WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKajoni wrote:może się schowało jedno na drugim, nie wiem
dobrze, że to chociaż trochę wcześniej wyszło a nie w czasie porodu.
Rodzisz sobie, wszystko spoko, dziecko wylazło, Ty już happy bo masz z głowy a tu lekarz mówi, chwileczkę, widzę drugą główkę, proszę przeć hahaha zdarza się
nie no, ale przeciez widać na usg ile tego tam jest... ja oprócz małego bajtla nic tam więcej nie widziałam
i proszę mnie nie straszyć -
Kajoni wrote:właśnie! jedz jabłka to się "same" umyją. Tylko gryź całą szczęką.
Albo, albo! Jak kiedyś oglądałam odcinek "Glee". I tam jest jedna laska, która gra taką z lekka głupią. I był odcinek coś z dentystą i robił im wszystkim sprawdzanie zębów. I ona miała przepaskudne zęby i ten dentysta się jej pyta, czy ona myje zęby. A ona na to, że nie, bo płuka je kisielem, bo jest pewna że dr Oetker jest dentystą, skoro jest dr.może zastosuj taką technikę
tarzam się ze śmiechuKajoni lubi tę wiadomość
-
MalutkaEve wrote:hahahaha
uśmiałam się
najlepiej byłoby alko pić żeby odkazić, ale też nie można
same przeszkodyMalutkaEve lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKajoni wrote:możesz płukać i wypluwać. Ja tak chyba teraz zrobie na moje gardło bo już nie mi nie pomaga. Mam wino z róży czerwonej, genialne do płukania, zawsze się połykało a teraz będę pluć do umywalki, ale może mi pomoże, bo już mnie trafia:/
jak to wino do umywalki??!! zwariowałaś?? tak marnować??!! -
MalutkaEve wrote:jak to wino do umywalki??!! zwariowałaś?? tak marnować??!!
będę sobie tłumaczyć, że takie wymemłane w gębie z bakcylami to wcale nie jest takie dobre
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2014, 11:48
MalutkaEve lubi tę wiadomość
-
matka nie moge tego czytać, WINO WYPLUC DO UMYWALKI, kochana wypluj do butelki
sie nie zmarnuje
MalutkaEve, Kajoni, mała_mi, cedr697 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Eve zawsze możesz byc pierwsza
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kajoni to przez to płukanie winem
-
mój mąz też mówi że dwa za jednym razem i z głowy
MalutkaEve, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Martuśka wrote:kajoni to przez to płukanie winem
tylko żeby nie łazić co chwilę po ciepłą herbatę zrobiłam z kubku termicznym, a on duży, duży...
a mój też mówi, że nie ma nic przeciwko bliźniakom, cwaniak jeden. I mówi: "ooo nie chciałabyś aby dwa takie szkrabiki sobie razem hasały?". Jaki on słodki i uroczy, pójdzie do pracy i będzie miał gdzieś :]Martuśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKajoni wrote:hehe jeszcze nie płukałam, wypraszam sobie:P
tylko żeby nie łazić co chwilę po ciepłą herbatę zrobiłam z kubku termicznym, a on duży, duży...
a mój też mówi, że nie ma nic przeciwko bliźniakom, cwaniak jeden. I mówi: "ooo nie chciałabyś aby dwa takie szkrabiki sobie razem hasały?". Jaki on słodki i uroczy, pójdzie do pracy i będzie miał gdzieś :]
Kajoni kiedy masz prenatalne? tam wszystko sie okaże a nawet płeć