WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
ja na szczescie w swoim otoczeniu nie mam przypadkow przemocy fizycznej jesli chodzi o bicie dzieci czy zony/meza. Ale jest wiele takich kobiet, ktore bardziej sie boja zycia na wlasny rachunek, w sensie wysprowadzenia sie z domu, nie raz na ulice bo nie maja sie gdzie podziac niz bicia przez meza/partera. Ja osobiscie poinformowalabym rodzine meza co wyprawia i jaja mu urwala, niechby tylko sprobowal na mnie reke podniesc
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:dziewczyny z Krakowa mam prosbe mozecie mi polecic jakis salon.. wiecei spa masaze ?? bo chce pojsc z moim jak bedziemy
oki zmyakm do fryzjerapochwale sie jak wroce
Buziaki
Kochana ja CI nie pomogę bo nie chadzam choć z chęcią bym się przeszła -
Ania_84 wrote:dziewczyny z Krakowa mam prosbe mozecie mi polecic jakis salon.. wiecei spa masaze ?? bo chce pojsc z moim jak bedziemy
oki zmyakm do fryzjerapochwale sie jak wroce
Buziakia tak to nie mam pojecia co jest w krakowie, bo ja spa nie bardzo lubie, a mieszkam na peryferach krakowa, sorry, to sie nazwaja suburbia-przedmiescia-elita tam mieszka hahaha i mnie do tych wszystkich salonow w centrum krakowa jest nieco za daleko aby sie tam bujac
mała_mi, AnBe, Martuśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKajoni wrote:........sorry, to sie nazwaja suburbia-przedmiescia-elita tam mieszka hahaha i mnie do tych wszystkich salonow w centrum krakowa jest nieco za daleko aby sie tam bujac
hahah to żem się dowiedziała żem jest też elita
Martuśka lubi tę wiadomość
-
AnBe wrote:hahah to żem się dowiedziała żem jest też elita
to sa suburbia
Krakow ale nie krakow. ale co tam, witam wsrod elity krakowskiej
AnBe lubi tę wiadomość
-
Kajoni wrote:ja na szczescie w swoim otoczeniu nie mam przypadkow przemocy fizycznej jesli chodzi o bicie dzieci czy zony/meza. Ale jest wiele takich kobiet, ktore bardziej sie boja zycia na wlasny rachunek, w sensie wysprowadzenia sie z domu, nie raz na ulice bo nie maja sie gdzie podziac niz bicia przez meza/partera. Ja osobiscie poinformowalabym rodzine meza co wyprawia i jaja mu urwala, niechby tylko sprobowal na mnie reke podniesc
No właśnie o to chodzi, że ona mieszka w jego domu.. a jemu cała rodzina wymarła na raka;/ Jest sam. -
nick nieaktualny
-
AnBe wrote:aaaaaaaaaaaa no to przepraszam żem z buciorami w progi elity weszła
mnie tam do elity nie ciągniespoksik
ja za to mieszkam z dala od smogu, smrodu ulicznego, blisko Parku Ojcowskiego
park ojcowski, bylamfaktycznie, pewnie tam mniej zanieczyszczen, ale co zauwazylam, jak sie idzie do mnie do domu, to droga ktora odchodzi od glownej jest z dwoch stron oslonieta drzewami i zawsze jak schodze z glownej to u nas sie robi chlodniej, z reszta jest duzo drzew, sami mamy las kolo domu, to u nas tez ten stopien zanieczyszczenia jest mniejszy od centrum i wydaje mi sie ze sporo
AnBe lubi tę wiadomość
-
jestem, właśnie przyjechałam z ośrodka z bilansu... To była ciezka podróż(10 min w jedna stronę aż
) cala drogę skupialam się na oddychaniu, szyba otwarta w samochodzie zeby mnie nie mdlilo...
Martuśka lubi tę wiadomość
-
:* dobry !
kierzynka lubi tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 37 ‘single ready to mingle’
💊 Euthyrox N 25 -
nick nieaktualny
-
oooo ktoz to do nas zawital
japoneczka, amela :*
amela lubi tę wiadomość
-
Ja tez się martwie , mam nadzieje ze wszystko u niej dobrze i niebawem się do nas odezwie
Kochana powiedz mi jak się czujesz ?
Martuska hej, co słychać ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2014, 22:19
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
amela dlugo by opowiadac, fasolki nadal nie ma, 2 cykl z CLO, w piatek kolejny monitoring i badanie AMH- rezerwy jajnikow.
a jak Wy sie czujecie? -
Hej kobitki
ja doepir wrocilam po pracy fryzjer po fryzjerze prac a po pracy wizyta u tesciow
amela lubi tę wiadomość