WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
Zyje zyje
powoli wracam do pionu po nieprzespanej nocy hihihi
i planuje jakies spa w krakowie po wizycie z mezem u tego lekarza zeby nas odstresowactylko nie wiem wogole gdzie cos fajnego w Krakowei mozna znalesc
-
Hey Hello
spać mi się chce strasznie, a muszę w pracy siedziec do 15.30 i mam nadzieję że będzie spokojniedo tego jeszcze mnie cycki bolą, a szczególnie mnie coś kłuje jeden i mam nadzieję ze to nic poważnego.
a tak poza tym to kawka wypita, plotki wyczytane (pudel) i trzeba się zabierać do pracy -
mała_mi wrote:No przecież ze tak
ja to tutaj korzenie zapuscilam i pewnie tutaj zostanę. Dużo dziewczyn gdzieś zaginęło, ale może się jeszcze pokażą. Kajoni zaś przepadła, cedr ostatnio wpada, Paszczakin raz na milion lat, Amaranta była ale sie zmyła.... O Biedronce nie mowie, bo to zdrajczyni jestNezumi, Amela, Jus, Mila... Izabelka przepadła... Japoneczka jest uratowana ostatnim postem
kto tam jeszcze? O kim zapomniałam?
jestem kochana! co ja widzę w suwaczku! matko jedyna, chyba muszę tu częściej zaglądać!
Jak byłam na ciążowym wątku to jedna z dziewczyn pisała, ale to będzie może ze 2 tyg temu, że MalutkaEve miała iść na prenatalne. Od tego czasu cisza i jednej z nich napisała na priv, że przeżywają bardzo ciężkie chwile i muszą dojść do siebie. Niestety nic więcej nie napisała, może wyszło (oby nie!!!!) coś nie tak z tymi badaniami.
Ja byłam w poniedziałek na usg, mały ma 16cm od głowy do pięt, no i raczej będzie chłopakwiercił się strasznie. Poza tym pracuję, edukuję się, czekam na wiosnę. Trzymam kciuki za Was dziewczyny, oby wszystkie badania się poprawiły :*
mała_mi, biedrona lubią tę wiadomość
-
Kajoni wrote:hej hej, ja zaraz muszę mykać do pracy, a tak mi się nie chce
Ja już niestety siedzę i spokojnie popijam kawkę. Wokół mnie straszny chaos bo drugi przypadek ASF... każdy lata w popłochu.. a ja... ja mam wyebane na to. Mam ważniejsze problemy. -
hej laski, po wczorajszym monitoringu wyszlo ze w lewym jajniku pecherzyk 18 mm prawy niestety spisujemy na straty... pecherzyki produkuje ale nie takie jakie powinny byc. endo 5,6 wiec male, w piatek powtorka USG i sprawdzenie czy peknie i BADANIE AMH!!!!!!
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczynki
Martuska spokojnie mam nadzieje ze AMH wyjjdzie ok
A cod os pisywania na straty.. to podam ci przyklad
Turkawka AMH i inne badania wskazywaly byly tak niziutkie ze nie dawali jej szans - jest w ciazy
Ewelka ktora nei raz tu tez sie ujawniala po poronieniu i pozamacicznej nie miala jednego jajowodu lewego a na tym jajniku maia dominujacy pecherzyk- spisali na straty bo przeciez nie mialo racji sei udac skoro na poleej stonie byl pecherzyk a tam nie bylo jajowodu teraz jest w 6 tyg ciazywłasnie z tego co spisali na straty
wiec główka do ggóyna pewno wszytsko sie ulozy
jestesmy silne i musimy walczyc
Kajoni ciesze sie ze maluszek jest zdrowiutkiiruchliwy
Maka - co do znecania sie...to ja mam jedna teorie- nikt ni emaprawa sie znecac nad nikim i ja bym po porstu od meza odeszla jakby sie znecal nademna ;/Martuśka lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny dzis mam dzien relaksu ide do koszmetyczki i fryjerra- wreszcie ..boostatnio musielismyprekladac
wiec mam zamair zrobic sie na Bóstwo..maz jak wroci z pracy to mam zamiar mu zrobic masazyk
plus kolacja.. duszone miesko, sałatka z rucoli i albo ryz allbo ziemniaczki
a do tego mamy zamiar wychlac wino:D
mała_mi lubi tę wiadomość
-
dzieki kochana za wsparcie :*
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Martuśka wrote:dzieki kochana za wsparcie :*
bedzie gites
moze wystarczy dac jeszcze jakis lek
zeby wspomoc
Wiem ze czekanie jest najgorszeale jesli nawet wyniki nie beda powalajaca- w co watpie
tto zawsze mozna jakos podejsc inaczej do leczenia bo bedziesz wiedziala na czym stoisz
Dzis zapodaj sobie dzien relaxu:) napij sie z nami wrieczorkiem winczacha -
Maka a i jeszcze jedno.. mi kiedy tata powiedzial tak
Pamietaj nikt nie ma prawa cie uderzyc.. ja nigdy nie podniosłem na ciebie reki - tylko rodzice moga w jakis sposob uderzyc ..choci tego nie pochwalam..wiec jesli ktokolwiek na ciebei podniesie reke to po pierwsze mu oddaja po drugie po porstu od tej osoby sie odetnij.. bo najwazniejszy jest szacunek do samego siebie
i tego sie trzymam
mała_mi, kierzynka lubią tę wiadomość
-
Mała a moze zjedz herbatniczkow albo sucharkow podobno pomagaja i slyszalam ze chyba imbir czy cos na ciazowe dolegliwosci
No to malucch ci daje niezle popalicmoze sie połóz ?? chyba ze w pracy jestescie
-
Ania_84 wrote:Maka a i jeszcze jedno.. mi kiedy tata powiedzial tak
Pamietaj nikt nie ma prawa cie uderzyc.. ja nigdy nie podniosłem na ciebie reki - tylko rodzice moga w jakis sposob uderzyc ..choci tego nie pochwalam..wiec jesli ktokolwiek na ciebei podniesie reke to po pierwsze mu oddaja po drugie po porstu od tej osoby sie odetnij.. bo najwazniejszy jest szacunek do samego siebie
i tego sie trzymam
Ja znając mnie też bym sobie na to nie pozwoliła.. Ale ona się tłumaczy, że mają dwójkę dzieci... Dzieci mają swoje pokoiki, jakiś tam harmonogram.. przedszkole, szkoła.. Ona nie ma za bardzo gdzie pójść. Musiałaby wyjechać z wioski i wynająć jakieś mieszkanie... Na co jej nie stać bo nie pracuje. On ją ciągle wyśmiewa że jest nikim. Psychicznie znęca się nad nią od dawna.. a ostatnio był "pierwszy raz"..