WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja korka włożyłam coby krwawienie zatamować i też spać idę..26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 37 ‘single ready to mingle’
💊 Euthyrox N 25 -
o dzień dobry, mam nadzieję, że u mnie będzie lepszy niż noc. Tak kaszlałam, że myślałam,że płuca zostawię poza ciałem. Nie chcę brać żadnych leków, ale dziś koleżanka poleciła mi Prenalen, dla kobiet w ciąży to kazałam swojemu już sobie kupić, bo widać że natura sama mi tu nie pomoże. Jeszcze trochę i będę sikać na zmianę herbatą z cytryną, sokiem malinowym i mlekiem z miodem
Poza tym to nuda. Mam dość. Dziś przynajmniej są ludzie w domu to nie muszę latać od pieca do pieca żeby palić.Będę leżeć i się użalać nad sobą. \Jutro mama Małża robi imieniny, to przyjdzie rodzina i aż się boję, bo chyba nikt z nich nie wie o dzidzi. Eh...MalutkaEve, cedr697 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydzień dobry
już nie mogę doczekać się końca dnia
Kajoni powiedz mi czy zbiera Ci na wymioty podczas mycia zębów?
ja od kilku dni obserwuje taki objaw i niestety mam z tym straszny kłopot...
podobno to świadczy o dziewczynceale od początku mam przeczucie że to będzie córcia
Kajoni, Martuśka, kierzynka, mała_mi, cedr697 lubią tę wiadomość
-
MalutkaEve wrote:dzień dobry
już nie mogę doczekać się końca dnia
Kajoni powiedz mi czy zbiera Ci na wymioty podczas mycia zębów?
ja od kilku dni obserwuje taki objaw i niestety mam z tym straszny kłopot...
podobno to świadczy o dziewczynceale od początku mam przeczucie że to będzie córcia
haha rozbawiłaś mnie, bo dziś to samo napisała mi koleżanka. Zapytała czy wymiotuję, a ja na to że ani razu póki co. Bo podobno na chłopaka się wymiotuje (bo ona ma już syna i rzygała bardzo a teraz jest w drugiej ciąży i nic). I jej koleżanki dwie wymiotowały i będą mieć chłopców, to na odwrót jak u Ciebie
Ja kupiłam teraz nową pastę i mi krwawią dziąsła po niej. Na wymioty mnie nie bierze, ale dalej jestem chora i znowu puściła mi się krew z nosa dziś, już po raz 3 przeciągu kilku dni:/MalutkaEve lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKajoni wrote:haha rozbawiłaś mnie, bo dziś to samo napisała mi koleżanka. Zapytała czy wymiotuję, a ja na to że ani razu póki co. Bo podobno na chłopaka się wymiotuje (bo ona ma już syna i rzygała bardzo a teraz jest w drugiej ciąży i nic). I jej koleżanki dwie wymiotowały i będą mieć chłopców, to na odwrót jak u Ciebie
Ja kupiłam teraz nową pastę i mi krwawią dziąsła po niej. Na wymioty mnie nie bierze, ale dalej jestem chora i znowu puściła mi się krew z nosa dziś, już po raz 3 przeciągu kilku dni:/
kurde na szczęście nie wymiotuję ale mnie ciągnie strasznie
mam nadzieję że to przejdzie
ja czuję że dziewczynka bo obserwuje tez inne objawy
moj lekarz tez ma swoja teorię
zresztą nie ma to znaczenia i jak dla mnie może byc i synuś
szkoda że nie mozna nie myc zębówKajoni lubi tę wiadomość
-
ja słyszałam, że będzie chłopiec:
- jak włosy szybko odrastają na nogach
- jak cera się poprawia
- jak się wymiotuje
- jak się nie ma smaka na słodkie tylko kwaśne i ostre
i coś tam jeszcze z kształtem brzucha.
Ha ha ha wierzysz?MalutkaEve, cedr697 lubią tę wiadomość
-
co do nóg, to ja w ciąży nie jestem a włosy odrastają
a moja szwagierka wymiotowała jak kot do 4 miesiąca i mam chrześniaczkę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2014, 11:33
MalutkaEve, Kajoni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Eve trzeba przestać myć!
MalutkaEve lubi tę wiadomość
-
Martuśka wrote:co do nóg, to ja w ciąży nie jestem a włosy odrastają
a moja szwagierka wymiotowała jak kot do 4 miesiąca i mam chrześniaczkę
Koleżance lekarz na usg powiedział, że będzie syn i do końca 6 miesiąca myślała, że będzie syn. Poszła na kolejne badanie to się okazało, że dziewucha i to dwie. Surprise...!
Dowiesz się jaka płeć przy porodzieMalutkaEve lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kajoni wrote:no właśnie, bądź tu mądry.
Koleżance lekarz na usg powiedział, że będzie syn i do końca 6 miesiąca myślała, że będzie syn. Poszła na kolejne badanie to się okazało, że dziewucha i to dwie. Surprise...!
Dowiesz się jaka płeć przy porodzie
hahaha dobre, to miała mega niespodziankę
-
nick nieaktualnyKajoni wrote:no właśnie, bądź tu mądry.
Dowiesz się jaka płeć przy porodzie
nie widział ciąży bliźniaczej?
co to za konował?
-
także laski żyjecie w niepewności
a tu przy porodzie okaże się że są 3!!!!
MalutkaEve, Kajoni, mała_mi lubią tę wiadomość
-
Martuśka wrote:Eve trzeba przestać myć!
Albo, albo! Jak kiedyś oglądałam odcinek "Glee". I tam jest jedna laska, która gra taką z lekka głupią. I był odcinek coś z dentystą i robił im wszystkim sprawdzanie zębów. I ona miała przepaskudne zęby i ten dentysta się jej pyta, czy ona myje zęby. A ona na to, że nie, bo płuka je kisielem, bo jest pewna że dr Oetker jest dentystą, skoro jest dr.może zastosuj taką technikę
MalutkaEve, Martuśka, mała_mi, cedr697 lubią tę wiadomość
-
MalutkaEve wrote:nie widział ciąży bliźniaczej?
co to za konował?
może się schowało jedno na drugim, nie wiemdobrze, że to chociaż trochę wcześniej wyszło a nie w czasie porodu.
Rodzisz sobie, wszystko spoko, dziecko wylazło, Ty już happy bo masz z głowy a tu lekarz mówi, chwileczkę, widzę drugą główkę, proszę przeć hahaha zdarza sięMalutkaEve, Martuśka lubią tę wiadomość