WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
A bo zadzwoniłam żeby się dowiedzieć co i jak.. a ta zaczęła wypytywać o jakieś badania o których w ogóle nie miałam pojęcia.. I mówię jej, że p. dr nawet w tym 26 dc (od razu) bez tych badań chciała żebym się poddała HSG... To już nic nie gadała.. Tylko że mam się zgłosić 20 min wcześniej i naczczo.. Nie wiem co o tym myśleć.
-
pracuję w administracji osiedla w spółdzielni mieszkaniowej.
Ale mnie teraz wkurzyła baba jedna... na jednym z budynków nie ma wody i ciągle to tam reperują, a ta do mnie dzwoni i mnie pyta kiedy woda będzie to jej mówię że nie wiem bo jeszcze to reperują i mozliwe że do wieczora nie będzie. Ta mnie pyta "czyli jest możliwość że do jutra rano?" to jej odpowiedziałam że możliwe. A ta na mnie się drze że się z niej śmieję głupia i krzyczy że ma dowody bo mnie nagrała... co za ludzie chodzą po tej ziemi??? a to osiedle to już w ogóle takie że można nerwicy się nabawić. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kierzynka wrote:pracuję w administracji osiedla w spółdzielni mieszkaniowej.
Ale mnie teraz wkurzyła baba jedna... na jednym z budynków nie ma wody i ciągle to tam reperują, a ta do mnie dzwoni i mnie pyta kiedy woda będzie to jej mówię że nie wiem bo jeszcze to reperują i mozliwe że do wieczora nie będzie. Ta mnie pyta "czyli jest możliwość że do jutra rano?" to jej odpowiedziałam że możliwe. A ta na mnie się drze że się z niej śmieję głupia i krzyczy że ma dowody bo mnie nagrała... co za ludzie chodzą po tej ziemi??? a to osiedle to już w ogóle takie że można nerwicy się nabawić.
Nie ma co się takimi ludźmi przejmować.. Ludzie są nienormalni.. -
tu mieszkaja same stare wraki i notorycznie drą paszcze o wszystko o co tylko się da, a już samo hasło że jest się z administracji działa na nich jak płachta na byka bo drą sie sto razy bardziej. Kiedyś jeden dziadek tłukł laską w drzwi szklane i krzyczał że żyjemy z jego pieniędzy
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
kierzynka wrote:tu mieszkaja same stare wraki i notorycznie drą paszcze o wszystko o co tylko się da, a już samo hasło że jest się z administracji działa na nich jak płachta na byka bo drą sie sto razy bardziej. Kiedyś jeden dziadek tłukł laską w drzwi szklane i krzyczał że żyjemy z jego pieniędzy
Haha dobry opa. Do nas też cały przychodzą.. uwierz. Też rolnicy drą paszczę że taka biurokracja, że kiedyś tak nie było... Już nie mam sił. -
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny reszcie moge siasc sobie na spokojnie
łojjj ..obiad zrobiony , wdomu napalone
czas relaksu zaczac
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:hehe ja tak mam kiedy pradu nie ma, bo u mnie w bloku nie mozna miec gazu, wiec wszystko jest na prad. Na szczescie rzadko zabieraja prad
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykierzynka wrote:u mnie w całym bloku jest remont instalacji gazowej więc cały tydzień nie mam gazu a do tego mam megaaa dziure w ścianie bo mi wczoaj wycieli płyte zeby sie do tej instalacji dostac.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2014, 17:20