WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
MalutkaEve wrote:jestem jestem
jednym okiem patrzę bo mnie sen dopada
no i chyba sobie muszę frytki zrobić
sama nie wiem na co mam ochotę
Ja to nie mam na nic ochoty... Nerwa mam okropnego
P.s. Frytki tak, ale takie domowe, ze swoich ziemniakówMalutkaEve lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MalutkaEve wrote:ooo piwo
mniam
jaką rozmową? cos nie doczytałam?
Tak ze trzy strony temu cala historię.
Jutro do szefa jadę, bo mi się urlop wychowawczy skończył, i on straszny kombinator i nie chce mnie teraz przyjąć, nawet na te trzy miesiące, które musi. Poszlabym na bezrobocie, ale brakuje mi właśnie 3 miesiącu żeby zasiłek dostać.. -
nick nieaktualny
-
MalutkaEve wrote:no to faktycznie musisz koniecznie wynegocjować, bo szkoda, żeby przepadło..
a na powrót do pracy nie ma szans?
No niby są, ale dopiero za jakieś 3 miesiące, do tego czasu chce mnie na bezrobocie wysłać, ale ja nie do końca w to wierze skoro była gadka ze nie ms miejsca dla mnie... Wyśle mnie na to bezrobocie i potem szukaj wiatru w polu. Muszę go przycisnąć, żeby chociaż te trzy mirchy podciągnąć, dobre i to.
Brat przyszedł na piwoMalutkaEve lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymała_mi wrote:No niby są, ale dopiero za jakieś 3 miesiące, do tego czasu chce mnie na bezrobocie wysłać, ale ja nie do końca w to wierze skoro była gadka ze nie ms miejsca dla mnie... Wyśle mnie na to bezrobocie i potem szukaj wiatru w polu. Muszę go przycisnąć, żeby chociaż te trzy mirchy podciągnąć, dobre i to.
Brat przyszedł na piwo
a już wykorzystałas cały wychowawczy czy miałabys możliwosć przedłużyć? -
MalutkaEve wrote:a już wykorzystałas cały wychowawczy czy miałabys możliwosć przedłużyć?
Cały wykorzystałam. Chciałabym wrócić do pracy, no ale jak się nie da, to trudno... Nie będę się użerać z nikim. Za to 1000 zł które do ręki dostanejak policze dojazdy, to średnio mi się to będzie opłacać... A jeszcze dzieci komuś trzeba zostawić. Teraz juz jakiś czas siedzę w domu i tylko M zarabia, jakoś ciągniemy. Ja uwielbiam w domu siedzieć, no ale pare zł zawsze się przyda.
MalutkaEve lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymała_mi wrote:Cały wykorzystałam. Chciałabym wrócić do pracy, no ale jak się nie da, to trudno... Nie będę się użerać z nikim. Za to 1000 zł które do ręki dostane
jak policze dojazdy, to średnio mi się to będzie opłacać... A jeszcze dzieci komuś trzeba zostawić. Teraz juz jakiś czas siedzę w domu i tylko M zarabia, jakoś ciągniemy. Ja uwielbiam w domu siedzieć, no ale pare zł zawsze się przyda.
to faktycznie Maluszek jeszcze jeden by się przydał i nie musiałabys kombinować
działajcie!!!mała_mi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MalutkaEve wrote:czesć Kochana
co u Ciebie?
nowy cykl, nowe nadzieje?
E NOWY CYKL I KOLEJNA DEPRESJA, ALE SĄ TEŻ DOBRE WIEŚCI... 4 LUTEGO WIZYTA U GINKA, A JAK SIĘ NA NIM ZAWIODĘ TO PRĘDKO DO NOWEGO - UPATRZONEGO I POLECANEGO PRZEZ KOLEŻANKI, KTÓRY TWIERDZI, ŻE TERAZ PO 6 MIESIĄCACH STARAŃ JUŻ SIĘ LECZY A NIE CZEKA DO 12ZA WIZYTĘ BIERZE 150 ZŁ, ALE PODOBNO WARTO
MalutkaEve lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnutka wrote:E NOWY CYKL I KOLEJNA DEPRESJA, ALE SĄ TEŻ DOBRE WIEŚCI... 4 LUTEGO WIZYTA U GINKA, A JAK SIĘ NA NIM ZAWIODĘ TO PRĘDKO DO NOWEGO - UPATRZONEGO I POLECANEGO PRZEZ KOLEŻANKI, KTÓRY TWIERDZI, ŻE TERAZ PO 6 MIESIĄCACH STARAŃ JUŻ SIĘ LECZY A NIE CZEKA DO 12
ZA WIZYTĘ BIERZE 150 ZŁ, ALE PODOBNO WARTO
obyscie zaczęli robić badania jak my i zaszli w ciążę
hehehehe -
MalutkaEve wrote:obyscie zaczęli robić badania jak my i zaszli w ciążę
hehehehe
1) PLAMIENIE MIĘDZYMIESIĄCZKOWE
2) NISKIE TEMP
3) FL 11 DNI...
PEWNIE TRZEBA TO UREGULOWAC I BĘDZIE DOBRZE -
nick nieaktualnyAnutka wrote:MAM CO DO SIEBIE PEWNE PRZYPUSZCZENIA : ZA NISKI PROGESTERON - ZA WYSOKA PROLAKTYNA CZYLI KLASYKA
1) PLAMIENIE MIĘDZYMIESIĄCZKOWE
2) NISKIE TEMP
3) FL 11 DNI...
PEWNIE TRZEBA TO UREGULOWAC I BĘDZIE DOBRZE
a sprawdzałas prolaktynę?
moja była dwukrotnie przekroczona i już w czasie starań musiałam brać bromergon.. wysoka powoduje niepłodnosć.. -
nick nieaktualny