WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
Malutka dokładnie
ale bardzo ciezka sprawa z tym dzieciaczkiem. Teraz to juz mam dość starań i chciałabym chociaż sprawy pracy ustabilizować, ale to kolejny ciężki temat w naszym krajuMalutkaEve lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnutka wrote:CIAMK CIAMK AIAMK
NIE ŻEBYM CIAMKAŁA
ZMACZNA BAGIETKA
NIC JESZCZE NIESPRAWDZAŁAM... ALE PEWNIE TAK U MNIE BĘDZIE... JESTES ŻYWYM PRZYKŁADEM, ZE REGULACJA HORMONÓW ZDZIAŁA CUDA
ooo tak, trzeba żreć leki ale pomogło
i dalej muszę żreć..
ale czego sie nie robi dla Fasolki -
nick nieaktualnymała_mi wrote:Malutka dokładnie
ale bardzo ciezka sprawa z tym dzieciaczkiem. Teraz to juz mam dość starań i chciałabym chociaż sprawy pracy ustabilizować, ale to kolejny ciężki temat w naszym kraju
Ty sie nie spinaj i nie zabezpieczajbędzie co ma być
mała_mi lubi tę wiadomość
-
MalutkaEve wrote:ooo tak, trzeba żreć leki ale pomogło
i dalej muszę żreć..
ale czego sie nie robi dla Fasolki
ZOBACZYMY JAK TO ZE MNĄ BĘDZIE ???
DAJĘ OSTATNIA SZANSE OBECNEMU GINKOWI, ALE JAK NADAL BĘDZIE KAZAŁ CZEKAĆ TO NIE BĘDĘ SIĘ ZASTANAWIAĆ NAD ZMIANĄ I WALNĘ NOWEMU TEKSTEM O 13 MIESIĄCACH...Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2014, 19:51
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
MalutkaEve wrote:Ty sie nie spinaj i nie zabezpieczaj
będzie co ma być
Dokładnie tak robię
Anutka, ja sadze ze u ciebie to będzie to będzie pewnie jakas drobostka do wyleczenia. I będzie okej. Tylko trzeba najpierw zdiagnozować, wiec wal do innego gina, a jak już zajdziesz, to wróć do obecnego i nie omieszkam się mu powiedzieć co o nim myśliszMalutkaEve, Anutka lubią tę wiadomość
-
MalutkaEve wrote:a w czwartek ide do nowego ginka bo mój mnie wqrwia
mam nadzieję że z Fasolką wszystko ok... to już 2 tyg od ostatniego USG...
Dobrze jest na pewno :*
Nie stresuj się na zapasMalutkaEve lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MalutkaEve wrote:taki mam zamiar
idę w ogóle do faceta - pierwszy raz w życiuzawsze do babek chodziłam
Hehe a ja zawsze do facetów, jeśli nie liczyć jednego przypadkowego incydentui teraz się zastanawiam czy się nie przejść do jakiej pani ginekolog..
MalutkaEve lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MalutkaEve wrote:taki mam zamiar
idę w ogóle do faceta - pierwszy raz w życiuzawsze do babek chodziłam
JA TYLKO I WYŁĄCZNIE DO FACETA, NIE WYOBRAŻAM SOBIE, ŻE JAKAŚ KOBITKA MOGŁABY MI TAM ZAGLĄDAĆ, NIE OBCHODZI MNIE CO FACET SOBIE POMYŚLI O MOJEJ ***** ALE CO KOBIETA TO JUŻ INNA SPRAWA... KREPOWAŁOBY MNIE TO -
Anutka wrote:JA TYLKO I WYŁĄCZNIE DO FACETA, NIE WYOBRAŻAM SOBIE, ŻE JAKAŚ KOBITKA MOGŁABY MI TAM ZAGLĄDAĆ, NIE OBCHODZI MNIE CO FACET SOBIE POMYŚLI O MOJEJ ***** ALE CO KOBIETA TO JUŻ INNA SPRAWA... KREPOWAŁOBY MNIE TO
A idź, toś wymyśliła
Lekarz to lekarz, mnie interesuje jakie ma podejście do pacjenta i wiedzę. A zresztą w moim regionie to kobiet ginekologów jak na lekarstwo- same chłopy prawieMalutkaEve, Anutka lubią tę wiadomość
-
mała_mi wrote:A idź, toś wymyśliła
Lekarz to lekarz, mnie interesuje jakie ma podejście do pacjenta i wiedzę. A zresztą w moim regionie to kobiet ginekologów jak na lekarstwo- same chłopy prawie
U MNIE JEST 1 PANI GINELOKOG I TO NIEKONIECZNIE POLECANA
-
nick nieaktualnyciąża to jednak szczególny okres i chcę zobaczyć co powie inny lekarz, szczególnie jesli chodzi o badania ktore zleciła mi moja obecna i co do których mam wątpliwosci.
akurat wybrałam faceta tego konkretnego bo miał dobre opinie a ceny jak w gabinecie do którego chodzę obecnie no i pracuje w szpitalu jako ordynator a nie tylko w gabinecie..
no zobaczę w czwartek jak mnie przyjmie
mała_mi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny