WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnya ja nie mogłam przestac czytac...wracałam z pracy i pierwsze co to ksiazka szybko szło, od godziny 16 do 3 w nocy czytałam a o 6 wstawałam do pracy...juz dawno zadna ksiazka tak mnie nie wciągnęła
ja pozyczyłam od kolezankikierzynka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja sie najadalam.. i jeszce salatka.. doprawilam..i chyba przesadzilam musze sie napic coli to mi sie porzadnie odije
Anutka, kaarolaa, kierzynka lubią tę wiadomość
-
A ja zauwazylam cos dziwnego.. ;/
mam 10dc i szyjke tak wysoko ...i tak miekka ze szok.. nigdy tak nie mialam zazwyczaj taka bya przedowulka.. a ja ja mam zazwyczaj w 18 dc ;/
wiec chyba znowu mnie zaskoczy szybciej
stwierdzam ze faktycznie mniej stresu = szybsza owulkakaarolaa, Anutka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:A ja zauwazylam cos dziwnego.. ;/
mam 10dc i szyjke tak wysoko ...i tak miekka ze szok.. nigdy tak nie mialam zazwyczaj taka bya przedowulka.. a ja ja mam zazwyczaj w 18 dc ;/
wiec chyba znowu mnie zaskoczy szybciej
stwierdzam ze faktycznie mniej stresu = szybsza owulkaAnia_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:moge pozyczyc zrobilam sobie zapas, jakby mnie skurcze łapały...
takie skurcze w podbrzuszu... nisko... czasmi kłują jajniki... od popołudnia coraz silnejWiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2014, 19:10
-
kurde, narobiłyście takich smaków że muszę zrobić sałatkę na sob i niedz. brrokuł, jajko, pomidor, szczypior i sos czosnkowy hehehehe mój chłop uwielbia, ja też
Ania_84, kaarolaa, kierzynka lubią tę wiadomość