WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
kaarolaa wrote:a ja mam gdzies google, niektore dziewczyny maja duzo wyzsze TSH i zachodza w ciaza i na dodatek rodza zdrowe dzieci...przez jakis czas sie zastanawiałam czy to dobry wynik ale skoro w klinice nie zwrocili na to uwagi to myske, ze jest dobre, wazne ze nie jest powyzej 4...Anutka jesli boisz sie to powtorz wynik i skonsultuj z lekarzem. moze da Ci mała dawke leku na obnizenie.
naczytałam się głupot, że moge mieć niedoczynność tarczycy... jestem śpiąca i zmiechęcona...Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2014, 20:58
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
Anutka Paula zaszła w ciaze z tsh 7,18 czy jakos tk.. dostała leki i jest wszytsko wporzadku.. TSH warto zrobic co jakis czas kontrolnie ..nawet dla samej siebie.. a niedoczynnos c nawet jelsi nie jest przeciez wyrokiem jakims ja mam ja od 10 lat i jest ok
wazne zeby w razie co po porstu wzias c lek i odpowiednio zareagowac.. nie masz czym sie az tak stresowac.. penwie wyjdzie w normie skoro mialas je wnormie..
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
A wujka google to ty lepiej zamknij..bo tylko mozna sobie głupot nawkrecac
kaarolaa, mała_mi, Unlike lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej Gwiazdy
Wiecie co, zaglądam na ciążowy watek i tak jakoś mi tam dziwnie... Nie wiem dlaczego, może przez to ze bardzo mało są poruszane inne tematy jak sama ciąża, usg itd... Wiem ze to po to są ciążowe watki, ja chyba jakas inna jestem, bo chciałabym czasem porozmawiac(jak na wieczornicy) o wszystkim i o niczym...
Anutka hejwidzę ze się ostro wzięłaś za siebie. Super
trzymam kciuki za dobre wyniki.
Ania_84, Martuśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ania_84 wrote:Mała bo my tu uzalezniamy
No przecież ze tak
ja to tutaj korzenie zapuscilam i pewnie tutaj zostanę. Dużo dziewczyn gdzieś zaginęło, ale może się jeszcze pokażą. Kajoni zaś przepadła, cedr ostatnio wpada, Paszczakin raz na milion lat, Amaranta była ale sie zmyła.... O Biedronce nie mowie, bo to zdrajczyni jestNezumi, Amela, Jus, Mila... Izabelka przepadła... Japoneczka jest uratowana ostatnim postem
kto tam jeszcze? O kim zapomniałam?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
biedrona wrote:E no, qwa, bez takich mi tu! Incognito jestem!
I tak Was ciagle mam na oku, wiec uwazajta!
No nie mowie ze zdrajczyni
I tak cię kocham
Karola, trzeba bylo poczekać do prima apriliskaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:mama sie smiała, ze mi sie za bardzo na swiat spieszyło, miałam sie urodzic dopiero 10 maja
ale chociaz co kilka lat urodziny obchodze w Wielkanoc, rok temu tak było, 14 tez i roczek
mama mnie 3 dni rodziła, masakra...
Toś się rzeczywiście pospieszyla
Dobranoc paniom, do jutrakaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dobranoc laseczki