Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
Odpowiedz

WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA

Oceń ten wątek:
  • Maka Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2014, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A bo zadzwoniłam żeby się dowiedzieć co i jak.. a ta zaczęła wypytywać o jakieś badania o których w ogóle nie miałam pojęcia.. I mówię jej, że p. dr nawet w tym 26 dc (od razu) bez tych badań chciała żebym się poddała HSG... To już nic nie gadała.. Tylko że mam się zgłosić 20 min wcześniej i naczczo.. Nie wiem co o tym myśleć.

ckaik0s3070dl07t.png
  • kierzynka Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2014, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pracuję w administracji osiedla w spółdzielni mieszkaniowej.
    Ale mnie teraz wkurzyła baba jedna... na jednym z budynków nie ma wody i ciągle to tam reperują, a ta do mnie dzwoni i mnie pyta kiedy woda będzie to jej mówię że nie wiem bo jeszcze to reperują i mozliwe że do wieczora nie będzie. Ta mnie pyta "czyli jest możliwość że do jutra rano?" to jej odpowiedziałam że możliwe. A ta na mnie się drze że się z niej śmieję głupia i krzyczy że ma dowody bo mnie nagrała... co za ludzie chodzą po tej ziemi??? a to osiedle to już w ogóle takie że można nerwicy się nabawić.

qdkko7eso4id4zg9.png
    (02.02.2015 - 17t 5d)
  • kierzynka Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2014, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    następnym razem będę smarkać w chusteczkę i płakać razem z mieszkańcem przez to że nie ma wody...

kaarolaa lubi tę wiadomość

qdkko7eso4id4zg9.png
    (02.02.2015 - 17t 5d)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2014, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale widze Maka, ze sobie poradzilas i chyba jest juz dobrze co?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2014, 15:12

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2014, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kierzynka wrote:
    następnym razem będę smarkać w chusteczkę i płakać razem z mieszkańcem przez to że nie ma wody...
    no tak to najlepsze wyjscie bedzie :)

• Maka Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2014, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kierzynka wrote:
    pracuję w administracji osiedla w spółdzielni mieszkaniowej.
    Ale mnie teraz wkurzyła baba jedna... na jednym z budynków nie ma wody i ciągle to tam reperują, a ta do mnie dzwoni i mnie pyta kiedy woda będzie to jej mówię że nie wiem bo jeszcze to reperują i mozliwe że do wieczora nie będzie. Ta mnie pyta "czyli jest możliwość że do jutra rano?" to jej odpowiedziałam że możliwe. A ta na mnie się drze że się z niej śmieję głupia i krzyczy że ma dowody bo mnie nagrała... co za ludzie chodzą po tej ziemi??? a to osiedle to już w ogóle takie że można nerwicy się nabawić.

Nie ma co się takimi ludźmi przejmować.. Ludzie są nienormalni..

ckaik0s3070dl07t.png
  • Maka Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2014, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaarolaa wrote:
    ale widze Maka, ze sobie poradzilas i chyba jest juz dobrze co?

Znaczy się.. mam teraz jakieś obawy czy p. doktor aby na pewno dobrze mnie prowadzi.

ckaik0s3070dl07t.png
  • kierzynka Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2014, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tu mieszkaja same stare wraki i notorycznie drą paszcze o wszystko o co tylko się da, a już samo hasło że jest się z administracji działa na nich jak płachta na byka bo drą sie sto razy bardziej. Kiedyś jeden dziadek tłukł laską w drzwi szklane i krzyczał że żyjemy z jego pieniędzy ;)

qdkko7eso4id4zg9.png
    (02.02.2015 - 17t 5d)
  • Maka Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2014, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kierzynka wrote:
    tu mieszkaja same stare wraki i notorycznie drą paszcze o wszystko o co tylko się da, a już samo hasło że jest się z administracji działa na nich jak płachta na byka bo drą sie sto razy bardziej. Kiedyś jeden dziadek tłukł laską w drzwi szklane i krzyczał że żyjemy z jego pieniędzy ;)

Haha dobry opa. Do nas też cały przychodzą.. uwierz. Też rolnicy drą paszczę że taka biurokracja, że kiedyś tak nie było... Już nie mam sił.

ckaik0s3070dl07t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2014, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maka wrote:
    Haha dobry opa. Do nas też cały przychodzą.. uwierz. Też rolnicy drą paszczę że taka biurokracja, że kiedyś tak nie było... Już nie mam sił.
    ARiMR????

• kierzynka Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2014, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe no właśnie ARiMR? ;)

qdkko7eso4id4zg9.png
    (02.02.2015 - 17t 5d)
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2014, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny reszcie moge siasc sobie na spokojnie :D łojjj ..obiad zrobiony , wdomu napalone :D czas relaksu zaczac

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • kierzynka Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2014, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja nie mam w bloku gazu i nawet wody sobie nie mogę zagotować.. ;/

qdkko7eso4id4zg9.png
    (02.02.2015 - 17t 5d)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2014, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja juz sie relaksuje od 14 :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2014, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kierzynka wrote:
    ja nie mam w bloku gazu i nawet wody sobie nie mogę zagotować.. ;/
    hehe ja tak mam kiedy pradu nie ma, bo u mnie w bloku nie mozna miec gazu, wiec wszystko jest na prad. Na szczescie rzadko zabieraja prad :)

• kierzynka Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2014, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe a ja jeszcze w pracy ;)ale już niedługo ;)

qdkko7eso4id4zg9.png
    (02.02.2015 - 17t 5d)
  • kierzynka Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2014, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaarolaa wrote:
    hehe ja tak mam kiedy pradu nie ma, bo u mnie w bloku nie mozna miec gazu, wiec wszystko jest na prad. Na szczescie rzadko zabieraja prad :)
    u mnie w całym bloku jest remont instalacji gazowej więc cały tydzień nie mam gazu a do tego mam megaaa dziure w ścianie bo mi wczoaj wycieli płyte zeby sie do tej instalacji dostac.

qdkko7eso4id4zg9.png
    (02.02.2015 - 17t 5d)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2014, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja to ide po 18 relaksowac sie do kolezanki :) chyba sobie piweczko wypije :) a co wolno mi...

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2014, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kierzynka wrote:
    u mnie w całym bloku jest remont instalacji gazowej więc cały tydzień nie mam gazu a do tego mam megaaa dziure w ścianie bo mi wczoaj wycieli płyte zeby sie do tej instalacji dostac.
    to jest wlasnie zycie w bloku, ale ciesz sie bo sama tego nie przechodzisz tylko iini mieszkancy tez musza sie meczyc bez gazu, chociaz miłe napewno to nie jest

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2014, 17:20

• Maka Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2014, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie, nie ARIMR:-) inspekcja weteryjna:-)

kaarolaa, kierzynka lubią tę wiadomość

ckaik0s3070dl07t.png
‹‹ 1202 1203 1204 1205 1206 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