WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dokładnie zreszta u kobiet jest łatwiej..bo jak cos jest za duze czy za małe da sie skorygoewac lekami ..
Anutka, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
wystraszyłyście mnie ostatnio TSH... odgrzebałam swój wynik z 2010 roku i 3,48... brrrr a Ania mówiła, że mniej niż 2 powinno być...
w 24 dc gdy będe robić powtórne hormonu to wrzucę też TSH do zestawuWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2014, 19:24
-
Anutka chodzi o to ze z TSH wysokim tez zajdziesz w ciaze ale w jakis sposobmoze sie rzyczynic do problemow z tym zwiazanych .. warto to sprawdzic..bo mi popodaniu lekow na obizenie tsh odrazu wrocily cykledo norm..a przynjamneijzaczely wystepowac
A wynikamisie nie przejmuj
nawet akcos jest za duze nie raz wystarczy miesiac dwa pobrac leki i masz efektAnutka lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Anutka chodzi o to ze z TSH wysokim tez zajdziesz w ciaze ale w jakis sposobmoze sie rzyczynic do problemow z tym zwiazanych .. warto to sprawdzic..bo mi popodaniu lekow na obizenie tsh odrazu wrocily cykledo norm..a przynjamneijzaczely wystepowac
A wynikamisie nie przejmuj
nawet akcos jest za duze nie raz wystarczy miesiac dwa pobrac leki i masz efekt -
Anutka jestescie blizej niz dalej pomysl tak.. u meza wsio wyszlo ok .. u ciebie pewnie tez wyjdzie..a jeszcze kilka miesiecy temu nic nie wiedzieliscie
wiec spokojnieAnutka lubi tę wiadomość
-
I nie czytaj w wujku google za duzo
bo zapewne poczytalas o normachji co sie z tym wiaze jesli jest podwyzszone i dlatego wszytsko ci sie snilo..nasz umysl po porstu wyłapuje takie rzeczy odzwierciedla nasze emocje w snach
Anutka lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:I nie czytaj w wujku google za duzo
bo zapewne poczytalas o normachji co sie z tym wiaze jesli jest podwyzszone i dlatego wszytsko ci sie snilo..nasz umysl po porstu wyłapuje takie rzeczy odzwierciedla nasze emocje w snach
co jeszcze powinnam zbadac ??
- PRL
- TSH
- FSH
- LH
- Estroadiol
mam zamiar te zrobic i trudno, że 150 zł pójdzie -
Ania_84 wrote:Anutka jestescie blizej niz dalej pomysl tak.. u meza wsio wyszlo ok .. u ciebie pewnie tez wyjdzie..a jeszcze kilka miesiecy temu nic nie wiedzieliscie
wiec spokojnie -
wg mnie jedyne co mozesz jeszcze zbadac to progesteron po owulce domniemanej .. i usg
Anutka lubi tę wiadomość
-
no widzisz
wiec juz blizej niz dalej i na pewno wsio wyjdzie dobrze
oki ja zmykam wracam do mezusiakaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya ja mam gdzies google, niektore dziewczyny maja duzo wyzsze TSH i zachodza w ciaza i na dodatek rodza zdrowe dzieci...przez jakis czas sie zastanawiałam czy to dobry wynik ale skoro w klinice nie zwrocili na to uwagi to myske, ze jest dobre, wazne ze nie jest powyzej 4...Anutka jesli boisz sie to powtorz wynik i skonsultuj z lekarzem. moze da Ci mała dawke leku na obnizenie.
Unlike lubi tę wiadomość