WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
MalutkaEve wrote:Kajoni kiedy masz prenatalne? tam wszystko sie okaże a nawet płeć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2014, 12:09
-
i wszystko się wyjaśni, ile szkrabków się zrobiło
Kajoni lubi tę wiadomość
-
ale bys chyba oszalała ze szczęśćia...
gdybys 5 miała to wiesz, 1 moge przygarnąć -
nick nieaktualnyKajoni wrote:może się schowało jedno na drugim, nie wiem
dobrze, że to chociaż trochę wcześniej wyszło a nie w czasie porodu.
Rodzisz sobie, wszystko spoko, dziecko wylazło, Ty już happy bo masz z głowy a tu lekarz mówi, chwileczkę, widzę drugą główkę, proszę przeć hahaha zdarza sięa pozniej była niespodzianka...podobno najlepiej zareagował moj ojciec, mało nie zemdlał
-
wcale mu sie nie dziwie
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mój mężczyzna niestety dziś daleko, nadrobimy w tygodniu następnym
-
nick nieaktualny
-
http://torebunia.pl/24570,Zobacz_jak_maz_zalatwil_zone_-_Strach_sie_bac
Laski uważajcie na bieliznę, metki i ulubione dania:PJus1985 lubi tę wiadomość
-
wcinam ostatniego migdała i daje nogę. Idę z psinka na podwórko, trzeba sie troszkę dotlenić
buziaki :*
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hej dziewczynki
mnie dzs aura dopadla nie bardzo.. siedze i rycze.. co jakis czas, ogolnei czuje sie do dupska.. na dodatek daleko od małzykadopeiro jutro go zobacze.. a kociczki ipieska..ehh moze w nasepnym tyg .. tak mi sie teskni za nimi
najpierw bolalo mnie w klatce.. pozniej mialam jakies dusznosci, poznije plakalam, nastenie łeb mnie rozbolal i znowu ryczlam..a teraz slysze jak mi ciagle cs jezdzi po brzuchu ..dobrze z enie jestem w gosciach bo by mysleli ze albo nie jestem najedzona alb ze prykalm..
te choroby niezle mi sie daja we znaki..ehh niech juz sie skoncza..i wreszcie zebym mogla ormalnie funkcjonowac..
noo i na dodatek nawet wina nie moge sie napic... buu