We wrześniu złote liście zwiastują dziecka przyjście🍁🍂🍄🤰👶
-
WIADOMOŚĆ
-
celina550 wrote:Ja nie wiem, czy nie odpuszcze. Nic nie czuję, nawet pół cycka, NIC się nie dzieje. Więc totalna olewka, szykuje sobie łzy na przyszły tydzień 😛
Mnie w tym cyklu cycki bolały tak, że po schodach chodzić było ciężko, i spać🙀 i co? I nic🤷🏼♀️ Więc nie nastawiaj się negatywnie bo jak widać nigdy pewności nie mamy;) -
Celina ja mam dobre przeczucia co do Ciebie😊 siknij jutro a co Ci zależy😁
Marti1984 lubi tę wiadomość
24.03.21 ➡️ poronienie zatrzymane 8/12 tydz.
13.10.22 ➡️ II kreski
27.06.22 ➡️ Moja tęczowa Maja jest już z nami💓 3760g/57cm
01.03.23 ➡️ zaczynamy starania o rodzeństwo👨👩👧👧❤
08.10.23 ➡️ II kreski 🍀
11.12.23 ➡️ prenatalne: zdrowy bobas👶
17.06.24➡️ Mikołaj 3680g/59cm♥️ -
KaJa wrote:Celina ja mam dobre przeczucia co do Ciebie😊 siknij jutro a co Ci zależy😁
Nic mi nie zależy, testów mam na pół roku gotowych 😃 ale z tymi wynikami ciężko mi uwierzyć że mogłabym zobaczyć cokolwiek na teście, więc totalny luz 🤷👰🏻M&M🤵🏻
06.22 ciąża biochemiczna (4+5) 💔
07.22 usunięcie jajowodu z ciążą pozamaciczną (6+5) 💔
24.02.23 🤰🏻 - FET ❄️4AA + naturalny cud 🍀
19.10.23 - nasze cuda świata- 2730 misi ❤️ i 2080 małego 💙
-
MojaMałaBlondyneczko wrote:Ja od przyszłego tygodnia już uciekam na zwolnienie 😛 i tak miałam się w pracy przenosić na inne stanowisko więc bez sensu chodzić 😉
UFF... dobrze to czytaćbo sama też mam zamiar zejść na l4 za 2 tyg🤭
Nigdy nie chodzę na zwolnienia to teraz jak jest taki powód to chciałabym porządnie wypocząćmyślę też o jakiś kursach
jakoś czas wolny by wypadało wypełnić 😅
Basia
26+3 💖 1300g
29+3 💖 1714g
34+3 💖 2500g
37+3 💖 3200g -
Czytoto wrote:Ależ nie ma się czym martwić, ważny jest przyrost ☺️ Nikt nie jest w stanie na 100% określić kiedy była owulka i zagnieżdżenie, głowa do góry 🙂
mysle ze pozno skoro 11dpo beta byla 12, wiec pewnie zagniezdzil sie ok 9-10 dpo
2019 💝👶💖
2021 💔
2022 💔💔
2023 💝👶💖
"Wszystkim głosić będę jak dobrotliwie obeszłaś się ze mną 💙" Nowenna Pompejańska -
Babulka wrote:Owulke to akurat wiem bo miałam monitoring 😅 wiec na 100% 15 dpo ale zagniezdzenie to nie wiadomo kiedy bylo
mysle ze pozno skoro 11dpo beta byla 12, wiec pewnie zagniezdzil sie ok 9-10 dpo
Póki co więc nie ma co załamywać rąk. Beta urosła ładnie i niestety pozostaje czekanie 😊Babulka lubi tę wiadomość
-
Marti1984 wrote:Póki co więc nie ma co załamywać rąk. Beta urosła ładnie i niestety pozostaje czekanie 😊
Dziewczyny nie sugerujcie sie objawami, bo ja w cyklach, w których mialam objawy nie zaszlam a w tym co zaszlam mialam zero objawów.
W poprzedniej ciazy tez nie mialam zadnych objawow po zaplodnieniu czy implantacji.2019 💝👶💖
2021 💔
2022 💔💔
2023 💝👶💖
"Wszystkim głosić będę jak dobrotliwie obeszłaś się ze mną 💙" Nowenna Pompejańska -
Kochane moje, jakie bierzecie kwasy omega?
Brałam jeden cykl estrovite skin i wydaje mi się ze dobrze na mnie wpłynęła, tylko forma podania mnie odrzuca, nie jestem w stanie tego przełknąć. Polecicie coś w tabletkach? ☺️ -
Czytoto wrote:Kochane moje, jakie bierzecie kwasy omega?
