WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
mała_mi wrote:Ania, jestem pod wrażeniem
mój chłop jeśli chodzi o pranie, to ogranicza się do wrzucenia brudów do kosza, ewentualnie czasem rozbierze się, stoi z brudnymi gaciami w ręce, zastanawia się chwile, a po chwili tekst: kochanie, co mam z tym zrobić? Zwariować można
mała_mi lubi tę wiadomość
-
Nie moge narzekac bo ostatnio naprawde sporo robi w domu..pomaga ami ogarnac burdel jaki jest
bo jak ja praowalam to nawet nei mailam czasu zeby porzadnie posprzatac dzis zapalił mi swieczuszke zapachowa.. mmm
zauwazylam ze p tych rzejsciach ostatnich bardziejsie zblizylismy do siebei.. co mnei cieszy bo balam sie ze sie odemnei oddali..mała_mi lubi tę wiadomość
-
ej, z tymi majtkami czerwonymi to przesadzilas
u nas niestety sprzątanie i ogólnie cały dom na mojej głowie. Muszę naprawdę konkretnie zle się czuć żeby M coś zrobił... Yak go przyzwyczailam, niestety. Ostatnio starsza gonie trochę do sprzątania- myślę ze jej kręgosłup nie pęknie jak swój pokój ogarnie...
Chciałam tylko wspomnieć ze mam 6 pokoi, 2 kuchnie, lazienka, pralnia, schody.... No i piwnice...Anutka lubi tę wiadomość
-
mała_mi wrote:ej, z tymi majtkami czerwonymi to przesadzilas
u nas niestety sprzątanie i ogólnie cały dom na mojej głowie. Muszę naprawdę konkretnie zle się czuć żeby M coś zrobił... Yak go przyzwyczailam, niestety. Ostatnio starsza gonie trochę do sprzątania- myślę ze jej kręgosłup nie pęknie jak swój pokój ogarnie...
Chciałam tylko wspomnieć ze mam 6 pokoi, 2 kuchnie, lazienka, pralnia, schody.... No i piwnice... -
mala my mamy 4 pokoje kuchnie i dwie łazienki.. no i piwnice ktora od roku sprzata moj M
hehe
a co do majteczek..no coz..trzeba bylo drastycznie
klape w kibelku tez juz opuszcza bo za kazdym razem jak nie opuscil to go wolalalm ..tenprzylatuje co sie dzieje..a ja mu pokazuje nie opusciles deski..a ten no to poloz.. a ja mu na to nieee:P ty ja poloz ;P i taki kilkanasce razy przerwalam mu ge sie nauczyl
paste jak zostaje na umywalce tez juz spłukujebo mu nie mylam umywalki przez 3 tyg
pozniej ja skrzybal
Anutka, mała_mi lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:mala my mamy 4 pokoje kuchnie i dwie łazienki.. no i piwnice ktora od roku sprzata moj M
hehe
klape w kibelku tez juz opuszcza bo za kazdym razem jak nie opuscil to go wolalalm ..tenprzylatuje co sie dzieje..a ja mu pokazuje nie opusciles deski..a ten no to poloz.. a ja mu na to nieee:P ty ja poloz ;P i taki kilkanasce razy przerwalam mu ge sie nauczyl
paste jak zostaje na umywalce tez juz spłukujebo mu nie mylam umywalki przez 3 tyg
pozniej ja skrzybal
mała_mi, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
Anutka wrote:dla 2 osób w sam raz
i świnka morskiego jeszcze mamy
Wiesz co każdy ma swoje preferencje. Ja nie wyobrażam sobie życia w bloku i małym mieszkaniu, gdzie wystarczy ucho przyłożyć do ściany i wiemy co u sąsiada
Anutka lubi tę wiadomość
-
mała_mi wrote:Wiesz co każdy ma swoje preferencje. Ja nie wyobrażam sobie życia w bloku i małym mieszkaniu, gdzie wystarczy ucho przyłożyć do ściany i wiemy co u sąsiada
idzie sie przyzwyczaić... kiedys w czasie kłótni sąsiad w ścianę nam stukał... chyba za głośno było -
mała_mi wrote:Wiesz co Anutka, czy ty nie za dużo od niego wymagasz
p.s. Doczekasz się i brzuszka
ehh... czasami w to nie wierzę...
mąż sam się garnie... a ostatnio okazało się, że ma amemiebu...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2014, 20:33
-
Ania_84 wrote:mala my mamy 4 pokoje kuchnie i dwie łazienki.. no i piwnice ktora od roku sprzata moj M
hehe
pozniej ja skrzybal
widzę skuteczne metody maszale ja chyba bym nie wytrzymała i umyła ten zlew... Wiem, za miętka jestem
wole coś zrobić 'dla świętego spokoju'. Aleee, jak juz się na coś uprę, to nie ma zmiłuj
-
Anutka wrote:mój to skarb... zmywa, pierze, gotuje... pomaga... żeby jeszcze brzusio zrobił
tylko ze pewne rzeczy robił bo mesku..heheh
ale nie moge narzekac bo bym zgrzeszyla mowiac ze len
niektore rzeczy po porstu po jakims czasie trzeba dotrzec..ja nie trawie jak mam podniesiona deske w Wc .. az mi ciarki przechodzaza to on nie trawi jak jest duzo w zlewie- a ja wrecz przeciwnie umyje wtedy kiedy mam czas i nei razpo 2 -3 dniach jak sie nazbiera
albo az moj sie wkurzy i umyje
bo mcia garow nie trawie..szcegolnei ze bardzo czesto po umyciu garow musze doprowadzac moje rece przez godzine do ladu i skladu
-
ja tam z tym nie mam mała problemow- bo sama niestety nie jestesm z tych co to szybko sie garna do porzadkow musze miec dzieen..o moja wada wole zrobic tysiac innych spraw niz robic porzadki
-
Ania_84 wrote:wiesz moj tez to wszytsko robi
tylko ze pewne rzeczy robił bo mesku..heheh
ale nie moge narzekac bo bym zgrzeszyla mowiac ze len
niektore rzeczy po porstu po jakims czasie trzeba dotrzec..ja nie trawie jak mam podniesiona deske w Wc .. az mi ciarki przechodzaza to on nie trawi jak jest duzo w zlewie- a ja wrecz przeciwnie umyje wtedy kiedy mam czas i nei razpo 2 -3 dniach jak sie nazbiera
albo az moj sie wkurzy i umyje
bo mcia garow nie trawie..szcegolnei ze bardzo czesto po umyciu garow musze doprowadzac moje rece przez godzine do ladu i skladu
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:ja tam z tym nie mam mała problemow- bo sama niestety nie jestesm z tych co to szybko sie garna do porzadkow musze miec dzieen..o moja wada wole zrobic tysiac innych spraw niz robic porzadki
-
wiesz jak sie ma wolne soboty to mozna.. my obydwoje pracujemy ja w sumei pracuje co rusz ..wiec nie raz fizycznie chcemy odpoczac jak mamy troche wolnego..a taki dom jak jest - nie dosc ze stary i tak naparwde wypadalo by wszytsko powywalac.to clowiekowi sie odechciewa
-
Anutka wrote:he dlatego mój kupił zmywarke
mamy inne wydatki i zmywarke jesli kupimy to dopeiro jak pojawi sie nowy czlowenkrodziny