WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mała_mi wrote:Ania, biedronkowe preferencje juz znamy, ale ze tobie cycki w głowie to nowina
Sama się łapę za głowe..to to wino...to wszystko wina alkoholubiedronka1982, MILA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Biedronka ty sie lepiej jak biedronka z prawdziwego zdarzenia na plecach połóż i nogami i rękami przebieraj ha ha ha
Ania filmy XXX to już mi bokiem wyłażą cycki fiuty itp ehhhh ale czasem to fajnie byle nie przesadzać nie ? he he he he
Jak my to mówimy z moim - puść mu fikołki - he he ale jak mu puścisz to cię będzie chciał obracać i nie będziesz z nami tu winkiem się już upijac
Olegenek ty pościsz czy pijesz z nami ??Ania_84, MalutkaEve, biedronka1982, mała_mi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
My tam lubimy od czasu do czasu sobie obejrzeć XXX a co tam ..
A ostatnio wprowadziliśmy sobie urozmaicenie w postaci tańca przytulńca połączonego ze striptizkiemMILA, MalutkaEve, biedronka1982, celia lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:My tam lubimy od czasu do czasu sobie obejrzeć XXX a co tam ..
A ostatnio wprowadziliśmy sobie urozmaicenie w postaci tańca przytulńca połączonego ze striptizkiem
o ja cie pier....... zajebiozka !! no fikołki to my też często oglądamy ale striptiz to mu robiłam chyba ostatnio hmmmm jakies 10 lat temu he he heAnia_84, MalutkaEve lubią tę wiadomość
-
MILA wrote:o ja cie pier....... zajebiozka !! no fikołki to my też często oglądamy ale striptiz to mu robiłam chyba ostatnio hmmmm jakies 10 lat temu he he he
A czy Wasi też tak mają że najbardziej nachodzi ich ochota jak gotujecie bądź sprzatacie....
Ja po moim odrazu rozpoznam że mu s=coś chodzi po głowie.. a raczej gdzie indziej...
MILA, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMILA wrote:ale striptiz to mu robiłam chyba ostatnio hmmmm jakies 10 lat temu he he he
no i skąd brać motywację jak nie stąd i od Was?
ja też się ze striptizem opuściłam, trzeba coś ogarnąć
heheh
jesteście boooskieWiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2013, 20:48
Ania_84, Zemraa, celia lubią tę wiadomość
-
Jaj dziewczyny a ja jutro mam uczyć od 8:30-14... ciekawe czego ich naucze... a może jak się pisze na forum
MILA lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ania no raczej nieeee bo zazwyczaj mam taki wewnętrzny jakby to powiedzieć hmmm
wkurw że raczej nie podchodzi . Bo jak sprzątam to zazwyczaj się spiesze bo jednocześnie robię pincet czynności a pomiędzy nimi slyszę mamooooo a to, mamooooo a tamto itd itp
Ania_84 lubi tę wiadomość