Brałam jeden cykl estrovite skin i wydaje mi się ze dobrze na mnie wpłynęła, tylko forma podania mnie odrzuca, nie jestem w stanie tego przełknąć. Polecicie coś w tabletkach? ☺️
Najlepsza forma to niestety ta najdroższa, czyli dha z alg 😃
Dobre są też dha z tranu, ale z prawdziwego tranu a nie oleju z ryb, pan tabletka ładnie to obrazuje co jest co i jak czytać składy. Niestety można znaleźć metale ciężkie w niektórych preparatach 😔Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2021, 17:26
Czytoto lubi tę wiadomość
👰🏻M&M🤵🏻
-
InaKarolina wrote:UFF... dobrze to czytać
bo sama też mam zamiar zejść na l4 za 2 tyg🤭
Nigdy nie chodzę na zwolnienia to teraz jak jest taki powód to chciałabym porządnie wypocząćmyślę też o jakiś kursach
jakoś czas wolny by wypadało wypełnić 😅
A co do czasu wolnego to zobaczysz jak on szybko zleci 😉😉😉InaKarolina lubi tę wiadomość
09.2019 synek 😍
28.09.2021 beta 715 💙
[/url]
-
Ja jakiś brałam z firmy NOW, zostało mi troche to sobie po 1-2 tabletki łykne w ciągu dnia ale to tak na luzie😂 żeby zjeść bo mi w szafce już miejsca brakuje😂
Britta lubi tę wiadomość
24.03.21 ➡️ poronienie zatrzymane 8/12 tydz.
13.10.22 ➡️ II kreski
27.06.22 ➡️ Moja tęczowa Maja jest już z nami💓 3760g/57cm
01.03.23 ➡️ zaczynamy starania o rodzeństwo👨👩👧👧❤
08.10.23 ➡️ II kreski 🍀
11.12.23 ➡️ prenatalne: zdrowy bobas👶
17.06.24➡️ Mikołaj 3680g/59cm♥️ -
Dzisiaj ja chyba potrzebuję kopniaka. Bo ta beta ładna i w ogóle i nawet się zaczęłam bezpiecznie cieszyć, a potem przypomniało mi się, że czekam na wyniki biopsji 🤦♀️ już nawet otworzyłam Google z zamiarem wpisania haseł : "rak i ciąża", ale chyba na moje szczęście tego nie zrobilam. Jestem z rodziny z bogatą historią rakową, więc moje myśli są naprawdę różne. I o ile naprawdę staram się myśleć pozytywnie, tak potem zderzam się ze ścianą 🤷♀️ Ot tak chciałam Wam troszkę pojojczec.
-
Marti1984 wrote:Dzisiaj ja chyba potrzebuję kopniaka. Bo ta beta ładna i w ogóle i nawet się zaczęłam bezpiecznie cieszyć, a potem przypomniało mi się, że czekam na wyniki biopsji 🤦♀️ już nawet otworzyłam Google z zamiarem wpisania haseł : "rak i ciąża", ale chyba na moje szczęście tego nie zrobilam. Jestem z rodziny z bogatą historią rakową, więc moje myśli są naprawdę różne. I o ile naprawdę staram się myśleć pozytywnie, tak potem zderzam się ze ścianą 🤷♀️ Ot tak chciałam Wam troszkę pojojczec.
-
Zagadka919 wrote:Wszystko będzie dobrze, zobaczysz ❤️❤️ ile jeszcze czekania na wynik?
A tego to nie wie nikt. Może tydzień. Może dwa. A może trzy 🤦♀️🤷♀️ -
KaJa wrote:Ja jakiś brałam z firmy NOW, zostało mi troche to sobie po 1-2 tabletki łykne w ciągu dnia ale to tak na luzie😂 żeby zjeść bo mi w szafce już miejsca brakuje😂
Ja biorę cały czas, dha są ważne! 😉👰🏻M&M🤵🏻
-
Marti1984 wrote:Dzisiaj ja chyba potrzebuję kopniaka. Bo ta beta ładna i w ogóle i nawet się zaczęłam bezpiecznie cieszyć, a potem przypomniało mi się, że czekam na wyniki biopsji 🤦♀️ już nawet otworzyłam Google z zamiarem wpisania haseł : "rak i ciąża", ale chyba na moje szczęście tego nie zrobilam. Jestem z rodziny z bogatą historią rakową, więc moje myśli są naprawdę różne. I o ile naprawdę staram się myśleć pozytywnie, tak potem zderzam się ze ścianą 🤷♀️ Ot tak chciałam Wam troszkę pojojczec.2019 💝👶💖
2021 💔
2022 💔💔
2023 💝👶💖
KaJa wrote:Ja jakiś brałam z firmy NOW, zostało mi troche to sobie po 1-2 tabletki łykne w ciągu dnia ale to tak na luzie😂 żeby zjeść bo mi w szafce już miejsca brakuje😂
-
celina550 wrote:Najlepsza forma to niestety ta najdroższa, czyli dha z alg 😃
Dobre są też dha z tranu, ale z prawdziwego tranu a nie oleju z ryb, pan tabletka ładnie to obrazuje co jest co i jak czytać składy. Niestety można znaleźć metale ciężkie w niektórych preparatach 😔 -
Czytoto wrote:Zrobiłam mały research i te tabletki są ogromne😱 nie ma czegoś w mniejszym rozmiarze? Takich dużych nie dam rady ☹️
Nie znam mniejszych niestety, ale lecytyna jest jeszcze większa 😃 jak ktoś ma problem z łykaniem tabletek, to chyba płynna wersja zostaje...👰🏻M&M🤵🏻