😌Gwiazdeczka 93 wrote:Babulka, ojej to rzeczywiście... Bardzo ciężkie dużo nerwow musiało Cię kosztować... ile błąd w labo może napsuć krwi....obu teraz wszystko szło z górki 🙌🤗
Muszę jeszcze powtórzyć betę w poniedziałek, na samą myśl mnie trzęsie, także też proszę o kciuki 🙂2019 💝👶💖
2021 💔
2022 💔💔
2023 💝👶💖
Babulka wrote:Tak obym już limit stresu w te dni wyczerpała 😌
Muszę jeszcze powtórzyć betę w poniedziałek, na samą myśl mnie trzęsie, także też proszę o kciuki 🙂
Trzymam kciuki 🤞🏻💚
Babulka, Marti1984 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBabulka wrote:Na razie tylko senność, ale miałam ciężkie przeżycia, bo badałam betę, wyszedł spadek, oplakiwalam swoją stratę i modliłam się o cud do św Rity dwa dni a potem wyszedł mega wzrost. Lab zbadał ponownie próbki i okazało się, że wystąpił błąd analityczny i beta cały czas przyrastala. Do tej pory się nie pozbierałam i najchętniej przeniosłabym się w czasie do 2 trymestru. Albo przynajmniej do serduszka. Ciążę odkryłam w 11 dpo z bety, więc bardzo wcześnie
Wczoraj na usg bylo widac jakaś kropke w endometrium, ale lekarz nie byl w stanie mi zagwarantować, że to zarodek, bo to bylo 3+5 😁 Także pozostaje czekać i się modlić. 🙏
Nawet na sorze byłam, żeby ratowali mi tą ciążę ze "spadającą" betą. A pani dr powiedziala, ze cos jej tu nie pasuje, nie widać wprawdzie ciąży bo 13 dpo ale i poronienia nie widać i zaczelam drążyć. 😫 Ehh nie życzę nikomu takich przeżyć 😔
OMG!!! 3+5?
mega szok
ale nie większy jednak na tą pomyłkę w labo... bardzo współczuję ale zobacz, wszystko już toczy się prawidłowo 
Ja ostatnio mam trochę zapierdziel w pracy i nie mam na nic czasu, dziś zdałam sobie sprawę, że u mnie już 6dpo a ja zapomniałam o sikaniu na amen 😁 ale czuję, że to zapominalstwo odbije mi się pustym portfelem za kilka dni ... 😂
Dziewczyny, czy któraś z Was używała lub używa testerów poziomu LH Afrodyta? Jak to się sprawdza? Jestem ciekawa, znalazłam gdzieś na allegro i mnie zaintrygowało.
Babulka lubi tę wiadomość
-
KaJa już oficjalnie możesz mi wpisać 🐵, ale zostaje tu z Wami też do końca, żeby zobaczyć jutrzejszy wysyp kreseczek i piękne przyrosty bet ❤️❤️
-
conte wrote:OMG!!! 3+5?
mega szok
ale nie większy jednak na tą pomyłkę w labo... bardzo współczuję ale zobacz, wszystko już toczy się prawidłowo 
Ja ostatnio mam trochę zapierdziel w pracy i nie mam na nic czasu, dziś zdałam sobie sprawę, że u mnie już 6dpo a ja zapomniałam o sikaniu na amen 😁 ale czuję, że to zapominalstwo odbije mi się pustym portfelem za kilka dni ... 😂
Dziewczyny, czy któraś z Was używała lub używa testerów poziomu LH Afrodyta? Jak to się sprawdza? Jestem ciekawa, znalazłam gdzieś na allegro i mnie zaintrygowało.
Pare osób sie wypowiadało, że to jest troche naciąganie ale nie zagłębiałam sie w temat ;p
Dla mnie to za drogi interes 😆 ale chętnie poczytam wasze opinie też😊24.03.21 ➡️ poronienie zatrzymane 8/12 tydz.
13.10.22 ➡️ II kreski
08.10.23 ➡️ II kreski 🍀
nick nieaktualny
-
Współczuję przeżyć, tym bardziej ze wynikały z pomyłki labo 😞 mam nadzieje ze od tej pory już wszystko pójdzie gładko☺️ Niestety stres i strach mimo, ze wiemy ze nie jest dla nas dobry to cały czas nam towarzyszy... to test ciążowy, beta, druga beta, serduszko, prenatalne pierwsze, kolejne, poród, maleństwo, nagle dziecko ma już 2 lata a my dalej boimy się tak samo jak przy teście ciążowym 😅 dlatego my babeczki jesteśmy takie silne i dajemy radę ✊ ty tez jesteś silna, wspaniale, że tak szybko wam się udało, teraz tylko dbaj o siebie i o maleństwo a wszystko będzie dobrze ❤️Babulka wrote:Na razie tylko senność, ale miałam ciężkie przeżycia, bo badałam betę, wyszedł spadek, oplakiwalam swoją stratę i modliłam się o cud do św Rity dwa dni a potem wyszedł mega wzrost. Lab zbadał ponownie próbki i okazało się, że wystąpił błąd analityczny i beta cały czas przyrastala. Do tej pory się nie pozbierałam i najchętniej przeniosłabym się w czasie do 2 trymestru. Albo przynajmniej do serduszka. Ciążę odkryłam w 11 dpo z bety, więc bardzo wcześnie
Nawet na sorze byłam, żeby ratowali mi tą ciążę ze "spadającą" betą. A pani dr powiedziala, ze cos jej tu nie pasuje, nie widać wprawdzie ciąży bo 13 dpo ale i poronienia nie widać i zaczelam drążyć. 😫 Ehh nie życzę nikomu takich przeżyć 😔
Babulka lubi tę wiadomość

[/url]