WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
ja wpadłam na chwilkę ale czasu dziś raczej nie będzie na ploty.
Kochane moje, dziś około 17 mam usg prenatalne, trzymajcie kciuki za Fasolę. Tak się denerwuję że rozstroju żołądka dostałamI jeszcze w dodatku pierwszy raz w nowym gabinecie mojego gin(prywatnie oczywiście), będę musiała go najpierw znaleźć, mam nadzieję że szybko mi pójdzie.
Ania_84, Maka lubią tę wiadomość
-
Mała trzymam mocno kciuki za zdrowego dzidziola
bo to już nie fasola a człowieczek
Maka, Ania_84, mała_mi lubią tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 37 ‘single ready to mingle’
💊 Euthyrox N 25 -
mała_mi wrote:ja wpadłam na chwilkę ale czasu dziś raczej nie będzie na ploty.
Kochane moje, dziś około 17 mam usg prenatalne, trzymajcie kciuki za Fasolę. Tak się denerwuję że rozstroju żołądka dostałamI jeszcze w dodatku pierwszy raz w nowym gabinecie mojego gin(prywatnie oczywiście), będę musiała go najpierw znaleźć, mam nadzieję że szybko mi pójdzie.
Skarbie bez stresów mi tu :* Wszystko jest i będzie dobrze :*Ania_84, mała_mi lubią tę wiadomość
-
Mała trzymam kciuki
Maka dzielna dziewczyna
Mała - nie dziwie ci sie ze ci sie z czyms to skojarzylo..bo jak wczoraj nie moglam szczeki otworzyc to pierwsze co pomyslalam..ja pitole jakbym taka miala Focha teraz strzelic to chyba predzej bym uryzla ;P
Maka, kierzynka, mała_mi lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Mała trzymam kciuki
Maka dzielna dziewczyna
Mała - nie dziwie ci sie ze ci sie z czyms to skojarzylo..bo jak wczoraj nie moglam szczeki otworzyc to pierwsze co pomyslalam..ja pitole jakbym taka miala Focha teraz strzelic to chyba predzej bym uryzla ;P
Haha to było by hardcorowo!
Ania_84, arizona 87 lubią tę wiadomość
-
Pewnie tak
Matko ale mi bulgocze w podbrzuszu..masakra az wstyd
Maka a jak sie czujesz dzis juz lepiej ?? -
a do mnie @ przylazła26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
💊 Euthyrox N 25 -
Psychicznie źle... wiem, że to się nie uda... i boję się co będzie dalej.. Fizycznie nawet ok. Wczoraj pani która podawała mi gonal powiedziała, że mogę mieć dzisiaj silne bóle podbrzusza albo jajników.. a tu nic.. tylko jakąś godzinę po podaniu mocno mnie zakuło... Kurwa źle mi...
-
Japoneczka z Porcelany wrote:a do mnie @ przylazła
zobaczysz przylecisz do swojego
i bach
-
Maka.. prosze mi tu myslec pozytywnie
strach ma wielkie oczy
bedzie wszytsko dobrze
a juz neidlugo bedzie po
i bedziesz tylko czekac
-
Maka wrote:No i właśnie Anka to czekanie...;/
mocno zaciskac kciuki
arizona 87 lubi tę wiadomość
-
Maka te zastrzyki muszą podziałać w końcu !
Ania dzięki za optymizmAnia_84 lubi tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
💊 Euthyrox N 25 -
ja chyba tu nadrabiam za ostatnie okresy kiedy mialam dola ..
słonce daje mi tyle optymizmu ze az chyba za duzo
-
Anka przynajmniej Tobie :* Dziewczyny jesteście cudowne :* Naprawdę... nie wiem jak bym sobie bez Was poradziła.. Wczoraj już P. nic nie mówiłam żebym z Katowic nie ciulała po nogach.. Bo całą drogę do kliniki marudziłam i stwierdził, że mnie wysadzi...
Ania_84, arizona 87 lubią tę wiadomość
-
Ale boja sie ze ten optymizm nieldugo przerodzi se w placz .. stresuje sie tymi badaniami... koszty tez mnieprzerazaja.. ewentualne mrozenie jesli cos znajda.. wiecie co keidys prosilam zeby zajsc w ciaze a teraz moim marzeniem jest uslyszec ze jednak w jaderkach sa plamniki albo przynajmenij komroki spermatogenezy .. juz tyle zlych info ze chyba o nie wiele prosze.. ale za arzem znam statystyke.. przy takich badaniach.. i wiem ze szanse sa ale znikome.. boje sie calej kuracji do mTese.. i tego ze takwiele jeszcze nei zostalo wyjasnione