WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
MILA wrote:Ania no raczej nieeee bo zazwyczaj mam taki wewnętrzny jakby to powiedzieć hmmm
wkurw że raczej nie podchodzi . Bo jak sprzątam to zazwyczaj się spiesze bo jednocześnie robię pincet czynności a pomiędzy nimi slyszę mamooooo a to, mamooooo a tamto itd itp
Mój zazwyczaj sie patrzy po czym ja się wkurzam że mi nie pomaga tylko sie lampi..a on na tao... jak ja kocham jak sie złościsz..a jesczze jak patrze prężysz.. wypinasz..itp to mnie to kreci ..nie raz to mam ochote mu przywalić wtedy patelnia..ale cześciej jakimś cudem rozprasza mnie i na tym kończy się sprzatanieMILA lubi tę wiadomość
-
MILA wrote:życia ANIU , ŻYCIA !!!!
.
.
.
..
A TAK W OGÓLE TO CZEGO UCZYSZ??
Technlogii informatycznych i komputerowego wspomagania terapii zajęciowejMILA lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Mój zazwyczaj sie patrzy po czym ja się wkurzam że mi nie pomaga tylko sie lampi..a on na tao... jak ja kocham jak sie złościsz..a jesczze jak patrze prężysz.. wypinasz..itp to mnie to kreci ..nie raz to mam ochote mu przywalić wtedy patelnia..ale cześciej jakimś cudem rozprasza mnie i na tym kończy się sprzatanie
u nas jest podobnie i co najwyżej kończę sprzątnie zamiatając dupą blat kuchenny hahaha
mam wypiekiMILA lubi tę wiadomość
-
biedronka1982 wrote:Heee???? A co to takiego? Bo oddzielnie slowa rozumiem, ale ta kombinacja mnie intryguje?
MILA lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ania_84 wrote:Ogólnie uczę , terapeutów, asystentki stom, farmaceutów i masażystów jak wykorzystwać komputer żeby im ułatwić życie
tak i za niedługo bedą nas komputery masować a nie fajni masażyściMalutkaEve, Ania_84, mała_mi lubią tę wiadomość
-
MalutkaEve wrote:u nas jest podobnie i co najwyżej kończę sprzątnie zamiatając dupą blat kuchenny hahaha
mam wypieki
Hehehe.. my mamy z tym problem bo kuchnia ma dwa okna - jedno wychodzi na dom teściów a drugie na sąsiadke ( monitoring) heheh..okno od teściów jest załatwione - ale jeszcze nie dopracowaliśmy naszego żywego monitoringu - choć mój M mówi że w końcu się wkurzy jej tylek w oknie wystawiMalutkaEve, MILA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MalutkaEve wrote:u nas jest podobnie i co najwyżej kończę sprzątnie zamiatając dupą blat kuchenny hahaha
mam wypieki
zamiatać dupą blat kuchenny .....ciekawe muszę wypróbować ..hihi
nie u nas to raczej nie da rady bo z babcią moją mieszkamy- nie daj boże jakby zobaczyła ...........Ania_84, MalutkaEve, celia lubią tę wiadomość
-
MILA wrote:tak i za niedługo bedą nas komputery masować a nie fajni masażyści
MILA lubi tę wiadomość
-
MILA wrote:Ania niech jej pytonem pomacha przez okno ha ha ha
MILA lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZemraa wrote:zamiatać dupą blat kuchenny .....ciekawe muszę wypróbować ..hihi
nie u nas to raczej nie da rady bo z babcią moją mieszkamy- nie daj boże jakby zobaczyła ...........
no to co? niech widzi, że się kochacieAnia_84 lubi tę wiadomość
-
A wiecie co mojego najbardziej peszy.... KOCICA ..
Chcoć ostatnio to ucieka do drugiego pokoju i tam sobie spi dopeiro później przychdzi sie położyc
MalutkaEve, celia lubią tę wiadomość