WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
ja wpadłam na chwilkę ale czasu dziś raczej nie będzie na ploty.
Kochane moje, dziś około 17 mam usg prenatalne, trzymajcie kciuki za Fasolę. Tak się denerwuję że rozstroju żołądka dostałam I jeszcze w dodatku pierwszy raz w nowym gabinecie mojego gin(prywatnie oczywiście), będę musiała go najpierw znaleźć, mam nadzieję że szybko mi pójdzie.Ania_84, Maka lubią tę wiadomość
-
Mała trzymam mocno kciuki za zdrowego dzidziola bo to już nie fasola a człowieczek
Maka, Ania_84, mała_mi lubią tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 34🧔🏻♂️ 40
💊 Euthyrox N 25
grudzień ❤️🩹 -
mała_mi wrote:ja wpadłam na chwilkę ale czasu dziś raczej nie będzie na ploty.
Kochane moje, dziś około 17 mam usg prenatalne, trzymajcie kciuki za Fasolę. Tak się denerwuję że rozstroju żołądka dostałam I jeszcze w dodatku pierwszy raz w nowym gabinecie mojego gin(prywatnie oczywiście), będę musiała go najpierw znaleźć, mam nadzieję że szybko mi pójdzie.
Skarbie bez stresów mi tu :* Wszystko jest i będzie dobrze :*Ania_84, mała_mi lubią tę wiadomość
-
Mała trzymam kciuki
Maka dzielna dziewczyna
Mała - nie dziwie ci sie ze ci sie z czyms to skojarzylo..bo jak wczoraj nie moglam szczeki otworzyc to pierwsze co pomyslalam..ja pitole jakbym taka miala Focha teraz strzelic to chyba predzej bym uryzla ;P
Maka, kierzynka, mała_mi lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Mała trzymam kciuki
Maka dzielna dziewczyna
Mała - nie dziwie ci sie ze ci sie z czyms to skojarzylo..bo jak wczoraj nie moglam szczeki otworzyc to pierwsze co pomyslalam..ja pitole jakbym taka miala Focha teraz strzelic to chyba predzej bym uryzla ;P
Haha to było by hardcorowo !
Ania_84, arizona 87 lubią tę wiadomość
-
Pewnie tak
Matko ale mi bulgocze w podbrzuszu..masakra az wstyd
Maka a jak sie czujesz dzis juz lepiej ?? -
a do mnie @ przylazła26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 34🧔🏻♂️ 40
💊 Euthyrox N 25
grudzień ❤️🩹 -
Psychicznie źle... wiem, że to się nie uda... i boję się co będzie dalej.. Fizycznie nawet ok. Wczoraj pani która podawała mi gonal powiedziała, że mogę mieć dzisiaj silne bóle podbrzusza albo jajników.. a tu nic.. tylko jakąś godzinę po podaniu mocno mnie zakuło... Kurwa źle mi...
-
Japoneczka z Porcelany wrote:a do mnie @ przylazła
-
Maka.. prosze mi tu myslec pozytywnie strach ma wielkie oczy bedzie wszytsko dobrze a juz neidlugo bedzie po i bedziesz tylko czekac
-
Maka wrote:No i właśnie Anka to czekanie...;/
arizona 87 lubi tę wiadomość
-
Maka te zastrzyki muszą podziałać w końcu !
Ania dzięki za optymizmAnia_84 lubi tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
👩 34🧔🏻♂️ 40
💊 Euthyrox N 25
grudzień ❤️🩹 -
ja chyba tu nadrabiam za ostatnie okresy kiedy mialam dola .. słonce daje mi tyle optymizmu ze az chyba za duzo
-
Anka przynajmniej Tobie :* Dziewczyny jesteście cudowne :* Naprawdę... nie wiem jak bym sobie bez Was poradziła.. Wczoraj już P. nic nie mówiłam żebym z Katowic nie ciulała po nogach.. Bo całą drogę do kliniki marudziłam i stwierdził, że mnie wysadzi...
Ania_84, arizona 87 lubią tę wiadomość
-
Ale boja sie ze ten optymizm nieldugo przerodzi se w placz .. stresuje sie tymi badaniami... koszty tez mnieprzerazaja.. ewentualne mrozenie jesli cos znajda.. wiecie co keidys prosilam zeby zajsc w ciaze a teraz moim marzeniem jest uslyszec ze jednak w jaderkach sa plamniki albo przynajmenij komroki spermatogenezy .. juz tyle zlych info ze chyba o nie wiele prosze.. ale za arzem znam statystyke.. przy takich badaniach.. i wiem ze szanse sa ale znikome.. boje sie calej kuracji do mTese.. i tego ze takwiele jeszcze nei zostalo wyjasnione