WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
MalutkaEve wrote:ciąża to jednak szczególny okres i chcę zobaczyć co powie inny lekarz, szczególnie jesli chodzi o badania ktore zleciła mi moja obecna i co do których mam wątpliwosci.
akurat wybrałam faceta tego konkretnego bo miał dobre opinie a ceny jak w gabinecie do którego chodzę obecnie no i pracuje w szpitalu jako ordynator a nie tylko w gabinecie..
no zobaczę w czwartek jak mnie przyjmie
DMUCHAJ CHUCHAJ ... TEZ BYM TAK ROBIŁA
CHOCIAZ MAM WĄTPLIWOŚCI CZY BĘDZIE MI DANEWiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2014, 20:11
MalutkaEve lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MalutkaEve wrote:ciąża to jednak szczególny okres i chcę zobaczyć co powie inny lekarz, szczególnie jesli chodzi o badania ktore zleciła mi moja obecna i co do których mam wątpliwosci.
akurat wybrałam faceta tego konkretnego bo miał dobre opinie a ceny jak w gabinecie do którego chodzę obecnie no i pracuje w szpitalu jako ordynator a nie tylko w gabinecie..
no zobaczę w czwartek jak mnie przyjmie
Ooooo, szał
Ordynator i ma 'normalne' ceny... U nas ordynator prywatnie ma prawie trzy razy drożej niż gin do którego chodzę i który też jest znanym i polecanym przez pacjentkiMalutkaEve lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymała_mi wrote:Ooooo, szał
Ordynator i ma 'normalne' ceny... U nas ordynator prywatnie ma prawie trzy razy drożej niż gin do którego chodzę i który też jest znanym i polecanym przez pacjentki
nie wiem no pierwsza wizyta u niego z usg to 150 zł - no to chyba nie jest dużo..
kolejne usg sa droższe bo to juz genetyczne -
nooooo to z tego zestawu to ja potrzebuje cieple męskie kalesony,bo po ostatnich przygodach jeszcze kupić nie zdążyłam mężowi
A po ładowarkę starsza core przegonilamMalutkaEve, Anutka lubią tę wiadomość
-
mała_mi wrote:Ooooo, szał
Ordynator i ma 'normalne' ceny... U nas ordynator prywatnie ma prawie trzy razy drożej niż gin do którego chodzę i który też jest znanym i polecanym przez pacjentki
DZIEWCZYNY A DO JAKIEGO LEKAREZA POSŁAC MĘŻA ABY ŻOŁNIERZYKI ZBADAC ??? -
nick nieaktualnymała_mi wrote:nooooo to z tego zestawu to ja potrzebuje cieple męskie kalesony,bo po ostatnich przygodach jeszcze kupić nie zdążyłam mężowi
A po ładowarkę starsza core przegonilam
dobrze że masz kogo gonić
u mnie póki co tylko kot, ale spimała_mi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnutka wrote:MY MAMY LUDZKIEGO UROLOGA ORYNATORA, FAJNY FACET
DZIEWCZYNY A DO JAKIEGO LEKAREZA POSŁAC MĘŻA ABY ŻOŁNIERZYKI ZBADAC ???
seminogram jest płatny, ale prowizoryczne skierowanie wypisuje urolog
no chyba że sie iles tam czasu w klinice niepłodnosci sie leczy to wtedy jest chyba refundowaneAnutka lubi tę wiadomość
-
MalutkaEve wrote:nie wiem no pierwsza wizyta u niego z usg to 150 zł - no to chyba nie jest dużo..
kolejne usg sa droższe bo to juz genetyczne
No, ja prywatnie place 120 zł z usg, wiec to tak normalnie. Ostatnio zona brata meza(hahahaha) była u ordynatora priw i zapłaciła 280!!!!! Aaaaaa! -
wmy wklinice nieplodnosci dostalismy na 1 wizycie skierowanie na badanie nasienia
Anutka, MalutkaEve lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny