WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
no wiesz zagniezdzenie nastepuje miedzy 4-12dpo wiec miescisz sie w normach
kaarolaa, Anutka, mała_mi lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:no wiesz zagniezdzenie nastepuje miedzy 4-12dpo wiec miescisz sie w normach
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2014, 19:17
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anutka wrote:ja jestem zawsze dziwna i się nie mieszczę w normach BMI też mam na +
Anutka, mała_mi lubią tę wiadomość
-
Anutka wrote:ej... będzaie foch
Anutka, mała_mi lubią tę wiadomość
-
Anutka wrote:ej... będzaie foch
jak zrobię obiecuję wkleić pięęęękną fotkę
więc przygotujcie sobie sobie przekąski na sobotę, bo jak poszaleję w kuchni, to łoo
Anutka, Ania_84, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
Anutka wrote:ja mam 26,1 - to pewnie tez nie pomaga w poczeciu co ???
Moj gin mi powiedzial jak moj BMI wynosil 31 - waga moze wplywac na zaburzenia miesiaczkowania.. ale nie jest to jednoznaczynm kryterium wazne zeby pani zdala sobie sprawe ze jak teraz wazy pani 98 kg + okolo20 kg w ciazy - to pani ledwo bedzie chodzic jak pani schudne do 78+20 to bedzie pani w tej wadze co teraz.. i to mi przemowilo najbardziejAnutka, mała_mi, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
mała_mi wrote:jak zrobię obiecuję wkleić pięęęękną fotkę
więc przygotujcie sobie sobie przekąski na sobotę, bo jak poszaleję w kuchni, to łooAnutka, mała_mi lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Anutka co ty jakby tym sie czlowiek przejmowal to zadna kobieta prawie by nie mogla zajsc rozumiem jak ma sie powyzej 33 ale z takim BMI zachodza w ciaze.. chodzi o to zeby pobudzic u kobiet wyrobic peien rodzaj zdrowego zywienia.. i zdorwego podejscia do staran
Moj gin mi powiedzial jak moj BMI wynosil 31 - waga moze wplywac na zaburzenia miesiaczkowania.. ale nie jest to jednoznaczynm kryterium wazne zeby pani zdala sobie sprawe ze jak teraz wazy pani 98 kg + okolo20 kg w ciazy - to pani ledwo bedzie chodzic jak pani schudne do 78+20 to bedzie pani w tej wadze co teraz.. i to mi przemowilo najbardziej -
Anutka wrote:ja mam 26,1 - to pewnie tez nie pomaga w poczeciu co ???
pomaga/niepomaga, bez sensu żeby się pół życia głodzić, bo mamy pół jednostki w tabelce za dużo
ja miałam 21, teraz 23,2.
Anutka, Ania_84 lubią tę wiadomość