WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:A wiecie co mojego najbardziej peszy.... KOCICA ..
Chcoć ostatnio to ucieka do drugiego pokoju i tam sobie spi dopeiro później przychdzi sie położyc
Anka, czy Ty czasem z nami nie mieszkasz? nasz kocur jak odchodzi bzykanko, wychodzi z pokoju i wraca do swojego łóżeczka jak padamy ze zmęczenia
kooochany kiciur albo chowa się pod łóżko, chyba patrzeć już na to nie może
hahahahMILA, biedronka1982, celia lubią tę wiadomość
-
MalutkaEve wrote:Anka, czy Ty czasem z nami nie mieszkasz? nasz kocur jak odchodzi bzykanko, wychodzi z pokoju i wraca do swojego łóżeczka jak padamy ze zmęczenia
kooochany kiciur albo chowa się pod łóżko, chyba patrzeć już na to nie może
hahahah
Co do Kocicy - to później na drugi dzien z rana ssie mi ucho a mój mąz wtedy się śmieje i mówi ciesz się ze czego innego ci nie
ssieMalutkaEve, MILA, mała_mi lubią tę wiadomość
-
Tak nasza kociczka.. ta co na zdj jest też na początku siedziała i się przygladała ..ale chyba juz ma dosc skrzywilismy jej psychike
MalutkaEve, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Dziewczyny ale się uśmiałam z tego pytona... az mój stwierdził że za duzo wypiłam juz i ze nie trafie do łóżka
Co do Kocicy - to później na drugi dzien z rana ssie mi ucho a mój mąz wtedy się śmieje i mówi ciesz się ze czego innego ci nie
ssie
a mojemu małżowi gryzie włosy... na głowie hahaha
te koty to jednak podobne maja zachowaniaMILA lubi tę wiadomość
-
MILA wrote:Co do Kocicy - to później na drugi dzien z rana ssie mi ucho a mój mąz wtedy się śmieje i mówi ciesz się ze czego innego ci nie
ssie
aaaaahhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhaaa[/QUOTE]
Niestety dostaliśmy kota odstawionego od matki za wczesnie .. a raczej ktos wyrzucil.. miała około 4 tyg - i teraz tak ma że nie raz przychodzi z rana i dobiera się do ucha... ale juz jej mija -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nasza też jest psotka ..
Np..jak M na nią nakrzyczy to zawsze mu coś zbroi.. podryzie słuchawki, albo kabel od ładowarki
Ogólnie ma starsznie duzo energii ale tez ja kochamy
Hehe to teraz już wiem czemu tylko z głowyMILA, MalutkaEve lubią tę wiadomość